Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Açlık tokluk ölçtürmek istiyorum ben de neden bir kaç kez yapıyolar . Bi de 28 haftada yaptırabilirsin dedi . Hastaneye gitmisken yaptiririm ârtik.

Açlık tokluk ölçtürmek istiyorum ben de neden bir kaç kez yapıyolar . Bi de 28 haftada yaptırabilirsin dedi . Hastaneye gitmisken yaptiririm ârtik.
Benim de ilk bebekte yaptır demişti doktorum
Bu sefer açlık tokluk ve hba1c değerine bakildi. Doktorun sana bırakması da ilginç olmuş

Anneler bir şey soracam size şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum doğru bir karar mı doktorum bana bıraktı . Benim ve eşimin ailesinde şeker yok
Bana doktor hba1c aclik tokluk yaptı çok yüksek oldugundan insüline başladı gebelikte seker çok önemli canım şeker yüklemesi hiç yapılmadı bilmiyorum canım en iyisini doktorun ve sen bilirsin canim

Benim de ilk bebekte yaptır demişti doktorum
Bu sefer açlık tokluk ve hba1c değerine bakildi. Doktorun sana bırakması da ilginç olmuş
Yani sen bilirsin dedi. Ailemde esiminnailesinde seker yok dedim. Onlarda olmamasi bebegindede olmaz anlamina gelmex dedi sen bilirsin yinde aclik tokluga bakariz dedi

Ilk bebeklerde genelde dr seker yuklemesi yapmak istiyor.eger cikmazsa 2.ve 3 te anne kilo alisina bebek yapisina gore yapmayabiliyorlar..seker yuklemeden normal kandan bakiyorlar.bana da bu sekilde yaptilar. Gene dr karat vermesi daha iyi tabi.

Bana doktor hba1c aclik tokluk yaptı çok yüksek oldugundan insüline başladı gebelikte seker çok önemli canım şeker yüklemesi hiç yapılmadı bilmiyorum canım en iyisini doktorun ve sen bilirsin canim
Bakim ya 28 haftada tekrar gidecem . Ne cikacak sonucum bakalim . Seker yuklemesi bebege iyi degil deniliyor surekli o yuzden icim isinmadi

Doktorun ısrar etmedi . Benim ve esimin ailesinde yok seker . Oda olmasa bile olabilir bilemeyiz ama sen bilirsin dedi . Benim ilk bebegim bu arada

Doktorun ısrar etmedi . Benim ve esimin ailesinde yok seker . Oda olmasa bile olabilir bilemeyiz ama sen bilirsin dedi . Benim ilk bebegim bu arada
Sag salim kucagina al insallah ama ilk bebek diye net bisey diyemeyiz o yuzden yaptirman daha iyi olur gebelik.sekeri varsa ona gore onelm alirsin diyet veriyorlar birde.

Bebekge bisey olmaz cnm buyuk olasilik tansiyon dusuyor ondan oluyor ama sen tansiuonu dusuren ve yukselten seyler yeme aslinda yakinda eczane olsa bir ölctursen iyi olur
Biraz uyudum kendime geldim bi daha olmaz inş bu süreç de stres yaratıyor insanda biran önce bitsin kurtulalım

Sag salim kucagina al insallah ama ilk bebek diye net bisey diyemeyiz o yuzden yaptirman daha iyi olur gebelik.sekeri varsa ona gore onelm alirsin diyet veriyorlar birde.
Diyet mi. Zaten 4 kilocuk aldım bide diyet yaparsamm ohooo

Bakim ya 28 haftada tekrar gidecem . Ne cikacak sonucum bakalim . Seker yuklemesi bebege iyi degil deniliyor surekli o yuzden icim isinmadi
50 ml Bi şey içiliyorlar 2 dilim baklava gibi bi şey oda bebekte şeker çıkması daha sıkıntı olur senin için en azından erken önlem alınır

50 ml Bi şey içiliyorlar 2 dilim baklava gibi bi şey oda bebekte şeker çıkması daha sıkıntı olur senin için en azından erken önlem alınır
Ölçümü nasıl yapılıyor gecende ben iki dilim baklava yemiştim hic bisi olmamisti o yuzden soruyorum canim

Ölçümü nasıl yapılıyor gecende ben iki dilim baklava yemiştim hic bisi olmamisti o yuzden soruyorum canim
Aç karnına kan veriyorsun sonra glukoz şurubu alıyorsun eczaneden onu içtikten 1 saat sonra tekrar kan veriyorsun 1 saat sonra tekrar veriyorsun tadı da meyveli gazoz gibi miden bulanmaz canım

Aç karnına kan veriyorsun sonra glukoz şurubu alıyorsun eczaneden onu içtikten 1 saat sonra tekrar kan veriyorsun 1 saat sonra tekrar veriyorsun tadı da meyveli gazoz gibi miden bulanmaz canım
Hm kan veriyoruz . Kan vermedende hiç bir şey olmuyor ya dimi teşekkür ederim canim verdigin bilgi icin

maske takılmalı. Ama açık havada maskeyi indirip, kapalı alana gelince kaldırmak şeklinde değil. Maskeyi bir kere takınca artık indir kaldır yapmamak, maskeyi çıkaracağımız zaman tek sefer dokunup atmak gerekir. “maskenin yanlış kullanımı daha riskli” denen olay; indir kaldır yapmak, çok uzun saatler boyunca aynı maskeyi takmak, maskeyi burnu kapatmadan sadece ağzı kapatacak şekilde takmak gibi çok sık yapılan hatalar ve aslında sağlık personeli olmayan, rutin hayatında maskeyle çok haşır neşir olmayan insanların hata yapması da doğaldır ama bunu “hatalı kullanım daha zararlıdır” diye söyleyip duracaklarına, doğru kullanım nasıl olmalı anlatsalar daha mantıklı televizyonlarda. Anlaşılmayacak, aşırı karmaşık bir şey değil. Muhtemelen maskeye erişimde problem olduğundan maske takmaya gerek yok gibi yanlış açıklamalar yapılıyor.

Bizde de aynı durum var canım 10 gün geride kızım doktor bir öneride bulundu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…