Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben salı günü kontrole gittim ,
Bebegin karin bölgesi (AC) 2hafta geri cikti, doktor haftaya gelecen kontrol altinda tutmam lazim dedi, cok üzüldüm. Stres oldum. Iki gundur kendimi besiye çektim. Herzaman uyumlu giden bebek bi anda neden geriler?

Cnm endiselenme ultrasonlarada guven olmuyorki yanilma payi illaki oluyor toplar kuzu hemen. iki hafta olmaz bir bakarsin bir hafta acik kapanir

Benimki stres kaynakli cnm gebelikte olmadi 2009 ylimda cikti.uzuntu ve stres kaynakli.stres tetikliyor.gecmiyor tedavisi bulunmamis.sizinki gebelikle alakli .gecer merak etme cnm dr danis genede
Bende stres yaptım bu ara inşallah devam etmez sonrasında. Sıkıntılı bir durum Allah şifa versin size de.

Aynı seyi ben de yasıyorum ödem var ellerim ayaklarım şişti ondan kaynaklı bence. Uyusuk oluyor kalktigimda da. Son aylar zor geciyor ama doktora da sorucam haftaya gidince.

Kontrole gidiyor musunuz korkuyorum hastanelere gitmeye ne yapacagim

inşallah bir dahaki gidişinizde her şey olması gerektiği gibi olur. İnsan birden böyle şeyler duyunca üzülüyor ama bebeğiniz için moralinizi yüksek tutun hiçbir sorun olmayacak inşallah

Ben pazartesi gittim. Ve normalde dolu olan bekleme salonu bomboştu. Hastaneler de önlem alıyor endişe etmeyin. Maske ve eldiven takin mutlaka. Eve gelir gelmez de üstümde ne var ne yok makineye atıp duşa girdim. Doktorunuzla görüşün ona göre hareket edersiniz

Aynı seyi ben de yasıyorum ödem var ellerim ayaklarım şişti ondan kaynaklı bence. Uyusuk oluyor kalktigimda da. Son aylar zor geciyor ama doktora da sorucam haftaya gidince.
Benimde sabah uyaninca ellerim uyusuk oluyor.
Böyle hissiz igne batiyomus gibi
Doktora sordum fark etmiyosun uzerine mi yatiyosun acaba dedi.
Bacaklarimda da ara ara kramp vardi yine gece onu da soylemistim magnezyum vermisti.
Ama ellerim icin uzerine yatiyosundur demisti.

Bende ödem de yok

Günaydın herkese. Maske ve eldiven nerden alıyorsunuz? 3 haftadır evden çıkmıyorum. Ama haftaya artik doktora kontrole gitmem gerek? Mutlaka maske ve eldiven takıyor musunuz? Bi takin diyolar bi takmayın. Kafam karıştı iyice. 1 hafta sonraki kontrol de şimdiden dert oldu bana

Ben takiyorum fox haberde de takin dediler.
Maskeyi ecz. almistim(birazda esim getirdi calistiklari fab. vermisler) eldivenide kutuyla yerel bir marketden aldirdim esime 100 tanesi 30tl idi.
Ama maskeler ecz. pahalanmis ben 1tl almistim vurus tam yayilmadan.
Suan 4tl mis.

Çok geriliyorum gerçekten fırsatçılar hemen arttiriyolar zaten fiyatları.

Çok geriliyorum gerçekten fırsatçılar hemen arttiriyolar zaten fiyatları.
Melesef öyle ama temas onemli.
Özellikle elimizi bir yere surup agzimiza burnumuza degdirmemeliyiz.
Yakin temas asla olmamali.
Eldiven olunca insan yuzune goturecekde olsa elini aklina geliyor
Maskede kapali ortamda takilmali diyorlar.
Yani acik havada asagi indiriyorum ben genelde.
Ama markete hastaneye girerken kapiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…