Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Eltimde ilkinde cok acidi dedi ikinciyi narkoz alinca takin demis oyle takmislar soylersin cnm sende oyle yaptirirsin

Son düzenleme:
Eltimde ilkinde cok acidi dedi ikinciyi natkoz alinca takin demis oyle takmislar soylersin cnm sende oyle yaptirirsin
Umarım dinlerler yani doktora direk soyleyince sanki hemsirelerle bu konuda muhattap olmam diye dusunuyorum.
Oglumda hic bilmiyordumda napcaklar nolcak ne oldugunu bile anlamadan taktilar hic sormadan.
Ama baya bi ciglik attim.
insan kendini cok kasiyor.
Bunda bilincliyim direk hayir dicem.

Allahim.insallah kor
Ben hep normal dogurdum ondan sondayi bilmiyorum ama eltimcok acidigini soyledi.valla insallah buda.normal olur korkuyom ben sezeryandan

Allahim.insallah kor

Ben hep normal dogurdum ondan sondayi bilmiyorum ama eltimcok acidigini soyledi.valla insallah buda.normal olur korkuyom ben sezeryandan
Hayirlisi olsun canim.
Tatsiz bisi insan kendini cok kasiyor ister istemez güya kasmazsan acimaz falan diyorlar ama elde olan bisi diil ki.
Doktorum cok anlayisli tatli bi kadin.
Rica edicem bakalim.

sezeryanda epiduralliyken ve uyuşukken sonda takıyorlar diye biliyorum.

epidural de takıyor uyusturup,genel anestezi de sıkıntı oluyor dedi hemşire kuzen bana.
anneye genel anestezi verildiği an vakit kaybetmeden bebegi cikartmalari gerekiyomus..bebise zarar diye...

Bende ilk dogumda ne oldugumu anlamadim .hareket etmiyor diye hastaneye gitmistik eşimle pazar günüydü nst ye bağladilar ters geliyor sezeryan dedi doktor hanim hatta kendi doktorum bile degildi o gün nöbetciymiş 12 de yatiş oldu saat 16 da dogum ne ara sonda takildi ne ara damar yolu acildi anlamadim bile hersey 4 saat icinde oldu bitti

epidural de takıyor uyusturup,genel anestezi de sıkıntı oluyor dedi hemşire kuzen bana.
anneye genel anestezi verildiği an vakit kaybetmeden bebegi cikartmalari gerekiyomus..bebise zarar diye...
spinalde takilir aslinda geyetde bence islerine gelmiyor.
Ameliyathanede onunla ugrasmak istemiyorlar.

Genel anestezi mı olmustu cnm

Belirlenen bazı özel hastaneler sizin dediğiniz, ben komple bir karar alındı sandım.Suan oyle bir durum yok, ünlü,zengin hastalar için bir kaç sayılı ozel hastane ayrılmış..Halen öyle devam ediyor
Inşallah öyledir ama benim bildiğim tüm özel hastaneler pandemi hastanesi artık yani geri çevirme gibi bi durumları yok biz bakamıyoruz diye, yoğun bakım ünitesi ve ilgili bölümün (enfeksiyon, göğüs hastaliklari) olması yeterli. Bizzat bakan açıklama yaptı.

Kızlar selam 34 haftalık hamileyim başım okadar çok ağrıyorki 5 gündür sizlerde varmı böyle bişey kafamı kesip atasım var

Ben ilk sezeryanı genel olmuştum onda taktıklarında çok rahatsız etmişti, ikinciyi spinal oldum ama uyuştırmadan taktılar ve hiç acımadı çıkarırken de acıtmadılar iki doğumum da devlet hastanesinde oldu.
Benim için farklı bir durum var gerçi iki doğum arasında 3 kürtaj bir dış gebelik bir de rahim perde operasyonu geçirdim. O yaşadığım sıkıntılar sonrasında sonda takışması normal gelmiş olabilir belki. Ama işlemler yapılırken en güzeli derin nefes alıp vermek, mesela sonda çekilirken derin nefes al demişlerdi ve çektiklerinde hiç anlamamıştım bile. Ve işlemler yapılırken dikkatini başka noktaya vermek, çünkü farketmeden dikkatini ona verdiğinde ha acıdı ha acıyacak deyip kasıyor insan kendini. İnşallah hiç kimsenin korktuğu başına gelmez, hep güzel hatırlayacağımız bir doğum anımız olur.

İyi geceler herkese nst ye kaçınca haftadan sonra giriliyor malum durumlar ortada sancı olunca mı gidiliyor yoksa bi rutini var mı ?
Ben de bunu soracaktım. 32+0’da hastaneye gittim, doktor 3 hafta sonra gel dedi. 35+0 yani. Hiç nst’den filan bahsetmedi anlamadım hani 32’de başlanacaktı

Bende daha nst ye girmedim 32 de gittim girmedim 35.te gidecegim ozaman sokar heralde.otekilerde 32.de baslamisti.

Ben iki seferdir nst ye giriyorum. Hatta ilk girdiğimde daha 31+4 idim doktor nst ye gir bi dedi, cuma günü gittiğimde de girdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…