Birde listede yok gobek kordon bakim setide almistim ben onuda alacagim yanima gerci hastanede onu ilk hemsireler yapiyor bizim yapmamiza gerek kalmaz .zaten 6 saate cikariyorlar hastaneden diye duydum normal dogumda. evde lazim.tabi kiz donerse daha donemedi ne nazli cikti yarabbim
Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar kızım olacak benimde inşallah isim bulamadım tam olarak çok kararsızım eşimde 3.pek istemediğinden bana bıraktı ben ve çocuklar düşünüyoruz içime sinen işim olmadı tam.kizimin adı elif,elif Eda istedim eşim tek koydu şimdiki bebeğe eda düşünüyorum ama iki isim olsun soyadınız zaten dört harf yanına ne koysam sizlerin bebislerin ismi nedir Kur'an da da geçsin istiyorum.isim konusunda kafa bir milyon
Selam herkese; ailesi şehir dışında olan arkadaşlar, moralinizi bozmak gibi olmasın ama valilikten izin almak hiç de kolay bir şey değil. Ben geçen hafta başvurdum annem için bugün red cevabı geldi. Belli durumlar dışında izin verilmiyor. Biz eşimle kaldık başbaşa.
Hayırlısı canım senin adına da üzüldüm gelselerdi rahat ederdin. Bakalım benim annem zaten gelemiyor kayınvalidemi da çok istemiyorum açıkcası ama kızım perişan olmasın diye istemiştim. İnşallah gelebilir ama gelemezse de Rabbim verir inşallah bir kolaylığını yoksa işimiz çok zor
Ben de sezaryen doğuma eşimle gidebileceğim sadece ve sağlıkla doğar da hastaneden çıkabilirsek eve gelince de yalnız olacağız. Ortalık bu virüs yüzünden akla gelmedik şekilde daha da karışır endişesiyle bebek bakım ve sağlığıyla ilgili güvenilir olduğunu düşündüğüm kitapları okuyup sağlık profesyonellerinin çektiği videoları izliyorum, notlar alıyorum...uzaktan gören sınava hazırlanıyorum zanneder ama içim ancak bu şekilde rahatlıyor. Zaten hiçbir zaman “amaan bi şekilde hallolur, o kadar da detaylı düşünemeyeceğim” tarz biri olamadım, en ince ayrıntısına kadar didik didik etmeden bırakmazdım önemli olduğunu düşündüğüm konuları, şimdi bu salgınla birlikte hepten zıvanadan çıktım.
Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar kızım olacak benimde inşallah isim bulamadım tam olarak çok kararsızım eşimde 3.pek istemediğinden bana bıraktı ben ve çocuklar düşünüyoruz içime sinen işim olmadı tam.kizimin adı elif,elif Eda istedim eşim tek koydu şimdiki bebeğe eda düşünüyorum ama iki isim olsun soyadınız zaten dört harf yanına ne koysam sizlerin bebislerin ismi nedir Kur'an da da geçsin istiyorum.isim konusunda kafa bir milyon
Ben de aynı şeyi yapmayı planlıyorum. Ders çalışır gibi konu konu her detayı not edip çalışacağım. Sonradan araştırmak zorunda kalıp zaman kaybetmek istemiyorum. Tavsiye edebileceğin video linklerini paylaşırsan çok mutlu olurum.
Hayırlısı canım senin adına da üzüldüm gelselerdi rahat ederdin. Bakalım benim annem zaten gelemiyor kayınvalidemi da çok istemiyorum açıkcası ama kızım perişan olmasın diye istemiştim. İnşallah gelebilir ama gelemezse de Rabbim verir inşallah bir kolaylığını yoksa işimiz çok zor
Valla kaynanalar yardımcı olacağına inanmıyorsanız hiç gelmesin ben şahsen dirdiryla tam lohusa depresyonuna girerim.oyuzden.hic.istemiyorum allah ta muhtaç etmesin.
Valla kaynanalar yardımcı olacağına inanmıyorsanız hiç gelmesin ben şahsen dirdiryla tam lohusa depresyonuna girerim.oyuzden.hic.istemiyorum allah ta muhtaç etmesin.
