Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ayni hastaneden tekrar yaptirabilirsin cnm veya aile hekimine gotur sonucu o da baksin derse yaptir ozaman tekrar yaptirirsin.nide bebis kilolumu sekerde bebek cok kilo aliyor
Saol cnm aynen öle yapacagım. 1 hafta önde gıdıyor sadece yanı korkulacak bir durumda degıl ama ben 120 olsa daha mutlu olacagım sanırım saglıklı beslenmeye devam artık 7 nisanda kontrolum var bakalım

Saol cnm aynen öle yapacagım. 1 hafta önde gıdıyor sadece yanı korkulacak bir durumda degıl ama ben 120 olsa daha mutlu olacagım sanırım saglıklı beslenmeye devam artık 7 nisanda kontrolum var bakalım
Bendede oyle seker yok bir iki.hafta onde gidiyor.az kalmis kontrolune de.dr gereklide gorse illaki uyarir seni

dün doktora gittim, henüz böyle bir şey olmadığını vaka gelince direkt belli devlet hastanelerine sevk ettiklerini söyledi.
ne zaman oldu bu mevzuu ?
geçen hafta.salı günü benim doktorum hepsinin pandemi hastanesi ilan edildiğini söyledi.

Merhaba kızlar internetten şu sıralar bir şey alıyormusunuz malum virüsten dolayı kargolara güvenilirmi sizce

Merhaba kızlar internetten şu sıralar bir şey alıyormusunuz malum virüsten dolayı kargolara güvenilirmi sizce
Aliyorum
dis paketini eldivenle falan aciyorum icindekinide siliyorum.
Kargocular bile korkulu ama.
Gecen ebebekden bisiler aldim adam koliyi kapinin esigine birakmis sanki bomba gibi kendi 2mt geride bana kimlik no soruyo uzaktan.
Yurticinden gelende paketi yere koyim mi dedi hamile oldugumu gorunce ucundan tutup aldim ellerimi sabunladim hemen.

Cikip magza gezmekden daha rahat daha hijyen geliyo acikcasi bana eldivenle falan acip paketi urunleri silince icime siniyor.

Mesela fatih terim istanbul liv hospital de yatıyor.. sanmıyorum gönderceklerini

Belirlenen bazı özel hastaneler sizin dediğiniz, ben komple bir karar alındı sandım.Suan oyle bir durum yok, ünlü,zengin hastalar için bir kaç sayılı ozel hastane ayrılmış..Halen öyle devam ediyor

geçen hafta.salı günü benim doktorum hepsinin pandemi hastanesi ilan edildiğini söyledi.

bana doktorum suan gelebilecegin en temiz ve guvenli hastane burasi dedi.bahceye prefabrik hastane kurmuşlar supheli gelen tum vakalar orada bakılıyor iceri bile almiyolar.personeli doktori hemsiresi bile ayri..vaka almayin demis saglik bakanligi onlara..ama tabiki diyoki durum kötüye gittiginde bizde alacağız.suan boyle bir durum yok icin rahat olsun dedi.hastanem gebze john hopkins

Bugun kizin oyun halisi geldi.
Kurduk bakalim dedim calisiyomu esimle bir posta oynadik☺
Esim sever oyuncaklar falan oynasin oyalasin partilerler kizla artik.

Baby me ıslak mendil ve goguspedide guzel gibi tabi kullaninca anlarim ancak.
Bugun a101den granul sabun aldim indirim var Duru'nun kullaniyorsaniz alin derim.
Ben sevdim vardi evde 2 pkt daha aldim.

2 nisanda da yine a101 bebek urunleri geliyor kova masrafa alicam.
Bimden alt acma ortusu bulmustum aldim 1 pkt 2 paket oldu.

Aldiklarimi toparlayip duzenlemeye basladim bende.
Bezler,ıslak mendiller falan.

Gule gule kullansisin kuzucuk insallah a 101 e guzel seyler gelecek.bu ara

Sagol canim.
Aliyorlar hemem ama belki bizede kalır.
Bimde alt acma ortusu kalmisti aldim 1 tane
Hemen evin karsisinda a101 acildigi an bi kosu bakicam.
Bugun bi de halka oyuncakdan aldim.
El becerisi renk falan.
Aiy buldukca alicam oyuncakda uygun uygun geliyor.
Gecen utu masasi, oyuncak besik gelmisti.
Erken ama uygundu alip atmali kenara diye dusundum

güzelmiş bakalım doğum yaklaşınca neler olacak...benim de özelde olacak hayırlısı inşallah

kızımın küvetini doğum yapan bir arkadaşa vermiştim geri gelmedi maalesef..
küvetsiz hayatta yikayamam minnaciklar zaten bir de gobek bağı falan..
eşime dedim kuveti almadan gelme diye
sabah dikilsin kapıya Perşembe günü

Sezeryan olacak olan kizlar bisi sorcam sondayi uyusturunca/bayiltincami takiyorlar?
Oglumda oda da takmislardi cok canim yanmisti.
Bu gittim hastanede de bi arkadasim dogum yapti oda da takmak istemisler ameliyathanede bize kiziyorlar demisler.
Ne alaka ya özel hastane neticede.

Bende resmen fobi oldu.
Bir de 2018 de bir kurtaj gecmisim var biraz acili agrili oldu cok fazla elle muayine yaptilar cok kastim iyice korku olustu bende.

Doktorla direk konusmak istiyorum bu mevzuyu asla izin vermicem oda da takilmasina.

Bir cok kiside bize ameliyathanede takildi dedi sorduklarimdan.
Aiy suan o beni cok geriyor.

yarama tuz basmissin.
sezeryan beni korkutmuyor ama sonda fobi oldu resmen.bende ilk dogumda doktora dedim amelytahanede takabilirmisiniz cok cnm aaciyor diye,tamam seni uzmicem dedi.
sonuç: ameliyathanede bayiltmadan takıldı..
ne kötü bir şeydir o ya aklima gelince mideme kramplar giriyor.
hemsire kuzenime sordum,siz sadistmisiniz niye bayiltmadan takiyosunuz diye
bayilinca ve uyusturulunca kaslar tamamen gevsiyormus ve sonda tutmuyormus geri kayiyormus falan filan dedi..
Allah'tan simdi gittiğim hastane sonda kullanmıyor
ill sorduğum soru oydu benimde:)

Bende bu kontrolumde soylicem.
Direnicem taktirmicam.
O elle muayine bile okadar kotuydu ki ve defalarca.
Kac gece bacaklarimi sıkmisim uyurken uyandigimda kaskati olmuslardi.
Bende sezeryandan hatta sonrasindan da korkmuyorum.
Illa agri sizi oluyo sonra neticede kesi var ameliyat yani ama agri kesici vs idare ediliyor.
Ama o sonda.

Peki ama takilanlara nasil takiyorlar ozaman
Uyusturunca takildi dedi bir kac arkadasim.
Bu arkadasimda direnmis dogurmicam ozaman demis uyusturunca takmislar.
Bende direnirim cunku gercekden bet bisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…