Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Bende ikinci dogumumda yanlizdim cnm.
Hastanedekiler cok yardimci oluyor. Bende avrupada yasadim, orda dogum yaptim, bu cocugumu turkiyede doguracagim. Sana diyecegim. Takma kafana herşeyi öğrenirsin, eşin var yaninda ona şükür.

aman Allah korusun insan psikolojik olarak ta öksürüyor bende de oliyir ara sira
Bendede oksuruk nerdeyse gebelik basindan beri var afedersiniz balgam artisimi oluyor cikmiyor ama oksurtuyor degisik bisey her zamxn degil ara ara

Bende bugun kizimin yatagini sildim ama uyku setini sermedim doguma dogru 37 hafta olayim ozaman serecegimbu hafta da insallah tadilat biter artik temizlik olayi var

Bugun bende gittim a101lere. Aldim istediklerimi, hepsindede çantayı gordum 29.90tl olani

Benim eşimde kocaman oyuncak sepetinden almış 2 tane,çok iyi oldu,oyuncaklar toplanır bayağı,zıbınla çorap almış ,askı almış a101 den

Bende Son dakika hastane oda kapı süsünu odalari için değiştirdim .Ramazan diye lokum kutuları almıştım hastane de niyetli olmayan yer niyetli olan eve götürür diye ama belki ordaki sağlıkçılar için gotürecem kısmetten öte yok küçük poşetlerin içinde paketli onları kucuk kutulara koymustum tek tek
Çok yaptırdim havalar çok ısınmadi evede yeter çikolata götürmeyi düşünmüyorum bu virüs bitsin daha guzellerini alır dağıtıriz evlatlarimizla eve gelmeyi nasip etsin Rabbim hersey geçer

Süsler dağıtmalik lar ise nezaman biterse bu virüs gelene verilir.suan tek korkum evladım la eve gelmek çok fena stresteyim

Ayni kalite zaten cnm.
9 ay olanı buldum ben. Bide yenidogan vardı, cok oldugu icin. 9 ayi aldim.
6 aylik bulamadim.

Sen Nslsn kız döndumu?
Guzel gule gule giysin kuzucuk.yok canimnhic sanmiyorum donmedi haftaya kontrol var bakalim ozamana dönecekmi.ama gecen gun yatakta bir acayip hareket yapti midem aniden bulandi icim bir garip oldu.

Aminn cnm tabi dogsunlar ozamanda yapılır

Guzel gule gule giysin kuzucuk.yok canimnhic sanmiyorum donmedi haftaya kontrol var bakalim ozamana dönecekmi.ama gecen gun yatakta bir acayip hareket yapti midem aniden bulandi icim bir garip oldu.
Dönmüştür belki cnm iyi düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…