Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Yok kuzum viruse kalirsak isimiz zor malesef

Merhaba bende 28 +0 da gitmiştim 1.056 Gr di kafa çevresi normal di karın bölgesi geriden geliyor demişti protein ağırlıklı beslen dedi yürüyüş yapıyordum onu da kes dedi benim diğer çocuğumun ultrasonuna baktım o da geriden gelmiş AC si onu normal ve ve 38. Haftada doğurdum Allah'ın izniyle bişey olmaz içini ferah tut yarın 32+3 Dr kontrolüm var bakalım ne diyecek beslenmeme dikkat ettim kaç kg oldu meraktayim yarın inşallah buradan yine haber ederim

bende en sıkı önlem ve tedbirlerle bile en erken 2021 Aralık diye okudum
Evet cnm bencede oyle olur.ama evde durdur psikolojimiz bozuluyor valladogumda ne olcak bisey kalmadi asilari var.cocuklarin dohumdan sora kontrol.gerekli

Nisan anneleri birer birer doğum yapmaya başladı 5-6 kişi oldu. Ama hastaneler sadece 1 refakatçi 1 saat icinde de 1 ziyaretçi kabul ediyormuş doğum yapmak üzere olanlar endişeli ailem gelemicek diye,bizim yaklaşınca umarım biraz daha ortalık durulur boşuna süsleme ikram yaptırdık fotografcida almiyolar kimse gelemicek zaten hastaneye ve eve misafir kabul edemeyiz diye konusuyolar. Bende hiç bişey yaptırmamayı, kimseyi kabul etmemeyi düşünüyorum ama sokağa çıkma yasağı vs annemler gelemezse diye çok moralim bozuldu

Amin canım inşallah. Stres yapma bebeğin her şeyden çok huzurlu bir anne karnına ihtiyacı var.

Önümüzdeki hafta sayı 1000 leri bulacak. Biz riskli gruptayız şu an teması 0 a indirmemiz gerekiyor. İdari izin zaten uzatılacak sonrasını da hepimiz kurumumuzun insan kaynaklarına soracağız. Şu an hiçbir şekilde dışarıda olmamamız lazım hem kendi sağlığımız hem bebeklerin sağlığı için.
Neyse hayırlısı olsun eminim iş yeri bütün önlemleri almıştır da ben boşuna evham ediyorumdur

Merhaba kızlar nasılsınız , dün doktordaydım şekerim yükseliyor insülin dozunu arttırdılar sabah yine ölçtüm yine yüksek cikti

Ben de idari iznin uzatılacağını düşünüyorum. Zaten doktor dese çalışmana izin veremem, diyeceğim devlet gerektiğinde idari izin veriyor siz raporumu verin. Bakalım

ay ogullarim.kardeslerini opup.koklsyamayacaksimdiden diyorlar ilk biz kucagjmiza alalim ilk biz gorelimcok uzulecekler

Merhaba kızlar nasılsınız , dün doktordaydım şekerim yükseliyor insülin dozunu arttırdılar sabah yine ölçtüm yine yüksek cikti
Gecmis olsun cnm ya nasil olalim sıkintılı donemdeyiz

Ben de 32. Hafta raporu icin gelecek çarşamba gidecektim. Ama simdi idari izin var. Sonraki pztesiye mi alsam randevumu?
Eğer 32+0 da rapor almazsan şirketler sıkıntı çıkarabiliyormuş ve rapor almadığın için artık çalışamaz olarak görüyorlarmış. Riske atma derim 32+0 da direk git.
Bende özel sektördeyim idari izindeyim haftaya perşembe 32+0 oluyor bendede deli sorular doğum iznimi başlatıcaklar mı diye ?

Kasılmalar bendede başladı ama bukadar erken doğum sancısı olmaz diyorum, magnezyum vermişti doktor içmiyordum şimdi günde 1 kere ona başladım.

Çalışabilir raporundan sonra grip oldum rapor aldığımda analık iznimden mi düşüyor?

