Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydın arkadaşlar, karnımın alt kısmı yumuşak yumuşak hissediyorum 2 gündür ikinci hamileliğim aslında ama hiç hatırlamıyorum normal mi acaba, şu ara herşeyi takar olduk

Günaydın arkadaşlar, karnımın alt kısmı yumuşak yumuşak hissediyorum 2 gündür ikinci hamileliğim aslında ama hiç hatırlamıyorum normal mi acaba, şu ara herşeyi takar olduk
Döndumu kuzu donersede bosluk yumusaklik olur yanda dönmüş olabilir.

Günaydın iyi haftalar. Kafamda normal doğumdan baya uzaklaşmış sezaryene yaklaşmış bulunmaktayım. Bebek için 15 adet bez yeter mi acabaa
Günaydın,Normal doğum korkusu falan mı başladı?belki yapın uygundur,hemen doğurursun,20 bez koy en az,sürekli bez değiştirmez çünkü

Günaydın,Normal doğum korkusu falan mı başladı?belki yapın uygundur,hemen doğurursun,20 bez koy en az,sürekli bez değiştirmez çünkü
Evet hem korku başladı, hem koronadan dolayı eşimle yalnız olduğumuz bu şehirde belki annem filan gelemicek diye bi cesaretim kırıldı ve normal doğumun belirsiz gidişatını bu belirsizliğe doyduğumuz günlerde yaşayasım yok gibi hissediyorum :)
20 yapıcam bezi.

Ne uygun olursa tabi ilk doğumun,eşinle üstesinden gelirsiniz,bazen karışan olmaması lohusalıkta daha iyi,yasak çıktı,oğlanı bırakıp gidemem diye endişeleniyorum bende ama bir yolu olacak,

Evet 32. Haftada gittiğimde dönmüştü. Ondan mı acaba. Bazen Bi tarafta toplanıyor sertleşiyor karnım ama alt kısım yumuşacık
Alt benimde çok sert değil ama göbek ustu yanlar cok sert gerilmiş duruş.pozisyonuyla alakalı bence

Cnm korkma sakın çatın müsaitse normal doğumda daha cabuk ve rahat hareket ediyorsun. Dr normal olur diyorsa bence normal tercih et.

Senin de mi karnın üstte. Benim hemen meme altından fışkırmış karnım, biraz inse daha rahat nefes alcam gbiii
Aynen cnm meme altından başlıyor batıyor sanki sürekli nefes da zor alıyorum o yüzden

Meleğim 2800 , 47 cm olmuş, nstm düzensiz cıktı biraz .. gün ağrılarım olabilirmiş.. açılma vs olmamış
Şimdilik iyiyiz bir sıkıntı yok gibi
Oyy masallahhh ne güzel buyumuş çatı muayenesi ne zaman yapacak cnm

Benim de karnım aşağı indi. Gören yakında doğum olur diyor. Oturduğum yerden kalktığım anda tuvaletim geliyor. Her ayapa kalktığım ilk uğradığım ter tuvalet oluyor Aşağıya çok baskı yapıyor, yukardan mide kısmım falan çok rahat ama bu sefer de aşağıdan zorluyor. Doğuma kadar bir taraftan sıkıştıracaklar mutlaka

Oyy masallahhh ne güzel buyumuş çatı muayenesi ne zaman yapacak cnm
Yapıldı canım, gerçekten çok narin degilsen hiç acı hissetmiyorsun .burda biraz aciyor diyenler olmuştu şaşırdım açıkçası açılma vs olmamis dedi hersey normal ama nst biraz duzensiz ve agri cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…