Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim erbaslarda fena
Oglanin saclar uzadi iyice dokuluyo bi de banyo sac.
Hepinizi usturaya vurcam yetti canima diyorum

Ben de şimdi doktordan geldim, prensesimi gördüm çok mutluyum :) 32+2 deyim. Son ultrasonumuzdu. Artık doğuma kadar görmeyeceğim. Bebiş dönmüş çok şükür dolayısıyla başka bir ultrasona gerek olmayacak. Zaten böyle bir ortamda sürekli hastaneye gitmek de istemiyordum çok şükür gönlüme göre oldu. Kilosu da 1900 dü. Artık tam bir bebek şeklini almış, en son detaylıda görmüştüm kızımı çok büyümüş :) şimdiden aşk yaşıyoruz anneler nasıl olacak bu iş böyle :) sağlıkla doğsunlar alalım kucağımıza inşallah.
Tecrübeli annelere bir şey soracağım. Bu cuma anestezi uzmanıyla randevum var. Epidural ya da spinal seçilebiliyormuş sanırım. Hangisi benim için daha rahat olur bir bilginiz var mı? Doğum normal doğum olarak öngörülüyor son dakika bir komplikasyon olmadıkça.

Maşallah kuzuya gayet güzel kilosu.ben normal doğum yaptım ama epidural ve spinal değil.genelde olanlar epidural di sanirim sana bilgi verirler canim

Nst ye almadilar da muayeneye uzaktan aldi dogum icin de yasak dedi maalesef..
bende cuma tek gideceğim gene sağlık olsun ne yapalım .refakatçi olsunlarda nSt de cok lazim degiller zaten.bu virüs en çok biz gebeleri strese sokuyor.

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 10-05-2020

Hamileliğimin 36. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 33 gün kaldı.

Bebeğinizin büyümesi yavaşladı. Bebeğiniz doğum süreci için enerji tasarufu yapıyor olabilir. Aslında bu ay sizde kilo kaybı yaşamaya başladınız.

Hiç valla kilo kaybın yok masallahim var almasam ona raziyimm

Kesinlikle epidural. Ben belcikada yaptım ve epidural normal dogum. Dogumdan hemen sonra kalktim evime gittim. Kesinlikle epidural

Açlık şekeri 112 çıktı
Sizlerin kaçtı?
Ya sigarayı bırak, şöyle yap böyle yap bi istediğimi yeme özgürlüğüm vardı (( ağlayacağım artık
Benim 1 haftadir sabahtan beri şeker normalindende yuksel gidiyor anlamadım dozu da artirdim yine dismuyor mesela aclik 189

Yok kuzum gebelik şekeri insülin kullanıyorum ama ne oldu anlamadım 1 haftadır doz artmasına rağmen aclik tokluk çok artıyor vücudunda ya bişeyler ters gidiyor ya da stresten
Streste olabilir dikkat et cnm . dr sordun mu bisey dedi mi

Enerji bendede olmuyor malesef bir makine boşaltıyorum mesala dinleniyorum.dolduruyorum dinleniyorum.dinlene dinle yoksa hiç totom kalkmicak.birde erkekler evdeyken de insanın hiç iş yapası olmuyor sürekli bisey istiyorlar..

bende cuma tek gideceğim gene sağlık olsun ne yapalım .refakatçi olsunlarda nSt de cok lazim degiller zaten.bu virüs en çok biz gebeleri strese sokuyor.
Aynen cnm saglik olsun bide normal dogum olursa eger sanci cekerken de olacakmis yanimda oda icimi rahatlattı. Bugun gördüm minnosumu 2600 gram olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…