- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Merhaba, hayırlı huzurlu günler. Eşleri çalışan arkadaşlar doğum izni olması lazim eşlerinize 1 hafta. Benim kaynım işçi olarak çalışıyor, eltim ağustosta doğum yaptığında 1 hafta doğum izni verdiler, isterseniz bir araştırma yapın.
Kızına bakıp ilgileniyorsa yemeğinide yyaparsa isinede karismiyorsa gelsin cnm hep unutuyorum ikiz oldugunubirden 3 çocuk oluyor en azından 1 hafta yardımcı olsunlar.
Evdeki kuzuya biri lazım,inşallah verirler,sen iki taneye bakarken,abla sana sarmaz,rahat edersin öyleAhh canım ben bile bazen unutuyorum ikiz olduğunueşim polis olmasına rağmen bugün gitmiş buradan izin almaya ona bile vermemişler kayınvalideme hiç vermezler gibi geliyor ama bakalım
Güzel olmuş,kız anası olmak böyle bişey demek kiEki Görüntüle 2614635
Ben de kafamı dağıtmak sürekli düşünmemek için bişeylerle meşgul oluyorum. Bu arada bunları ördüm. Sağdaki kızımın isteği üzerine farklı bir saç bandı, diğerleri de bebiş için.
Inşallah allah gönlüne göre verir kuzumBir yanımda şu virüsten gelemiyecegine çok mutluyum diyor sonra diyorum ama yinede o bi yolunu bulur gelir sonuçta 56 yaşında ve hiçbir hastalığı yok ve evlerimiz arabayla 5 dk köye gidecekti ne güzel eşim aman sikilirsiniz orda burda kalın dedi şimdi şehir dışına giriş çıkış yasaklandı hiç gidemezler doğum sonrası eve gelince yine hayatım zindan a döneçek diye çok korkuyorum
Canım ben evde philips çay.makinesi kullanıyorum.ofiste.arzum vardı nerdeyse 15 yıldır kullanıyorumKızlar konuyla alakasız ama anneme kettle alacam uygun fiyatlı çelik iyi bir marka model söyleyebilir misiniz
ben evde tefal kullanıyorum o çok pahalı kaliteli ama uygun fiyatlı öneriniz var mi
Çok tatlı olmuş annesi güle güle güzel günlerde kullansinEki Görüntüle 2614635
Ben de kafamı dağıtmak sürekli düşünmemek için bişeylerle meşgul oluyorum. Bu arada bunları ördüm. Sağdaki kızımın isteği üzerine farklı bir saç bandı, diğerleri de bebiş için.
Yaa çocuk bakmanın keşke matematiksel bir formülü olsa ama yok malesef. Okumanız çok güzel ben de kızıma hamileyken çok okudum. Ama onlara bağlı kalmayın. Her cocuk farklı içinizden gelenleri uygulayın. Ve bunu söyleyeceğim o zamanlar hiç aklıma gelmezdi ama büyüklerin tecrübelerine de kulak tıkamayın. Ben yaptım siz yapmayın. Annelik içgüdü, sakin kalma ve boylelikle bebeğin ihtiyaçlarını anlatabilmekle oluyor aslında. Hepimize kolay gelsinBen de sezaryen doğuma eşimle gidebileceğim sadece ve sağlıkla doğar da hastaneden çıkabilirsek eve gelince de yalnız olacağız. Ortalık bu virüs yüzünden akla gelmedik şekilde daha da karışır endişesiyle bebek bakım ve sağlığıyla ilgili güvenilir olduğunu düşündüğüm kitapları okuyup sağlık profesyonellerinin çektiği videoları izliyorum, notlar alıyorum...uzaktan gören sınava hazırlanıyorum zanneder ama içim ancak bu şekilde rahatlıyor. Zaten hiçbir zaman “amaan bi şekilde hallolur, o kadar da detaylı düşünemeyeceğim” tarz biri olamadım, en ince ayrıntısına kadar didik didik etmeden bırakmazdım önemli olduğunu düşündüğüm konuları, şimdi bu salgınla birlikte hepten zıvanadan çıktım.
