Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben ilk bebegimde o kadar pimpirikliydim ki cook iyi anliyorum. Benim kastettiğim mutlaka 2 saatte bir emzirin ya da kucağa alın almayın uyku eğitimi beslenme vs konulariydi. Her kafadan bi ses cikiyo. Yoksa bu dedikleriniz hayatı önemde. Kesinlikle bilgi sahibi olmak gerek. Ben ilkyardım eğitimi de aldım. You tube da videolar da var. Özellikle ilk 6 ay dikkatli olmak gerek. Buralarda oluruz yine bebisler doğunca. Birbirimize destek oluruz

Bende çok istiyorum ilk yardım dersi almaknerden alınıyor cnm

Benim 2 gundur popomda agri var.
Böyle ayaktayken resmen sizliyor agriyor.
Sanki cok ayakta kalmisim ya da yurumusum gibi.
Yani disari zaten cikmiyorum normal ev isi yapiyorum yemek supur sil.
Herzaman ki isler niye var bilmiyorum yatiyorum biraz öyle diniyor.
Agirlik bacaklara totoya demek biniyor bu aylarda.

Ben hala gogus pompasi almalimiyim almamalimiyim onu dusunuyorum

kızlar bu sokağa çıkma yasağı, hamile ve emziren anneleri de mi kapsıyor?
bir arkadas gecen ay doğum yapmıştı ptt den doğum parasını alacak, yasak hamileler ve yenidogum yapan kadinlarin cikmasi demiş biri ona gitmio.ben böyle birşey duymadim

Yoo öyle bir şey yok sadece idari izinliyiz.

Kızlar bir şey soracam. Daha önce doğum sancısı yaşayanlar nasıl bir şey bu? Şiddetli mi oluyor. Karnım durup durup katılıyo sertlesiyor sonra eski haline dönüyor. Bebek de 2 hafta onde demişti doktor. Doğum sancısı değil-dir di mi

Merhaba arkadaşlar.Benim de yarın 32+0 oluyor.Sabahtan doktorumu arayım bakalım, özel hastanenin durumu ne? Çok endişeliyim.Öğretmenim, doktor uygun görürse çalışabilir raporu alacağım.

Hamileleri kapsaması hiç bir şekilde uygun olmaz ki zaten mantıken. 65 yaş üstü ve 20 yaş altına var yasak onun dışındakilere yok. hatta 18-20 yaş arası çalışıyorsa onlara da izin var.

Bende almadim bakim dogunca alirim sütüm iyi gelirse

32 den sonra ağırlık oluyor çocuklara yatmadan önce masal okuyayım diyorum masal bitene kadar soluk soluğayımsanırsın dip bucak temizlik yaptım.
Göğüs pompası ilk bebekte abimin eşinden istemiştim uç almıstım tek biberon almıstım bir iki kere kullandım.ikincide hic kullanmadim.bunda da almayı düşünmüyorum elektirikliler iyi .elle olanlarla uğraşmam zaten onlarda biraz pahalı yani ihtiyaç olursa alırım mecburen.calisanlar için şart ama sütunü sağar ise gider bebişe bakan kişi verir sütünü anne sütü almış olur bebek.simdilik almayacağım ben cnm

Agri girer kasık ve beline. Bilirsin 20 dk aralikla başlar, sonra 15,10,5 dk bi gelmeye baslar, o gidince yeniden doğmuş gibi oh cekersin

Canım doğum sancısı gelse anlamamak mümkün değil ne adet sanısına benziyor ne rahim büyüme ağrısına ,belinin ortasından göbek altına vuran şiddetli bir ağrı.ve düzenli olur ilk başta 1.saat arayla.baslar.sonra yarim saat sonra 20.dakka sonra 5 dakkalara iner.bende doğum öncesi pembe akıntı oldu sonra sunuldu tikac.acildi ben o gelince gittim bir dus aldım 5 dakkada.2,3 saat sonra acilma baslar sancilar artti o sekilde gitmiştim dr a.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…