Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sonucu telefondan doktorumun asıstanından ögrendım 120 olsa daha iyi olacagını cok yuksek degul ama yınede dusurmek için tatlıdan uzak dur ve saglıklı dengelı beslen demıstı hıc onu sormak aklıma gelmedıaynı hastanenjn baska kadın dogumuna sordum oda gayet normal dedı anlayamadım bende herturlu 120 olsun dıye ögun atlamadan saglıklı beslenıyorum 3 haftadırda kılo almadım dengelı beslendıgım için oyuFen tekrar ölcturmek ıstıyorum canım ama nasıl nerde ölçuyorlar çözemedım

en güzeli doktorun özel muaynanesine gitmek çünkü artık özel hastaneler de pandemi hastanesi ilan edildi

dün doktora gittim, henüz böyle bir şey olmadığını vaka gelince direkt belli devlet hastanelerine sevk ettiklerini söyledi.
ne zaman oldu bu mevzuu ?

Eşi çalışmaya devam eden arkadaşlar psikolojinizi nasıl rahatlatiyorsunuz. Ben çok dikkat et dyrm ama içim hiç rahat etmiyor . Gün boyunca düşünüyorum yanında ya biri hapşurursa ya unutup el falan sıkarsa diye .Zaten maske eldivende takılmıyor iyice paranoyak oldum

Benim eşim hastanede eczacı. Açıkçası çok tedirginiz ama yapacak bir şey yok. Kendine dikkat ediyor orada ve eve gelir gelmez bana yaklaşmadan banyoya gidip üstündekileri makineye atıp elini yüzünü iyice sabunla yıkayıp geliyor. Yine de çok yakın durmuyoruz. Evin içinde bile dikkat ediyoruz temas kurmaya. Çok zor ama dikkat etmek zorundayız. Allah yardımcımız olsun inşallah tez zamanda atlatalım bu durumları

Amin .Ama temas olayı yani o mesafeyi korumak zor ya.Eş sonuçta. Ben hep evdeyim şu sıralar o sabahtan akşama işte.

Aminnn.Masallah ogluna cnm.ayni kaygilar bizde var sonumuzu gorememek kotu.

sagol canim aynen vallahi sonumuzu göremiyorum,bir de buda yazmışlardı sanirim dogum olsa hastaneye ziyaretçi refakatçi kabul edilmeyecek diye
Bilmiyorum nasıl olacak

Calışıyor mecbur

Calışıyor mecbur
Evet mecburen çalışıyorlar. Devlet dairesi olmasına rağmen esnek çalışma uygulanmadı her gün 8-5 mesai ve sürekli dışarıdan gelen insanlarla iletişim halinde. Açıkcası tedirgin oluyorum ama aklıma getirmemeye çalışıyorum. Böyle şeyleri düşündükçe bebeğim de rahatsız oluyor dün çok ağrım oldu stresten. Elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışıyoruz. Rabbşm hiç birimize uğratmasın, gelirse de en kolay şekilde atlatmayı nasip etsin

Ayni hastaneden tekrar yaptirabilirsin cnm veya aile hekimine gotur sonucu o da baksin derse yaptir ozaman tekrar yaptirirsin.nide bebis kilolumu sekerde bebek cok kilo aliyor

sagol canim aynen vallahi sonumuzu göremiyorum,bir de buda yazmışlardı sanirim dogum olsa hastaneye ziyaretçi refakatçi kabul edilmeyecek diye
Bilmiyorum nasıl olacak
1 kisi aliyorlar cnm merak etmeziyaretci gelmeyecek gibi duruyor

Tabi ki çok zor ama düşünüp kendimizi hırpalamak da ise yaramayacak. En iyisi dikkat etmek ama pozitif olmak çünkü yapacak başka bir şey yok şu an. Allah korusun hepimizi. Bugunler de geçecek

Merhaba cnm ilk bebeklerinmi saglikla sihhatle gelsin yavrularin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…