Ben bebek icin pike koydum önce onu sericem hastane besigine sonra battaniye sericem.
Kendime bile carsaf yastik yuzu pike koymayi dusunuyorum
Su durum beni tedirgin ediyor
Bende uyuyamadim gitti.
Ama lansor'u icmeyi unuttum sabah yine midemden sızlaniyorum
Benim sikintim ondan.
Sabahı ederim yine gaviscona sariliyorum
Lansor'u aç karna iç dedi cunku dr. bir kac saat daha gecsin bakalim.
Gece de zaman gecmek bilmiyor
Bir de hastaneye eldiven, dezenfektan falan goturmek istiyorum.
En azindan 1 gece bile kalsak kapi kollari, yatak kenarlari, besigi, wc el degen yerleri siler annem.
Annen kalacak benimle.
Neler dusunur olduk su zamanimizda
Allah yar ve yardimcimiz olsun
Bir de hastaneye eldiven, dezenfektan falan goturmek istiyorum.
En azindan 1 gece bile kalsak kapi kollari, yatak kenarlari, besigi, wc el degen yerleri siler annem.
Annen kalacak benimle.
Neler dusunur olduk su zamanimizda
Allah yar ve yardimcimiz olsun
Yakınmış günlerimiz. Benim de nefesim kesiliyor. Bu dönemin en iyi yanı kızımın kendi kendine uyumaya mecbur kalması oldu. Kitabını okuyup öpüp odadan çıkıyorum kendisi uyuyor çok şükür. Iki ay öncesine kadar birlikte yatıyorduk....
Elelebaby de indirim var.
69tl anne cantasi siparisi verdim.
Hep 124-135 falandi baktiklarim.
Bu da 129tlden dusmus.
Benim isimi gorur.
1 tanede omuz icin istiyorum arabayla gittigimiz yerler icin bebek arabasina koyarim direk ya da asarim.
Onuda indirimden halledersem okey.
Besigin fiyati dusuyor esim diyo en iyisi bekleyelim az daha dusecek gibi daha.
Travellerde dusmus baya pusudayim
travel sistemde hangisine bakıosun canım ben baktım biraz ama deneme imkanımız olmuyor malum artık heryer kapalı araştırdığın denediğin ya da sağdan soldan gördüğün var mı
vee hala isim netlestiremedik. Kızımın iki ismi var ikisini de kullanıyoruz. Bunda da eşim akif istiyordu ben istemiyordum sen de başka bi isim koy dedi. Benim de istediğim isim aras. Istersen iki ismi de koyalım ama ben akifi kullanmam dedim. Tamam aras da guzel isim dedi. Bugün kızımla konuşurken kardesinden aras diye bahsediyordum. Eşim akif dedi hemen. Ben de bir sıkıntı olacağı belli işte aras da koymuyorum dedim. Alex olsun dedim sırf onu sinir etmek için. Öyle şey mi olur diye sinirlendi. Ben de muhittin koyayım dedi. Muhittin alex nasıl isim kızlar
Benimkiler 35+3 de dogmuslardi biri kuvezde biri yanimdaydi aynı hastanede eşimin arkadasininda ikizleri olsunlar 37 doğdu hiç kuveze gitmediler bekletebildikleri kadar bekletin ve hiç kalkma yataktan canım 1 gun bile çok önemli
Çok yatamıyorum malesef kızımla ilgilenmem gerekiyor eşim polis yoğun çalışıyor yanımda yaşadığım şehirde kimsem yok. Kayınvalidem gelecekti aslında ama olaylar böyle olunca nasıl olacak bilmiyorum inşallah gelebilir 1-2 haftaya. 30 dan sonra çok zor geçiyormuş öyle diyorlar
Kızlar benim bebeklerden erkek olan haftasıyla uyumlu ama kız olan 1 hafta gerideydi cuma günü kontrolüm vardı 10 gün olmuş gerilik. Doktor gelişim geriliği yok sadece biraz daha minnoş dedi ve böyle devam ederse erken sezeryana alırım dedi. Yaşadığım yer de küvez sıkıntısı vs var malesef ve şu süreçte çok hastanede kalma düşüncesi beni korkutuyor. Öneriniz var mı kilo almaları için neler yapabilirim?
Biz de öyleyiz daha zamanımız var neler olur bilmiyoruz ama . Bakarsınız bence eşim ben tutamam derdi önceden şimdi bakarız birlikte diyor Allah yardım eder. Bizim ilk sizin?
Biz de öyleyiz daha zamanımız var neler olur bilmiyoruz ama . Bakarsınız bence eşim ben tutamam derdi önceden şimdi bakarız birlikte diyor Allah yardım eder. Bizim ilk sizin?
Bizim de ilk. Benim doğum haftaya Bir yandan tecrübeli birisine ihtiyacımız var bir yandan kimseyi riske etmeyeceğiz şehirdışından getirip. Aileler de aynı şekilde arada kaldılar. Allah yardımcımız olsun.
Kızlar benim bebeklerden erkek olan haftasıyla uyumlu ama kız olan 1 hafta gerideydi cuma günü kontrolüm vardı 10 gün olmuş gerilik. Doktor gelişim geriliği yok sadece biraz daha minnoş dedi ve böyle devam ederse erken sezeryana alırım dedi. Yaşadığım yer de küvez sıkıntısı vs var malesef ve şu süreçte çok hastanede kalma düşüncesi beni korkutuyor. Öneriniz var mı kilo almaları için neler yapabilirim?
Benim annem kalacak hastanede yakiniz.
Esimde yine gelir asagida falan beklerim ben diyo.
Evde de bir sure annem benimle kalacak mecburen esim calisiyor en azindan dikislerim biraz iyilesinceye kadar kalir evi yakin aksam esim birakir evine gerekirse.
Ama kimseyi istemiyorum esimede soyledim.
O da korkuyor zaten kimse gelmesin diyor.
Dikislerim falan cabuk toparlarsam annemde kalsin istemiyorum.
Günaydın iyi haftalar
Ateş bastı beni gene sabahı zor ettim. Eşime bakıyorum kaşlarına kadar yorganı çekmiş bense koca kışı yorgan battaniyesiz geçirdim gene sıcak gene sıcak bayılacam.
Günaydın iyi haftalar
Ateş bastı beni gene sabahı zor ettim. Eşime bakıyorum kaşlarına kadar yorganı çekmiş bense koca kışı yorgan battaniyesiz geçirdim gene sıcak gene sıcak bayılacam.
Dun bende surekli sen terlemiyomusun sen terlemiyomusun diye sordum durdum adama.
Mutfakda yemek hazirlarken hep balkonun kapisini actim hasta olcan soguk burasi diye kapatti ben actikca esim.
Böyle yalinayak taslara falan basmak istiyorum
Menapoza girenler terliyodu ne bet bisiymis ya