Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim epidurali yaptiktan sonra taktılar sondayi canim
Acı yoktu ama epidurale rağmen verdiği his rahatsız ediciydi

Canim bende seker yüklemesi iki gebelikte de yapılmadı hba1c bakıldı aclik ve 1. Saat tokluk 140 in uzerindeyse diye ölçüldü benim aclik 140 170 arasi çıkıyordu direk insülin e başladık ilkinde de bunda da şimdi virüsten gidemedim endokrine ama onun söylediği şekilde artış yapıyorum şimdi öğle ve akşam düzene girdi de sabah için ilaç biraz daha artacak

Benimkiler 35+3 de dogmuslardi biri kuvezde biri yanimdaydi aynı hastanede eşimin arkadasininda ikizleri olsunlar 37 doğdu hiç kuveze gitmediler bekletebildikleri kadar bekletin ve hiç kalkma yataktan canım 1 gun bile çok önemli

spinalde nasil hissettiniz.
Igne acisi oluyor mu? sonradan uyusukluk gecerken bas agrisi vs oluyor mu?
Benim dr. spinalden yana ben genel istiyorum korkudan.
Esim spinale ikna etmeye calisiyor bak gorursun hemen hisset o ani yasa diyor.
Korkayrum
Ne kadar olumsuzluk yasarsan yasa onu görmek ilk ciktigindaki o an omrunce unutamazsin sırf bunun için bile genel yaptırma ona dokunmak bi ayrı bence genel düşünme esin çok haklı o duygu anlatılmaz yasanir

Ne kadar olumsuzluk yasarsan yasa onu görmek ilk ciktigindaki o an omrunce unutamazsin sırf bunun için bile genel yaptırma ona dokunmak bi ayrı bence genel düşünme esin çok haklı o duygu anlatılmaz yasanir
Oglumda genel olmustum yani ozaman spinal varmiydi animsayamiyorum bana fikir sunulmadi.
Bakalim biraz kendimden korkuyorum panikatak var bende.

Ayy cok heycanli
Istiyorum tabiki özellikle dr. cok guvendigim icin cunku cok tatlış muhakkak ki beni sakinlestirir sakaci guler yuzlu Sagolsun..
Ay bi deli cesaret verin spinali dicem galiba.
Cek ordan bi doz spinal reis
Aynen cnm ilk an icin bile yapilir hemen sana getiriyor oteki turlu en son sen gorceksin bence tam bayilma bu sefer.belki.bir daha.cocuk istemezsin baska sansin olmaz hazir elinde varken degerlendir

Elelebaby de indirim var.
69tl anne cantasi siparisi verdim.
Hep 124-135 falandi baktiklarim.
Bu da 129tlden dusmus.
Benim isimi gorur.
1 tanede omuz icin istiyorum arabayla gittigimiz yerler icin bebek arabasina koyarim direk ya da asarim.
Onuda indirimden halledersem okey.
Besigin fiyati dusuyor esim diyo en iyisi bekleyelim az daha dusecek gibi daha.
Travellerde dusmus baya pusudayim

Hangi doktora gidiyorsun canım orda ? Bende medikalpark yada adatip düşünüyordum ama şuan ASM daha güvenli geliyor ama busaatten sonra doktor beni kabul eder mi bilmiyorum :/

Hangi doktora gidiyorsun canım orda ? Bende medikalpark yada adatip düşünüyordum ama şuan ASM daha güvenli geliyor ama busaatten sonra doktor beni kabul eder mi bilmiyorum :/

Zeynep Yılmaz doktorum canım.. çok ilgili ve pozitif bir hekim.Umarim kabul eder

Zeynep Yılmaz doktorum canım.. çok ilgili ve pozitif bir hekim.Umarim kabul eder
Normal mi düşünüyorsun? Doğum ücreti hakkında bilgin varmı? Muayene ücretleri nekadar ?
Ben dogumhanesini gezmiştim çok güzeldi özel küvetli banyosu fln var küvet beni çok etkiledi
Çatal yok normal yatak gibi doğum yatağı vardı içime çok huzur vermişti

Vip hastane olarak geçiyor canım ,o yüzden bu kadar ince düşünülmüş sanırım.benim kurum anlasmam oldugu için 7.500 sezeryan genel anestezi fiyati..senin sağlık güvencen ney? sgk ile de bir anlasmali fiyati var ama ben bilmiyorum maalesef.sorarsin telefonda.. muayene benim kurum anlasmam var diye 270 tl ama onun haricinde kac inan bilmiyorum.bir kez fiyatmala ile konusmustum
anlasmasiz doğum fiyatimiz 18.500 demişti
çok uçuk ama sen konus mutlaka illa indirim fln olur

Benimde alianze doğum paketim var 13 bine kadar kapsıyor telefonla aradım normal doğum 16 sezaryan 18 dedi ama anlaşmalı kurum fiyatlarıni haftaici paylasicaklar umarım kapsar yoksa 18 nedir ya Nuri bey ve Zeynep hanım hakkında çok güzel yorumlar var bakalım birde oraya kontrole giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…