Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Cnm sen beslenmeni aynen yaptigin gibi devam et.bazen 1 hafta geri cikip sonraki hafta yakalamis oluyor.sen bence genede dedigi hastaneden randevu al maske eldiven tak cnm.

Sanci varsa git cnm onlemini alip

Uzun zaman sonra merhaba kizlar.. su zor gunlerde hepimize moral motivasyon diliyorum. Ben sahsen cok kotu hissediyorum sanki daha da kotuye gidecek bu virus isi ve hastanelere gidilemeyecek diye korkuyorum.. bu cumartesi kontrolum var normalde ama doktoruma sorup gidip gitmemem konusunda bilgi alicam. Sehir olarak İstanbul'dayim vakalar genelde burda oldugundan iyice tedirgin oldum. Gittiğim hastane ozel ve cok buyuk yani universite hastanesi, steril ve temiz ama kalabalik oldugundan yine de icim rahat degil. Bu aksam ciddi ciddi evde dogumu dusundum ya psikolojim bozuldu su yasadiklarimiz kabus gibi uyansak da bitse

Canım idari izin bile olsa çalışabilir raporu almalısın yoksa analık iznini başlatırlar ve doğumdan sonraya aktaramazsın
bunu nerden biliyorsunuz ? idari izin varsa neden çalışabilir raporuna gerek olsun ki zaten idari izinde olacak ?

Merhaba benim de geç döllenme ve minyon bir bebek kızım. ama doktor gerilik var demedi. özel doktora gitmiyor musunuz ? neden araştırma hastanesine yönlendirdi sonuçta özelde de sezeryanlar yapılıyorken ? ve bence durumunuz özel bir durum en iyisi prof. olan bir perinatoloğa görünmeniz.

Merhaba cnm aynen hepimizin morali bozuk biri dese eskiden bir virus cikacak herkes eve kapanacak hadi bee derdik inanmazdik film gibi yani enteresan.

ölüm haberi iyice etkiledi 98’e yükselen vaka sayısı da fena. 27’sindeki doktor randevuma nasıl gidicem diye kara kara düşünüyorum.
ama hala çalışma raporu almak istiyorsunuz ??? ben de bunu anlamıyorum. zaten idari izinler uzayacak analık izninin doğumdan sonraya aktarılıp aktarılamayacağını doktorunuza sorsanıza ?

Benimde bu cuma dr.kontrolum vardi 1 ay oldu gitmedim.
Dr. aricam ona göre gidicem.
Eger nisan basi falan gel derse ozaman giderim.

En basindan beri ayni hastane ayni dr. gidiyorum dogumuda bu dr. ile yapicam ben.
32.hafta 11kilo aldim bende.
Ödem vs yok.

Merhaba, benim damarlarda beslenme sıkıntısı olduğundan belki gerilik başlamış olabilir. Ben ilçede yaşıyorum, gittiğim doktor da alanında çok iyi, özel muayenehanesine gidiyorum zaten ama doğum yaptırdığı hastanenin kuvöz birimi olmadığı için tedbir amaçlı beni daha büyük bir hastaneye yönlendirdi.Orada Prof.’den randevu aldım. Ama bahsettiğim gibi endişelerim var. Karın çevresi geriliği 2 haftayı geçmedikçe riskli değil diyorlar ama en iyisi bir an önce gitmek olacak sanırım.

