Benim hast.msj atti
2 dr. var hastanede k.d olarak.
Benim dr. haftanin 3 gunu diger dr. haftanin 3 gunu hastanedeymis.
Bana dogum icin 8 mayis demisti Cuma gunu Cuma benim dr. gunu diil
20si gibi kontrole gidicem Sorcam hemen.
Aiyy bu corona hepimizi cok etkiledi doktorlarada hak vermemek elde degil Rabbim yardimcimiz olsun
ne iğnesi oluyorsun canim
Bende bugün kontrol için çıktım sabah
Özel hastane polinikilere acilden giriliyor
Bomboştu sira numarası alıyorsun ama
Cok değişik geldi üzülüyorum
B12 oluyorum haftaya kontrolde ilacini isteyecegim saglik ocagi uzak saglikci arkadaslarimda cok yogun calisiyor ricla edemem onlardan bugun gittim geldim bir bas agrisi oksuruk korkuyorum vallahi
Bende bi inceledim hipp 350gr falan var.
Yenidogan mamalarda nasil pahali öyle
Gereksiz syleri almicam konusunda kendimi cok sartlandirdim.
Bakiyorum inceliyorum iyice
Canim mamayi hastaneye bırak hastane zaten veriyor birde onlar sivi mama veriyor ilk doğduğunda ona göre alırsın birde hemen sütun olmayacağını nerden biliyorsun olumlu düşün canim
B12 oluyorum haftaya kontrolde ilacini isteyecegim saglik ocagi uzak saglikci arkadaslarimda cok yogun calisiyor ricla edemem onlardan bugun gittim geldim bir bas agrisi oksuruk korkuyorum vallahi
Ben adliyede çalışıyorum katibim ve komisyona müdüre sordum çalışabilir raporu aldığım zaman normal izin yA da rapor alamaz mıyım yani alırsam sonrasına aktaramaz mıyım o beş haftayı diye tabiki de aktarırsın iznini de kullanabilirsin dedi
Bende ferrumu gidip yazdirmadim ecz. aldim.
Bi arkadasimdan benim aile hekimimde pozitif ciktigini duydum korktum acikcasi.
Gelmeyin diyorlarmis
Ayy nisan 12 de gozlemim vardi.
Gel derse hemsire gitmicem
günaydın kızlar ,
a101'den tüm planladiklarimi aldık ama hic birine anne çantası gelmemiş,ben şu 29.90 tl olandan istiyordum.canta gelmedi diyor çalışanlar,aranizda giden ve gören var mı? hic bir şubesine mi gelmedi acep?
A 101 bende pike aldim, kirmizi ayakkabi birde pijama aldım baska bisey almadim ya kara kis geri geldi ne yagmur.var yarabbim.aslında yagsin barajlar bosmus nisan yagmuru berekettir bereketiyle gelsin insallah
Bende ferrumu gidip yazdirmadim ecz. aldim.
Bi arkadasimdan benim aile hekimimde pozitif ciktigini duydum korktum acikcasi.
Gelmeyin diyorlarmis
Ayy nisan 12 de gozlemim vardi.
Gel derse hemsire gitmicem