Zamanında karışmaya çalışıp cevabını alınca artık işime karışmaz hele ki çocuk yetiştirme konusunda çok çekinir benden. Kızım birşey istesin annenden izin al annene sor falan der mutlaka. Benim tek derdim hastaneye yatma durumum da olabilir ikiz gebelikte risk fazla olduğu için o süreçte kızım perişan olmasın eşim de çalışıyor çünkü. Bakalım yine inşallah gelebilir diyorum
Ben de aynı şeyi yapmayı planlıyorum. Ders çalışır gibi konu konu her detayı not edip çalışacağım. Sonradan araştırmak zorunda kalıp zaman kaybetmek istemiyorum. Tavsiye edebileceğin video linklerini paylaşırsan çok mutlu olurum.
Canım zaten annelik oyle bir şey ki yıllarca yapıyorsun da ara vermissin gibi birşey doğumda bilgiler tekrar aklına geliyor. O yüzden endişelenmeyin. Doguruncada buradan aklınıza takılanları yazın birçok anne yardımcı olacaktır.yeterki sağlıkla gelsin kuzular
Zamanında karışmaya çalışıp cevabını alınca artık işime karışmaz hele ki çocuk yetiştirme konusunda çok çekinir benden. Kızım birşey istesin annenden izin al annene sor falan der mutlaka. Benim tek derdim hastaneye yatma durumum da olabilir ikiz gebelikte risk fazla olduğu için o süreçte kızım perişan olmasın eşim de çalışıyor çünkü. Bakalım yine inşallah gelebilir diyorum
Kızına bakıp ilgileniyorsa yemeğinide yyaparsa isinede karismiyorsa gelsin cnm hep unutuyorum ikiz oldugunu birden 3 çocuk oluyor en azından 1 hafta yardımcı olsunlar.
Valla kuzum sezeryanda hiç önemli değil baş toto.niye dönemiyor anlamadım belkide geç doğar 40.geçer acelesi yoktur kızıminbelki .cuma gideceğim kontrole kısmet artık
Bir yanımda şu virüsten gelemiyecegine çok mutluyum diyor sonra diyorum ama yinede o bi yolunu bulur gelir sonuçta 56 yaşında ve hiçbir hastalığı yok ve evlerimiz arabayla 5 dk köye gidecekti ne güzel eşim aman sikilirsiniz orda burda kalın dedi şimdi şehir dışına giriş çıkış yasaklandı hiç gidemezler doğum sonrası eve gelince yine hayatım zindan a döneçek diye çok korkuyorum
Kızlar konuyla alakasız ama anneme kettle alacam uygun fiyatlı çelik iyi bir marka model söyleyebilir misiniz
ben evde tefal kullanıyorum o çok pahalı kaliteli ama uygun fiyatlı öneriniz var mi
youtube’da Osman Gönülal var çocuk doktoru, çok bilgilendirici, güzel videolar hazırlıyor. İnstagram’da “güncel anne” var yine bir çocuk doktoru, onu da takip ediyorum.
Ayşe Öner var, emekli bebek hemşiresi sanıyorum, tek videoları da var ceyda düvenci anne tv kanalında da var YouTube’da. Özellikle bebeklerde ilkyardım ve emzirme gibi konularda çok eğitici videolar hazırlamış.
Bir de “mayo clinic bebeğinizin ilk yılı rehberi” kitabına çalışıyorum diyeyim :) mayo clinic’in gebelik rehberinden çok memnun kalınca, bebek rehberini de aldım.
Merhaba, hayırlı huzurlu günler. Eşleri çalışan arkadaşlar doğum izni olması lazim eşlerinize 1 hafta. Benim kaynım işçi olarak çalışıyor, eltim ağustosta doğum yaptığında 1 hafta doğum izni verdiler, isterseniz bir araştırma yapın.
Ben de kafamı dağıtmak sürekli düşünmemek için bişeylerle meşgul oluyorum. Bu arada bunları ördüm. Sağdaki kızımın isteği üzerine farklı bir saç bandı, diğerleri de bebiş için.