Yok kuzum viruse kalirsak isimiz zor malesefGünaydın mutlu huzurlu sağlıklı günler diliyorum hepinize.
Evet canım gitmeyi düşünüyorum ama kendimi de sürekli dinliyorum sancım ne kadar oluyor diye eğer sancım azalırsa ya da birkaç gün hiç olmazsa belki gitmem diye düşünüyorum. Ama sonradan bu hafta geçince virüs azalacak diye bir durum yok yani netlik yok diyerek kendi kendimi çıkmaza sokuyorum.
Bu hafta bitsin ayın 24 ü gelsin bakalım ne olacak.
Evet cnm bencede oyle olur.ama evde durdur psikolojimiz bozuluyor vallabende en sıkı önlem ve tedbirlerle bile en erken 2021 Aralık diye okudum
Amin canım inşallah. Stres yapma bebeğin her şeyden çok huzurlu bir anne karnına ihtiyacı var.Sağol canım, Çanakkale’deyim. Gerekli görülürse daha büyük şehirlere de giderim elbette. İnşallah gerek kalmaz tabi.Detaylıda iki damarda direnç çıkmıştı. Sonraki muayenemde dirençler kalkmış mı diye sorduğumda artık ona bakmayacağız bebeğin kilo alıp almadığına, vücut ölçülerine bakacağız dedi. Anlam verememiştim pek, içim rahatlamamıştı ama kilo alımı haftasıyla uyumlu olduğu için de bir nebze rahatlamış çıktım doktorun yanından. Araştırma hastanesinde randevu aldığım doktor da Prof. Yorumları da epey iyi. İnşallah güzel haberler alırım.
Önümüzdeki hafta sayı 1000 leri bulacak. Biz riskli gruptayız şu an teması 0 a indirmemiz gerekiyor. İdari izin zaten uzatılacak sonrasını da hepimiz kurumumuzun insan kaynaklarına soracağız. Şu an hiçbir şekilde dışarıda olmamamız lazım hem kendi sağlığımız hem bebeklerin sağlığı için.Evet hala çalışma raporu almak istiyorum işyerimde masam belli yerim belli hastane gibi karmaşık korkutucu bir otam değil epey de tedbir alınmış durumda. İdari izinler uzayacaksa zaten kesinlikle çalışır raporu almalıyım herkes idari izin kullanırken benim doğum iznimin başlaması çok sıkıcı olur.
Ben de idari iznin uzatılacağını düşünüyorum. Zaten doktor dese çalışmana izin veremem, diyeceğim devlet gerektiğinde idari izin veriyor siz raporumu verin.Önümüzdeki hafta sayı 1000 leri bulacak. Biz riskli gruptayız şu an teması 0 a indirmemiz gerekiyor. İdari izin zaten uzatılacak sonrasını da hepimiz kurumumuzun insan kaynaklarına soracağız. Şu an hiçbir şekilde dışarıda olmamamız lazım hem kendi sağlığımız hem bebeklerin sağlığı için.
Neyse hayırlısı olsun eminim iş yeri bütün önlemleri almıştır da ben boşuna evham ediyorumdur
Nisan anneleri birer birer doğum yapmaya başladı5-6 kişi oldu. Ama hastaneler sadece 1 refakatçi 1 saat icinde de 1 ziyaretçi kabul ediyormuş doğum yapmak üzere olanlar endişeli ailem gelemicek diye,bizim yaklaşınca umarım biraz daha ortalık durulur boşuna süsleme ikram yaptırdık fotografcida almiyolar kimse gelemicek zaten hastaneye ve eve misafir kabul edemeyiz diye konusuyolar. Bende hiç bişey yaptırmamayı, kimseyi kabul etmemeyi düşünüyorum ama sokağa çıkma yasağı vs annemler gelemezse diye çok moralim bozuldu
Gecmis olsun cnm ya nasil olalim sıkintılı donemdeyizMerhaba kızlar nasılsınız , dün doktordaydım şekerim yükseliyor insülin dozunu arttırdılar sabah yine ölçtüm yine yüksek cikti
Eğer 32+0 da rapor almazsan şirketler sıkıntı çıkarabiliyormuş ve rapor almadığın için artık çalışamaz olarak görüyorlarmış. Riske atma derim 32+0 da direk git.Ben de 32. Hafta raporu icin gelecek çarşamba gidecektim. Ama simdi idari izin var. Sonraki pztesiye mi alsam randevumu?
