Sadece 1 refakatçi kabul ediyorlar. Doğuma eşlerin alınması yasaklanmış. Refakatçi aynı kişi olmalı değiştirilmiyormuş. Sezeryanda 24 saatte normal doğumda 6 saatte taburcu edeceklermiş. Tabi normal doğum kısa sürecekse yani açılma hızlı olursa yapıyorlarmış aksi taktirde sezeryana alıyorlarmış. Benim doktorumun instegramdan yaptığı bilgi paylaşımı böyleydi
Hersey neden bukadar kotu gider bilmem 33 haftalik hamileyim bebek teknarter tek ven oldugundan gelisim.problemli ve erken dogumriski var bagcilar eah de devam ediyordu kontrollerim randevumun iptal haberi geldi pandemi hastanesine donmus bakirkoyde ayni sekilde hatta kanuni de birtek.bahcelievler devlette randevu buldum orasida nasilnbir hastane bilmiyorum akibetide belli degil nerde dogum yapicam ben????
Benim doktorum özelde. Onların kuralı bu şekilde değişmiş. Özelde bile bir gece yatırmıyorlarsa bence devlette de yatırmazlar. Mümkün olduğunda erken taburcu ederler. Ama endişe edecek bir durum yok bence. Sağlık durumun iyiyse bir an önce evinde olmak daha güvenli
Benim doktorum özelde. Onların kuralı bu şekilde değişmiş. Özelde bile bir gece yatırmıyorlarsa bence devlette de yatırmazlar. Mümkün olduğunda erken taburcu ederler. Ama endişe edecek bir durum yok bence. Sağlık durumun iyiyse bir an önce evinde olmak daha güvenli
Eger devlette de boyle birsey varsa inanilmaz mutlu olurum diger 2 cocugumda 1 er gece yatmistim zulum.gibi gece yatmak eve gonderseler sahane olur aslinda google dan biraz baktim ama virus doneminde dogumlar ve dogumhaneler hakkinda en ufak bir bilgi bulamadim bulan varsa buraya yazabilir mi?
Hersey neden bukadar kotu gider bilmem 33 haftalik hamileyim bebek teknarter tek ven oldugundan gelisim.problemli ve erken dogumriski var bagcilar eah de devam ediyordu kontrollerim randevumun iptal haberi geldi pandemi hastanesine donmus bakirkoyde ayni sekilde hatta kanuni de birtek.bahcelievler devlette randevu buldum orasida nasilnbir hastane bilmiyorum akibetide belli degil nerde dogum yapicam ben????
Canım ben de devlete gidiyorum. Benim de önceki randevum iptal olmuştu ama nedeni doktorun çalışma saatlerinin değişmesiydi. Senin de ondan iptal olmuş olabilir. Mhrs sisteminden bakabiliyorsan bak. Randevu veriyor olabilirler tekrar.
Eger devlette de boyle birsey varsa inanilmaz mutlu olurum diger 2 cocugumda 1 er gece yatmistim zulum.gibi gece yatmak eve gonderseler sahane olur aslinda google dan biraz baktim ama virus doneminde dogumlar ve dogumhaneler hakkinda en ufak bir bilgi bulamadim bulan varsa buraya yazabilir mi?
Cnm illaki senin dogum yapacagin bir devlet hastanesi olacaktir.mhrs den gene bir bak hastane kanuni mi vardi adini tam bilmiyorum eltim orda dogum yapmısti memnun du.
Canım ben de devlete gidiyorum. Benim de önceki randevum iptal olmuştu ama nedeni doktorun çalışma saatlerinin değişmesiydi. Senin de ondan iptal olmuş olabilir. Mhrs sisteminden bakabiliyorsan bak. Randevu veriyor olabilirler tekrar.
Canim gelen mesajda bahane calisma programiydi ama.hastaneyi aradigimda gercek sebebi bambaskaydi hastanenin poliklinikleride korona odasina cevrilmis muayene yok dogumhane dahikapatilmis bakirkoyde kapatilmis kanunide ciddi bir salgin var
Canim gelen mesajda bahane calisma programiydi ama.hastaneyi aradigimda gercek sebebi bambaskaydi hastanenin poliklinikleride korona odasina cevrilmis muayene yok dogumhane dahikapatilmis bakirkoyde kapatilmis kanunide ciddi bir salgin var
Kaç gündür uyuyamıyorum dön dön dur. Bu hamilelik baya bi yordu beni aylardır. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne de ayakta durabiliyorum. Ağrı giriyor. Zaten sürekli hareket halinde ilk fırsatta çıkacak gibi. Kizim da hic böyle olmamıştım. Son haftalarda agirlasmistim bir tek. Tabi kaygı da eklendi şu süreçte. Hepimize kolay gelsin valla...
vee hala isim netlestiremedik. Kızımın iki ismi var ikisini de kullanıyoruz. Bunda da eşim akif istiyordu ben istemiyordum sen de başka bi isim koy dedi. Benim de istediğim isim aras. Istersen iki ismi de koyalım ama ben akifi kullanmam dedim. Tamam aras da guzel isim dedi. Bugün kızımla konuşurken kardesinden aras diye bahsediyordum. Eşim akif dedi hemen. Ben de bir sıkıntı olacağı belli işte aras da koymuyorum dedim. Alex olsun dedim sırf onu sinir etmek için. Öyle şey mi olur diye sinirlendi. Ben de muhittin koyayım dedi. Muhittin alex nasıl isim kızlar
Yakınmış günlerimiz. Benim de nefesim kesiliyor. Bu dönemin en iyi yanı kızımın kendi kendine uyumaya mecbur kalması oldu. Kitabını okuyup öpüp odadan çıkıyorum kendisi uyuyor çok şükür. Iki ay öncesine kadar birlikte yatıyorduk....
Evde bile nevresim takımı kullanılmıyor ki ilk başta. Yastık kullanmıyorsun. Ince bi battaniye istersen de küçük bi çarşaf götür. Bebekleri koydukları şey küçücük bişey zaten
Aslında bebegede kendinede çarşaf pike vs götürmek mantikli hatta dezenfektanla hasta yatağını bebek beşiğini kapi kollarını vs silmeyi düşünüyorum çarşaflarda orda kalsın zaten kan olma ihtimali var hastaneden eve mikrop vs getirme olasılığı da ortadan kalkmış olur ucuz eski dandik bişey zaten ziyaretçi gelmeyecek