Cnm senin daha günün varmış inşallah ozamana rahatlama olur da izne falan gerek kalmaz insallah kuzular uslu durur hemen gelmez.Ahh canım ben bile bazen unutuyorum ikiz olduğunueşim polis olmasına rağmen bugün gitmiş buradan izin almaya ona bile vermemişler kayınvalideme hiç vermezler gibi geliyor ama bakalım
Yaa çocuk bakmanın keşke matematiksel bir formülü olsa ama yok malesef. Okumanız çok güzel ben de kızıma hamileyken çok okudum. Ama onlara bağlı kalmayın. Her cocuk farklı içinizden gelenleri uygulayın. Ve bunu söyleyeceğim o zamanlar hiç aklıma gelmezdi ama büyüklerin tecrübelerine de kulak tıkamayın. Ben yaptım siz yapmayın. Annelik içgüdü, sakin kalma ve boylelikle bebeğin ihtiyaçlarını anlatabilmekle oluyor aslında. Hepimize kolay gelsin
Teşekkür ederim canım, ben biraz boşvermişlik yapıyorum aslında ama 6 yaşındaki kızım böyle şeyleri çok sevince o mutlu olsun diye yapıyorum, kafamı dağıtmış da oluyorum.Güzel olmuş,kız anası olmak böyle bişey demek ki
Amin inşallah canım. Daha güzelleri sizin olsunÇok tatlı olmuş annesi güle güle güzel günlerde kullansin
Cnm ilk bebeklerde insan çok okumak araştırmak istiyor neyle karşılaşacağını bilmek istiyor. zaten foruma da insan kendi gibi insanları bulmak onlarla bilgi paylaşmak için üye oluyor.bende ilk oğlumda çok kitap okudum çok araştırdım şimdi bile aşı takibi bebek yemek tarifi gibi şeylere bakarım öğrenmeye çalışırım. faydasını gördüm. okumaya devam. :)) zaten ikinci üçüncü çocuklarda gerek duyulmuyor çok. ben seni anlıyorummmDoğru söylüyorsunuz. Aslında şöyle; davranış ve eğitim konusunda elbette matematiksel bir formül yok, katılıyorum. o noktalarda okumak, tavsiyeleri dinlemek, kendi içgüdülerimiz, çocuğun kendi mizacı vs hepsinin bir harmanı belki de en doğrusu olacaktır.
Ama sağlıkla ilgili noktalarda hazırlıklı olmak için okumak, uzmanları dinlemek gerek diye düşünüyorum. Mesela sarılık, mesela boğulmakta olan bir bebeğe müdahale, ateş durumunda yapılması gerekenler, aşılar, besleme vs. konularda bir doğrular var bir de hurafeler, yanlış uygulamalar var. Allah korusun yanlış tavsiyeler yüzünden geri dönüşü olmayan sağlık sorunları yaşayan çok bebek varmış. İnşallah sağlıkla doğarsa ilk çocuk olacağından belki bu hazırlık :) aman yanlış bir şey yapmayalım, aman zarar görmesin... gerçi siz ve tecrübeli diğer anneler bu yoldan daha önce geçtiğiniz için ilk bebeğini bekleyenlerin içinde kopan fırtınaları çok iyi anlıyorsunuzdur
Canım merhaba benim de 18 Nisan cumartesi 32+0 olacak ama cumartesi doktorum randevu almadigindan ben de 20 nisanda çalışabilir raporu almayı düşünüyorum. Yazın okula gitme olayı yüzünden. Ben de bu soruyu merak ediyorum açıkçasıMerhaba Mayıs anneleri
Aranızda öğretmen olan bu son bir iki hafta içinde 32 haftalık olupta çalışabilir raporu alan var mı. Raporu okul idaresine teslim ettiğinizde herhangi bir sıkıntı yaşandı mı. Ben 20 Nisan'da 32 haftalık olacağım. Çalışabilir raporu almak istiyorum. Yazın telafi olursa Ağustos un 2.haftası doğum iznim biter ve bebekle beraber çok mağdur oluruz. Çok küçük olmuş olur. Raporla uzatılabilirse en azından Eylül'ün 2.haftasına kadar izin uzar 1 aylık bir süreç çok iyi olur
30. Haftada neden alıyorsun canım 32+0 da almak gerekmiyor muBen de öğretmenim canım 30.haftada çalışabilir raporu alacağım ben de ne olur ne olmaz diye sonuçta yaza okul olursa dediğin gibi çok mağdur oluruz. Sorun edeceklerini sanmıyorum sonuçta yazın da denk geldiğinde çalışabilir raporu vermiştim ben kızımda. Haftaya cuma alacağım raporumu unutmazsam yazarım sana yada senin aklına gelirse bana sor
Benim doktorum cumartesi randevu alıyor. Ama okul olmadığı için pazartesi günü almaya karar verdik. Okul olsaydı haftasonu alırdım çocuklar Pazartesi yeni öğretmenleriyle tanışın diye. Arkadaşlardan 32 haftada rapor alan var. Sıkıntı yaşanmamış canım. Bizde raporu alırızCanım merhaba benim de 18 Nisan cumartesi 32+0 olacak ama cumartesi doktorum randevu almadigindan ben de 20 nisanda çalışabilir raporu almayı düşünüyorum. Yazın okula gitme olayı yüzünden. Ben de bu soruyu merak ediyorum açıkçası
Arkadaşım ikiz ondan galiba30. Haftada neden alıyorsun canım 32+0 da almak gerekmiyor muben de öğretmenim olaya çok vakıf değilim. 32+0 dan önce alınabiliyor mu çalışabilir raporu
30. Haftada neden alıyorsun canım 32+0 da almak gerekmiyor muben de öğretmenim olaya çok vakıf değilim. 32+0 dan önce alınabiliyor mu çalışabilir raporu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?