Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Ben bu olay biterse olabilir diye düşünüyorum. Yani 1 aylık bir telafi programı yapılabilir. Yoksa bu dönemi nasıl kapatıcaz ki sınav notları 1 tane bile yok çocukların. En azından biraz telafi eğitimi 1 sınav 2 sözlü ile karne vermelik bişeyler yapılır gibi geliyor

inşallah düzelir durumlar yoksa sanki koca bir yıl kayıp gibi olacak uzaktan eğitimde olsa okuldaki gibi disiplinli olmuyor malesef

benimki 2.sınıfa gidiyor.

Anladım canım hiç aklıma gelmedi ikiz olayı Rabbim sağlık sıhhat versin bebislerine

Evet haklısın canım teşekkür ediyorum canım cevabın için

inşallah düzelir durumlar yoksa sanki koca bir yıl kayıp gibi olacak uzaktan eğitimde olsa okuldaki gibi disiplinli olmuyor malesef

benimki 2.sınıfa gidiyor.

Inşallah canım gerçekten öyle koskoca bir yılın emeği var. Biz öğretmenler de hiç mutlu değiliz gerçekten keşke düzelse de çalışsak diyor arkadaşlar. Bir şekilde telafi edecekler inşallah yeter ki şu illetten kurtulalım

Selam
Benim de hafta dönümüm cumartesi ama ben cumadan aldım raporumu bilginize

Kizlar Size bir soru şimdi ben oglumda Epidural Spinal sezaryan oldum kombine yaptılar iki bir arada yani
Bu doğum da başka bir hastane olacak dr Spinal iğnesi ince Epidural kalın drdi kafam karıştı buarada youtube tersinı söylüyor yani iki anestezi dr görüşü var.şimdi neden kafama taktım çünkü kalın olan hangisi ise asiri baş ağrısı yapıyor cevremde çok gordum

canım sağlık bakanı "salgın daha yeni başladı" dedi 2 gün önceki konuşmada. Haziranda nasıl telafi dersi yapılacak anlamadım eylülden önce hiçbir şey yapılmaz bence

canım sağlık bakanı "salgın daha yeni başladı" dedi 2 gün önceki konuşmada. Haziranda nasıl telafi dersi yapılacak anlamadım eylülden önce hiçbir şey yapılmaz bence
Valla bilmiyorum bizimki ozel okul belkide parayı ödeyelim diyede demiş olabilir. Biz önümüzdeki yıl için erken kayıt yaptırdık şimdiden para ödemesi başlıyor.biz de şahsen önümüzü görmeden ödemek istemiyoruz cnm

Son düzenleme:
Arkadaşımın kızının öğretmende bu yıl okullar bitti daha açılmaz demiş bilemiyorum artık ne olcak.

Hiç bende bilmiyorum iğne kalınlığı cnm ilk kez duydum.olan arkadaşlar yazar öğreniriz

Bir nduyum almadım öğretmenim ben de ama olsa bile bu olay bu kadar yeniyken çocuğu okula göndermek ne kadar mantıklı olur bilmiyorum..yani bbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…