Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben a101 e gelen nevresimi begenmedim desenleri cok karisik geldi 2 model gelmisti.
Uygun ama carsafi yok bi de

Benim hast.msj atti
2 dr. var hastanede k.d olarak.
Benim dr. haftanin 3 gunu diger dr. haftanin 3 gunu hastanedeymis.
Bana dogum icin 8 mayis demisti Cuma gunu Cuma benim dr. gunu diil
20si gibi kontrole gidicem Sorcam hemen.
Aiyy bu corona hepimizi cok etkiledi doktorlarada hak vermemek elde degil Rabbim yardimcimiz olsun

ne iğnesi oluyorsun canim
Bende bugün kontrol için çıktım sabah
Özel hastane polinikilere acilden giriliyor
Bomboştu sira numarası alıyorsun ama
Cok değişik geldi üzülüyorum
B12 oluyorum haftaya kontrolde ilacini isteyecegim saglik ocagi uzak saglikci arkadaslarimda cok yogun calisiyor ricla edemem onlardan bugun gittim geldim bir bas agrisi oksuruk korkuyorum vallahi

Bende bi inceledim hipp 350gr falan var.
Yenidogan mamalarda nasil pahali öyle
Gereksiz syleri almicam konusunda kendimi cok sartlandirdim.
Bakiyorum inceliyorum iyice
Canim mamayi hastaneye bırak hastane zaten veriyor birde onlar sivi mama veriyor ilk doğduğunda ona göre alırsın birde hemen sütun olmayacağını nerden biliyorsun olumlu düşün canim

Canım bundan bir ay önce başkanlıktan ya da Hsk dan yazı gelmişti 32.haftadan sonra alınan raporlar doğum izninden düşer diye

Bende ferrumu gidip yazdirmadim ecz. aldim.
Bi arkadasimdan benim aile hekimimde pozitif ciktigini duydum korktum acikcasi.
Gelmeyin diyorlarmis
Ayy nisan 12 de gozlemim vardi.
Gel derse hemsire gitmicem

Ankara dayım,kardeşim gitmiş varmış

Minik57 Lansor kullaniyorum ben Gavisconun gecirmedigi mide yanmalarimin hepsini şıp diye kesti.

A 101 bende pike aldim, kirmizi ayakkabi birde pijama aldım baska bisey almadim ya kara kis geri geldi ne yagmur.var yarabbim.aslında yagsin barajlar bosmus nisan yagmuru berekettir bereketiyle gelsin insallah

Bende ferrumu gidip yazdirmadim ecz. aldim.
Bi arkadasimdan benim aile hekimimde pozitif ciktigini duydum korktum acikcasi.
Gelmeyin diyorlarmis
Ayy nisan 12 de gozlemim vardi.
Gel derse hemsire gitmicem
Benim de 31 Mart'ta vardı hemşire ile telefonda görüştük zaten çağırmıyorlar gözlem için sanırım

B12 oluyorum haftaya kontrolde ilacini isteyecegim saglik ocagi uzak saglikci arkadaslarimda cok yogun calisiyor ricla edemem onlardan bugun gittim geldim bir bas agrisi oksuruk korkuyorum vallahi

aman Allah korusun insan psikolojik olarak ta öksürüyor bende de oliyir ara sira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…