Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Tabi canim hormonlar iş basında. Ben yattığım yerde terliyorum sırılsıklam oluyorum.

Ben demiş olabilirim benim yöntem o ben de youtubeda birinden duymuuştum

Ben normalde pimpirikli değilim ama böyle bi ortamda tedbiri elden bırakmamak şart
Biz eşimle 3 haftadır evdeyiz arada markete gidince bile aman kapıya dokunma ışığı ben açarım lavaboya git elleri geçtim kredi kartı bozuk para falan yıkıyoruz yani.

Merhaba benim eşim de çalışıyor hastane eczanesinde ve bu yüzden biz de yatakları ayırdık. Onun haricinde de temas etmiyoruz uzak oturuyoruz. Elimizden geldiğince dikkat ediyoruz. Benim korkum da bebek doğduktan sonra ne yapacağız. Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor dönemdeyiz. İlk çocuğumuza doyasıya dokunamayacağız belki özellikle de babası

allah korusun cnm

Kizlar o korku bizde de var.
Esim calisiyor benide evden cikarmiyor.
toplam 2 defa markete gittim su surecde o da 10 dk. ancak.

Surekli bana yaklasmayin falan diyor esim.
Koridordan yan yana gecerken en uctan geciyo☺ bazen gulesim geliyor ama endiseli ya haberlere falanda cok takilip kaliyor.
Gogsum agriyo diyo mesela(oncedende derdi) bisi mi oldu ki diyor hemen.
Hapsuruyorum gozlerini belertiyor bana sacmalama hasta falan olma sakin diyor.
uzerimi ortuyor sıkı sıkı bazen uzaniyorum kanepede. Diyorum izleyip izleyip kuruyosun kendini dua et tevekkul edelim.

Ama sanki herkes daha bilinclenmis geldi bana.
Maske eldiven takan cogalmis.
Sosyal mesafeyi koruma daha iyi.
Marketlerde surekli anons geciyor sosyal mesafeyi koruyalim diye.
Gerektigi kadar insan alip onlar ciktikca kapiyi aciyorlar.
Hakmar maskesiz almamis dun 2 kisiyi.

Kizlar hastane cantasina mama koyuyor mysunuz illa bulundurmali mi bazi hastaneler vermiyormus mama kizimda iki gun sutum gelmemisti tam olarak 2 defa fln kullandik koca mama kutusu cope gitmisti ihtiyac halinde alinir dyorum hep ama muhtamln esim evde kizimla ilgilnck yanima arkadasim gelick gbi alinabilir mi onuda bilmiyorum ne dyosunuz

Gerek yok canım,ver memeni sürekli gelicek o süt,hiç gelmedi o zaman hastane verir,yada aldırırsın,gerek olmazsa elinde kalacak çünkü

Ben koymicam.
Hastanede o an verdikleri soyleniyor.
Daha acil durum olursa hastanenin karsisi ecz. hemen aldiririm b plani

Ben yanimda bulunduracam mama sezeryanda süt gelmiyor başta oğlumda vermistik istenildigi zaman belki o an icin lazim olacak alip edene kadar gram olarak az olan kutulardan aldim

Dogum sancisi adet sancisi gibi baslar. Karin sertlesmesi bebegin toplanmasindan olur. Hem sizin dogum sancisi icin erken daha

Ben yanimda bulunduracam mama sezeryanda süt gelmiyor başta oğlumda vermistik istenildigi zaman belki o an icin lazim olacak alip edene kadar gram olarak az olan kutulardan aldim
Ben de sezeryan oldum.
Sutum hemen geldi hiç mama vermedim kziima
Sezeryanda süt gelmiyor deyip,kimseyi endiselendirmesek mi ?ilk günler gelen zaten sarı bir sıvı ,en besleyici olan,kolostrum denilen

Bencede artık kabullenen çok virüsü kimse bana bisey olmaz demiyor.iyi oldu cnm yoksa oranlar giderek artacaktı en azından tedirginlik azalıyor markette herkeste maske olunca.

Sosyal mesafeyi hiç deme eşimle gidiyoruz buraya gel cok yaklasma dikkat.et hiç dikkat etmiyorsun vs vs gelene kadar esim soyleniyor

Bakalım herşey eskisi gibi olacak mı

Özgürce sokağa çıkmayı özledim.

Canlarım günaydın güzel bir.hafta diliyorum herkese

Bende hiç mama goturmedim ama siz simdiden sutum gelmezse diye dusunurseniz sutunuz zaten gelmezki.zaten iki gune yakin kolostrum gelecek sut fıskiracak diye beklemeyin emdikce oran artacak.bez sayisi karninin doydugunu gosterecek.zaten hemsireler siringayla sıvı mama veriyor her ihtimale karşi ama emecek saat basi her istediginde meme verilcek iki ucgun uyusada.kaldircaz zaten emsin diye endiselenmeyin.ben saat tutuyordum saat.basi kaldiriyordum emmeye.oyuzden cabuk toparladi kuzularim.ilk bebekleri olanlari anliyorum endiselerinizi bizde oyladık ilk çocuklarda. bebek gogsunuze geldimi.sutler gelecek insallah

Günaydın iyi haftalar. Kafamda normal doğumdan baya uzaklaşmış sezaryene yaklaşmış bulunmaktayım. Bebek için 15 adet bez yeter mi acabaa

Günaydın iyi haftalar. Kafamda normal doğumdan baya uzaklaşmış sezaryene yaklaşmış bulunmaktayım. Bebek için 15 adet bez yeter mi acabaa
Ilk gün 7 ,8 bez gidiyor canım 9 ayın.birikimi 20 yap.sen bence.sezeryan falan olursa iki gün kalırsın valla ben normal diye dusundugum için bile fazla koydum genede bulunsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…