Selam herkese; bugün nstde sancım 60a kadar çıktı ama ben hiç hissetmiyorum. İdrarda hafif protein var. Ciğer geliştirici iğne yaptılar. 2800 gram şu an. Doğurucam galiba
Selam herkese; bugün nstde sancım 60a kadar çıktı ama ben hiç hissetmiyorum. İdrarda hafif protein var. Ciğer geliştirici iğne yaptılar. 2800 gram şu an. Doğurucam galiba
NST'de sancı kaç çıkarsa doğum başlar?
Eğer NTS cihazında %40 üzeri ve 20 dakika içerisinde en az 3 düzenli sancı varsa bu, doğum sancısıdır ve vücudun doğum için artık hazırdır.
Bu sancıları ve kasılmaları doğum sırasında da bolca hissedeceksin. Burada önemli olan doğru nefes alıp verebilmek ve doktorunun talimatlarına uyarak ıkınmak.
Direktiflere uyarak doğumunu gerçekleştirdikten sonra tüm sancıların bitecek ve bebeğine kavuşmanın sevinci ile biraz önce çektiğin tüm acıları da unutacaksın!
Merhabalar arkadadkar bısey sormak ıstıyorum acil yanıtlarsanız cok sevınırım. Seker yukleme taramasında 135 cıkmıstı kendı doktorum tatlı seylerden uzak dur dıkkat et beslenmene yeterlı demıstı bır baska doktorda gayet normal 135 dedı ama ben tatlı zaten cok sevmeme ragmen 2-3 haftadır sebze ve oroteın agırlıklı dıet yaptım ve tekrar baktırmam ıstıyorum ama nerde nasıl baktıracagız yanı tekrar yukleme yapılmadan nasıl ölcturuyorsunuz takıp acısından dustumu dıye??
Merhabalar arkadadkar bısey sormak ıstıyorum acil yanıtlarsanız cok sevınırım. Seker yukleme taramasında 135 cıkmıstı kendı doktorum tatlı seylerden uzak dur dıkkat et beslenmene yeterlı demıstı bır baska doktorda gayet normal 135 dedı ama ben tatlı zaten cok sevmeme ragmen 2-3 haftadır sebze ve oroteın agırlıklı dıet yaptım ve tekrar baktırmam ıstıyorum ama nerde nasıl baktıracagız yanı tekrar yukleme yapılmadan nasıl ölcturuyorsunuz takıp acısından dustumu dıye??
Dün kan tahlılı verdım saglık ocagında gebelıksekerı ölcumu. Yapılıyor mu dedım labaratuardakı kıza sordum ya yanlıs bılıyor yada öle ama yok dedı glukoza baktılar sadece oda alt sınır 70 olması gerekırken benım 69 ama gebelık şekerı ayrı dıye bılıyorum parmaktan mı ölcuyorlar acaba tekrar ıstedıgımızde anlayamadım acıkcası
Evt dogru söyluyorsun meyveyı 2 ye dusurdum bır sabah kivi bebege yarıyor dıye bırde araögunumde 1 adet yıyorum ekmek aksama kadar 3 dılım bugday ekmegı tuketıyorum öglen sebze aksam et salata yogurt gıbı ama işte merak ettım acıkcası tekrar baktırmak ıstıyorum ama nasıl nerde bakıyorlar bılmıyorum
Evt dogru söyluyorsun meyveyı 2 ye dusurdum bır sabah kivi bebege yarıyor dıye bırde araögunumde 1 adet yıyorum ekmek aksama kadar 3 dılım bugday ekmegı tuketıyorum öglen sebze aksam et salata yogurt gıbı ama işte merak ettım acıkcası tekrar baktırmak ıstıyorum ama nasıl nerde bakıyorlar bılmıyorum
Genel olarak tek aşamada yapılan 75 gr yükleme testi olarak uygulanır. Şeker yükleme testi öncesinde 3 gün gebenin normal diyetle beslenmesi önerilir. 8-12 saatlik açlık ardından sabah saatlerinde uygulanır. Öncelikle açlık kan şekerine bakılır. Ardından 75 gr şeker içeren solüsyon içirilir. Açlık kan şekeri ?93, 1.saat tokluk ?180 mg/dl, 2.saat tokluk ? 153 mg/dl değerlerden biri yüksek ise gebelik şekeri tanısı konur.
Alinti senin hangisinde 135 cikti acaba