Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben pazartesi gittim taktım canım
Hastanwdenn. Çıkınca da hemen attım eldiven ve maskeyi
Yanıma da kolonya aldım ,islak mendil..
Eve gelir gelmez de tüm kiyafetleriimi makinaya attım
Bir de esyalarimi bez cantaya koydm hatta onun içine de farklı bez çantalar koyup kolonya cüzdan telefon hastane takip dosyası gibi şeyleri koydum gelince onları da yıkadım hemen

Günaydın huzurlu sağlıklı günler hepimize.
Bence de hastaneye giderken maske mutlaka takılmalı, hatta bir doktor geçen gün göze temas etmemesi için gözlük kullanabilirsiniz o da koruyucudur dedi.

Gunaydin

Maske eczane satiyorlar 1 tlik maskeyi 5.e.satiyorlar malesef.cogu eczanedede kalmamisti.suan son durumu bilmiyorum.biz toplu almistik.firsatcilarcok malesef

Annem aradi saglik ocaginda drlar yakinda demisler 60.yas icinde sokaga cikma olcak kizinin yanina giderken sana kizin dr izin alsin falan bakalim.haftaya kontrolum var soracagim izmirden gelcekler kendi arabalariyla.

Herkese günaydın bugün baş dönmesiyle uyandım ensem de ağrıyor tansiyondan fln mı acaba ya da normal mi bu haftalarda ? Bir de bir kaç gündür karnım acıyor sanki yırtılcak gibi ?

Maske bulamadigimiz pahali oldugu gibi bir de tek kullanimlik diyorlar.
Aticaz yani hemen gelince eve.
yikanabilirler varmis ama bilmiyorum esimde nano maske alalim diyordu su siyah olanlar yikananlardan.
O ne be dedim soyguncu gibi

Herkese günaydın bugün baş dönmesiyle uyandım ensem de ağrıyor tansiyondan fln mı acaba ya da normal mi bu haftalarda ? Bir de bir kaç gündür karnım acıyor sanki yırtılcak gibi ?
Dr sordunmu cnm

Maske bulamadigimiz pahali oldugu gibi bir de tek kullanimlik diyorlar.
Aticaz yani hemen gelince eve.
yikanabilirler varmis ama bilmiyorum esimde nano maske alalim diyordu su siyah olanlar yikananlardan.
O ne be dedim soyguncu gibi
aynen oyle duruyor malesef

Soka geliyormusss

Eklentiler

• Screenshot_20200403-115255_Instagram.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 77
Bende bas agrisi cok oluyor oda tanisyon 10 6- 9 5 hep onla alakali diye dusunuyorum saga da yatsam solada yatsam nefes alislarim zor artik.son ay artik normal bunlar

Selamm
Rüyamda doğum yapmışım ama bizim köyden birileri bebeğimi almış götürmüş. Yana yakıla onları arıyordum köyde. Adres soruyodum türk filmi gibi. Uyandığımda zor kendime geldim.

Selamm
Rüyamda doğum yapmışım ama bizim köyden birileri bebeğimi almış götürmüş. Yana yakıla onları arıyordum köyde. Adres soruyodum türk filmi gibi. Uyandığımda zor kendime geldim.
Hayır olsun cnm.film gibi gercekten ama insan ruyada olsa etkileniyor sag salim dogsun kuzucuklar insan gozunden sakınıyor kimse ellemesin bakmasin tutmasin istiyorsun farklı bisey analık
o siyah kalin eldiven kullaniyor ise gidiyor yikiyor gelince eldivenini ona uyumlu alcak
Bununda modasi cikacak bu gidisle
Kralice gibi uyumdu modaydi cikarsa sasmam
Eki Görüntüle 2613547
bizde evde yapalim bu maskeleri eldivenleri kadinin renk uyumu harika.
Sordum daha cvp vermedi bekliyorum pztsi kontrole gidicem.
Sen cok dolasma cnm ayakta dinlen allah korusun düsme dikkatli ol yaninda kimse varmi

Eşim evde cnm üç hafta önce gittim kontrole şimdi pztsi gidicem inş herşey yolundadır hareketli iyi ama

Anneler bir şey soracam size şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum doğru bir karar mı doktorum bana bıraktı . Benim ve eşimin ailesinde şeker yok

Eşim evde cnm üç hafta önce gittim kontrole şimdi pztsi gidicem inş herşey yolundadır hareketli iyi ama
Bebekge bisey olmaz cnm buyuk olasilik tansiyon dusuyor ondan oluyor ama sen tansiuonu dusuren ve yukselten seyler yeme aslinda yakinda eczane olsa bir ölctursen iyi olur

Anneler bir şey soracam size şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum doğru bir karar mı doktorum bana bıraktı . Benim ve eşimin ailesinde şeker yok
Cnm benim ilk bebekte yapildi diger ikisinde yapilmadi.ilk bebekse yaptirman sanki daha iyi olur.

Bende yaptırmadım doktorum tokluk şekerimi 4-5 kere ölçtürmemi istedi bazı eczanelerde ölçüyolar 140 geçmediği sürece problem olmaz demişti eğer yaptırmıcaksanız sizde ölçtürün her ihtimale karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…