Kızlar merhaba psikolojim bozuldu ya doğum nasıl olacak hastaneler nasıl olacak siz düşünüyor musunuz doktorunuza güveniyor musunuz
Koronavirusu yayılırsa İtalya gibi olursa
Deli olduk hepimiz şirkette ortak alanları yemekhaneyi herşeyi kapadılar, evden çalışanlar ev hapsinde gibiler. Herkezin duyarlı olup dikkat etmesi lazım :/ çocuklar tatil diye parka yollamamak lazım, toplu etkinlikleri iptal etmek lazım.
Şuanda sonumuz italyadan kötüye gidicek gibi duruyor.

kızlar bugün önümüzdeki haftaya randevu almak için doktorumun asistanını aradım. Hocanın önümüzdeki hafta muhtemelen çalışmayacağını , Bakanlıktan bu konuda yazı geldiğini yarın için bütün randevularının dolu olduğunu, cuma günü ise Ege Üniversitesinde virüs kongresine katılacağını söyledi.
"ee bizim kontroller ne olacak " dediğimde ise yarın belli olacağını, ayarlayabilirlerse herkesin randevusunu aynı güne yani haftaiçi 1 güne verip diğer 4 gün hocanın çalışmayacağını söyledi. Bu arada hastaneye değil adamın özel muaynanesine gidiyorum ve oraya bile hasta almak istemiyorlar.
gerçekten moralim bozuldu, nst ye girip,suyuna falan bakacaktı doktor. inşallah randevu verirler 15 dk da olsa baksa yeter

bunu nerden biliyorsunuz ? idari izin varsa neden çalışabilir raporuna gerek olsun ki zaten idari izinde olacak ?
Canım doğum sonrasına iznini nasıl atlatmayı düşünüyorsun idari izinli olduğun kısmı senin söylediğine göre doğuö sonrasına aktarmazlar ki zaten izinlisin

Canım doğum sonrasına iznini nasıl atlatmayı düşünüyorsun idari izinli olduğun kısmı senin söylediğine göre doğuö sonrasına aktarmazlar ki zaten izinlisin
idari izinli olduğum kısmı doğum sonrasına neden atlatmasınlar ?zaten idare izin vermiş analık raporunun başlamasına gerek olmayacak ki ?

idari izinli olduğum kısmı doğum sonrasına neden atlatmasınlar ?zaten idare izin vermiş analık raporunun başlamasına gerek olmayacak ki ?
Canım inşallah dediğin gibi olur ama illa o süreç için rapor isterler diye düşünüyorum ve işi şansa bırakmamak adına çalışabilir raporu aldım ben tabi alıp almamak sana kalmış

Canım inşallah dediğin gibi olur ama illa o süreç için rapor isterler diye düşünüyorum ve işi şansa bırakmamak adına çalışabilir raporu aldım ben tabi alıp almamak sana kalmış
32.haftam gelince yani 2 hafta sonra bütün bunlar netlik kazanır diye düşünüyorum . O zaman İnsan kaynaklarını arayıp rapor olayına bakacağım.

İnşallah canım çok sağol. Umarım güzel haberler alırsın yarın.Haberlerini bekliyoruz.Sağlıkla kavuşalım bebişlerimize

Hanımlar öncelikle sakin olalım ama tebiri de elden bırakmayalım. Bu virüs, normal grip virüsü gibi havada asılı kalmıyor, temasla veya hasta biri size doğru hapşırır, öksürürse geçiyor. Karantina bu sebeple önemli, teması sıfıra indirmek için. Zorunlu hallerde önlemlerinizi alarak hastaneye veya markete falan gidebilirsiniz tabi, bunu kendinize stres kaynağı yapmayın nolur, bebeğinize daha zararlı stres...

Valla ben korkumdan gidemedim kendim artirdim zaten doktor 4 doz artiriyor her gidisimde inşallah bişey olmaz

birde dün artiysa doz 3 güne belli oluyor vücudun alismasi demişti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…