canım profun plesentaya giden kan akış hızını ölçmesiğ lazım.bu bebeğin beslendiğini gösterir. hangi şehirdesin? keşke yakın olsan benimki izmir in en iyi perinatoloğu bu verilere her gidişimde bakar. eğer kordondaki kan akış hızı yavaşsa 32 gibi sezeryanla alıyorlar. tabi ki yenidoğan yoğun bakımı olan bir hastane olması lazım. bence hepimizin araştırıp yenidoğan yoğun bakımı olan bir hastaneye gitmemiz lazım ne olur ne olmaz. Gideceğin prof u internetten iyice araştır .yakınlarında büyükşehir varsa orlarda bir perinatoloğa gitmeye çalış. ama her şeyden önce sakin ol tabii ki Allah yardımcın olsun

ama hala çalışma raporu almak istiyorsunuz ??? ben de bunu anlamıyorum. zaten idari izinler uzayacak analık izninin doğumdan sonraya aktarılıp aktarılamayacağını doktorunuza sorsanıza ?
Evet hala çalışma raporu almak istiyorum işyerimde masam belli yerim belli hastane gibi karmaşık korkutucu bir otam değil epey de tedbir alınmış durumda. İdari izinler uzayacaksa zaten kesinlikle çalışır raporu almalıyım herkes idari izin kullanırken benim doğum iznimin başlaması çok sıkıcı olur.

Günaydın kuşum. Biliyosun ben de çalışıyorum hala, çalışabilir raporu aldım, yani şuam rapor alma hakkı bize de verilmiş,özel sektöre yani. Ama sonradan sistemsel bir aksilik çıkar ya da iş yerim bunu sorun eder diye işe geliyorum. Kendimce önlemlerimi alıyorum tabi allaha emanet. Herşey Çocuğumla 1 gün bile olsa fazla zaman geçirmek için

Günaydın mutlu huzurlu sağlıklı günler diliyorum hepinize.
Sanci varsa git cnm onlemini alip
Evet canım gitmeyi düşünüyorum ama kendimi de sürekli dinliyorum sancım ne kadar oluyor diye eğer sancım azalırsa ya da birkaç gün hiç olmazsa belki gitmem diye düşünüyorum. Ama sonradan bu hafta geçince virüs azalacak diye bir durum yok yani netlik yok diyerek kendi kendimi çıkmaza sokuyorum.
Bu hafta bitsin ayın 24 ü gelsin bakalım ne olacak.

Ben ekletmemisim sanırım
Yaş 35 ikinci çocuk erkek olacak
Sat 28 Ağustos

Kızlar merhaba psikolojim bozuldu ya doğum nasıl olacak hastaneler nasıl olacak siz düşünüyor musunuz doktorunuza güveniyor musunuz
Koronavirusu yayılırsa İtalya gibi olursa

Özelde dogurcam cnm.mayista degilde agustos falan olabilir virusten kurtulma ama 2021 de diye okudum bir yazida.

bende en sıkı önlem ve tedbirlerle bile en erken 2021 Aralık diye okudum

kızlar herkes aynı şeyi düşünüp endişeleniyor ben de tabiki, ama gerçek şu ki; olağanüstü bir durumda özel ya da devlet diye bir ayrım olmayacak ,yani hangi hastane daha sterildir, degildir bunu kestiremezsiniz..coronali hasta geldiginde acibadem hastanesi aa yok alamiyoruz saglik anlasmamiz yok sizinle demeyecek illa ki..
Allah'ım sen koru ,sen esirge ..
psikolojim cok bozuldu, 4 yaşında kızım ve ben 5 gündür dışarı çıkmadık..
kuzum, dün sucu geldi kapiya bana diyoki anne bende sucuya bakabilir miyim?
nasıl bunaldiysa yavrum..

Sağol canım, Çanakkale’deyim. Gerekli görülürse daha büyük şehirlere de giderim elbette. İnşallah gerek kalmaz tabi. Detaylıda iki damarda direnç çıkmıştı. Sonraki muayenemde dirençler kalkmış mı diye sorduğumda artık ona bakmayacağız bebeğin kilo alıp almadığına, vücut ölçülerine bakacağız dedi. Anlam verememiştim pek, içim rahatlamamıştı ama kilo alımı haftasıyla uyumlu olduğu için de bir nebze rahatlamış çıktım doktorun yanından. Araştırma hastanesinde randevu aldığım doktor da Prof. Yorumları da epey iyi. İnşallah güzel haberler alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…