Tecrübeli annişler doğumdan önce bebeğe vitamin ateş düşürücü demir burun açıcı vs almalı mıyız zırt pırt hastaneye gidemeyiz malum evde bulunsun diye düşündüm?
Tecrübeli annişler doğumdan önce bebeğe vitamin ateş düşürücü demir burun açıcı vs almalı mıyız zırt pırt hastaneye gidemeyiz malum evde bulunsun diye düşündüm?
Panik olacaksın hepimiz olduk sonuçta ilk defa spinal olacaksın insan bilmediği biseyden panik olur ana o duyguyu yaşamak için bin kez de panik olsan yinede anlatılmaz o duyguyu yasayinca keşke ilkini de herseye rağmen uyanık yqptirsaydim diyeceksin tabiki korkacak sin herkes gibi ama onu görünce hersey yok olacak yani anlatamıyorum bunu yasayinca anlayacaksin canim
1 refakatci aliyor benim.hastane ziyaret saatide 1 saat 8 ile.9 arasi sanirim.oda 1 kisi yada iki kisi alacaklarmis.annem ve esimle giderim donusumlu kalirlar diye dusunuyorum
Benimde alianze doğum paketim var 13 bine kadar kapsıyor telefonla aradım normal doğum 16 sezaryan 18 dedi ama anlaşmalı kurum fiyatlarıni haftaici paylasicaklar umarım kapsar yoksa 18 nedir ya Nuri bey ve Zeynep hanım hakkında çok güzel yorumlar var bakalım birde oraya kontrole giderim
evet cnm Nuri Ceydelide doğum yapan bir cok arkadaşım var cok cok memnunlar onlarda
hayırlısı Allah'tan nerde ve nasil hayırlı olucaksa orda doğum yapmak nasip olsun hepimize
bana Dr ziyaretçi yok kesinlikle dedi.refakatci 1 kişi dedi.zaten hemsiresi hasta bakıcısı ebesi herkes sizle ilgilenecek herhangi bir sıkıntı yasamazsin dedi.esim kalicak benim de..
Haberlere bakim dedim netten bakmaz olaydim.
Neyse yazmim burayada.
Ama lutfen dikkat edin edelim.
Banu ciftci bebeklere gecme olasaligi icin falan yazili post acmis ama baktigim haber hic oyle degildi.
Kaos olmasin stres olunmasin diye bir sakinlestirme söz konusu sadece
Sadece 1 refakatçi kabul ediyorlar. Doğuma eşlerin alınması yasaklanmış. Refakatçi aynı kişi olmalı değiştirilmiyormuş. Sezeryanda 24 saatte normal doğumda 6 saatte taburcu edeceklermiş. Tabi normal doğum kısa sürecekse yani açılma hızlı olursa yapıyorlarmış aksi taktirde sezeryana alıyorlarmış. Benim doktorumun instegramdan yaptığı bilgi paylaşımı böyleydi
Gaz sancim.var bugünde 15dk da bir tuvalete çıkıyorum . Doktorumu aradım bazen gaz sancısı ile doğum sancısı karisitiriliyor dedi parolunu iç 2 saat kadar yat geçmezse nstye sokalım dior,, meleğim de hiç durmuyor allttan kafa atacak gibi hissediyorum ayağa kalkınca .. cok acelecisin be annecim
Gaz sancim.var bugünde 15dk da bir tuvalete çıkıyorum . Doktorumu aradım bazen gaz sancısı ile doğum sancısı karisitiriliyor dedi parolunu iç 2 saat kadar yat geçmezse nstye sokalım dior,, meleğim de hiç durmuyor allttan kafa atacak gibi hissediyorum ayağa kalkınca .. cok acelecisin be annecim
Sadece 1 refakatçi kabul ediyorlar. Doğuma eşlerin alınması yasaklanmış. Refakatçi aynı kişi olmalı değiştirilmiyormuş. Sezeryanda 24 saatte normal doğumda 6 saatte taburcu edeceklermiş. Tabi normal doğum kısa sürecekse yani açılma hızlı olursa yapıyorlarmış aksi taktirde sezeryana alıyorlarmış. Benim doktorumun instegramdan yaptığı bilgi paylaşımı böyleydi
Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıp evimize gelelim inşallah. Eşlerimiz de odaya alındığında görür. Her hastane için aynı kurallar geçerli mi bilmiyorum? Zaten doğuma 1 gün kala bile kurallar değişebilir.
Hersey neden bukadar kotu gider bilmem 33 haftalik hamileyim bebek teknarter tek ven oldugundan gelisim.problemli ve erken dogumriski var bagcilar eah de devam ediyordu kontrollerim randevumun iptal haberi geldi pandemi hastanesine donmus bakirkoyde ayni sekilde hatta kanuni de birtek.bahcelievler devlette randevu buldum orasida nasilnbir hastane bilmiyorum akibetide belli degil nerde dogum yapicam ben????