Kasılmalar bendede başladı ama bukadar erken doğum sancısı olmaz diyorum, magnezyum vermişti doktor içmiyordum şimdi günde 1 kere ona başladım.İyi akşamlar arkadaşlar. Benim de önümüzdeki hafta randevum vardı devlet hastanesine gidiyorum. Ama doktorun çalışma saati değişmiş, başka hastanede görev verilmiş. Ben de mecburen başka doktora randevu aldım. Gitmesem mi diye düşündüm ama bu hafta çok sancım oldu. Az önce bile koltukta kalakaldım öyle sağ kasığıma sancı girdi. Mecburen gideceğim maskemi eldivenini takıp.
Çalışabilir raporundan sonra grip oldum rapor aldığımda analık iznimden mi düşüyor?Günaydın kuşum. Biliyosun ben de çalışıyorum hala, çalışabilir raporu aldım, yani şuam rapor alma hakkı bize de verilmiş,özel sektöre yani. Ama sonradan sistemsel bir aksilik çıkar ya da iş yerim bunu sorun eder diye işe geliyorum. Kendimce önlemlerimi alıyorum tabi allaha emanet. Herşey Çocuğumla 1 gün bile olsa fazla zaman geçirmek için
Deli olduk hepimiz şirkette ortak alanları yemekhaneyi herşeyi kapadılar, evden çalışanlar ev hapsinde gibiler. Herkezin duyarlı olup dikkat etmesi lazım :/ çocuklar tatil diye parka yollamamak lazım, toplu etkinlikleri iptal etmek lazım.Kızlar merhaba psikolojim bozuldu ya doğum nasıl olacak hastaneler nasıl olacak siz düşünüyor musunuz doktorunuza güveniyor musunuz
Koronavirusu yayılırsa İtalya gibi olursa
Canım doğum sonrasına iznini nasıl atlatmayı düşünüyorsun idari izinli olduğun kısmı senin söylediğine göre doğuö sonrasına aktarmazlar ki zaten izinlisinbunu nerden biliyorsunuz ? idari izin varsa neden çalışabilir raporuna gerek olsun ki zaten idari izinde olacak ?
idari izinli olduğum kısmı doğum sonrasına neden atlatmasınlar ?zaten idare izin vermiş analık raporunun başlamasına gerek olmayacak ki ?Canım doğum sonrasına iznini nasıl atlatmayı düşünüyorsun idari izinli olduğun kısmı senin söylediğine göre doğuö sonrasına aktarmazlar ki zaten izinlisin
Canım inşallah dediğin gibi olur ama illa o süreç için rapor isterler diye düşünüyorum ve işi şansa bırakmamak adına çalışabilir raporu aldım ben tabi alıp almamak sana kalmışidari izinli olduğum kısmı doğum sonrasına neden atlatmasınlar ?zaten idare izin vermiş analık raporunun başlamasına gerek olmayacak ki ?
32.haftam gelince yani 2 hafta sonra bütün bunlar netlik kazanır diye düşünüyorum . O zaman İnsan kaynaklarını arayıp rapor olayına bakacağım.Canım inşallah dediğin gibi olur ama illa o süreç için rapor isterler diye düşünüyorum ve işi şansa bırakmamak adına çalışabilir raporu aldım ben tabi alıp almamak sana kalmış
İnşallah canım çok sağol. Umarım güzel haberler alırsın yarın.Haberlerini bekliyoruz.Sağlıkla kavuşalım bebişlerimizeMerhaba bende 28 +0 da gitmiştim 1.056 Gr di kafa çevresi normal di karın bölgesi geriden geliyor demişti protein ağırlıklı beslen dedi yürüyüş yapıyordum onu da kes dedi benim diğer çocuğumun ultrasonuna baktım o da geriden gelmiş AC si onu normal ve ve 38. Haftada doğurdum Allah'ın izniyle bişey olmaz içini ferah tut yarın 32+3 Dr kontrolüm var bakalım ne diyecek beslenmeme dikkat ettim kaç kg oldu meraktayim yarın inşallah buradan yine haber ederim
Valla ben korkumdan gidemedim kendim artirdim zaten doktor 4 doz artiriyor her gidisimde inşallah bişey olmazMerhaba kızlar nasılsınız , dün doktordaydım şekerim yükseliyor insülin dozunu arttırdılar sabah yine ölçtüm yine yüksek cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?