Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
bende cuma tek gideceğim gene sağlık olsun ne yapalım .refakatçi olsunlarda nSt de cok lazim degiller zaten.bu virüs en çok biz gebeleri strese sokuyor.
Aynen cnm saglik olsun bide normal dogum olursa eger sanci cekerken de olacakmis yanimda oda icimi rahatlattı. Bugun gördüm minnosumu 2600 gram olmus

Kesinlikle epidural. Ben belcikada yaptım ve epidural normal dogum. Dogumdan hemen sonra kalktim evime gittim. Kesinlikle epidural
Çok teşekkür ederim cevap için :) ben de fransa da yapacağım doğumu. Doktora anestezisiz yapmayı denesem sonra fikrimi değiştirsem olmaz mı dedim, ilk doğum için öyle bir kahramanlık yapmanı önermem epidural acıtmıyor dedi :) İğne aşaması sıkıntılı oluyor mu ? İnşallah ben de senin gibi çabuk toparlanırım her ne kadar 4 gün mecburi hastanede tutsalar da :)

kızlar bugün doktora gittim 32+5 teymişim. Kızım dönmüş ve 2100 gr olmuş. Herşey yolundaymış çok şükür. Sezeryan için tarih vermedi yalnız 11 mayısta istiyorum ben o zaman 37+3 olacak galiba.İnşallah tarihi kabul eder.
NST ye almadı nedense sadece ultrasonla baktı

Aynen cnm saglik olsun bide normal dogum olursa eger sanci cekerken de olacakmis yanimda oda icimi rahatlattı. Bugun gördüm minnosumu 2600 gram olmus
Oyy masallahbüyümüş kuzucuk.

Maşallah cnm.hayirli zamanda gelsin melegin

Mrbu anneler. Biberon emzik önerileriniz nedir .
Merhaba ben biberon dr browns almıştım.emzikde öyle çok bilindik bir marka almadım iki çocuğumda ne emzik ne bbiberon tutmadı o yuzden boşvere para vermek istemedim.

Avent alan çok var arkadaşlardan

Iğne hiç acımıyor cnm, kesinlikle hemen vurdur.
Inş herşey gönlünce olsun.

Mrbu anneler. Biberon emzik önerileriniz nedir .

Biberon avent tavsiye ederim kızımda da onu kullandım emzirdim de hiç sıkıntı olmadı. Emzikte genelde bebekler tutmuyor ama en çok tuttukları emzik kauçuk olanlar oluyor. Ben nuk kauçuk aldım o yüzden yine kızımda da onu kullanmıştım silikonların ucu sert olduğu için almamıştı kızım

Bende ikizlerimde dr browns anne memesi ne en yakın olan biboron aldım içinde yeşil bi zimbirti var kolik bebekler içinde kullanılıyor çok az akıyor onun için hiç meme reddi yasamazsin

Canım ikizlerin kaçıncı haftada doğmuştu? Kaçıncı haftaya göre plan yapmalıyım belirsizlik de ayrı bir zor ya. Doktorum 34 ü zorlarız dedi ama şuan 30.haftadayız erken doğum riski oluşturacak bişey yok çok şükür inşallah en azından 36 ya kadar dururlar

Kimse gelemeyecekse ve ilk bebekse normal dogurman daha iyi olur. Ben ilk bebegimde esimle kalmistim hastanede bebegimle kendim ilgilendim hemen ayaklandım. Sezeryan dogumda toparlanman daha uzun surer genel olarak bebekle ilgilenmen emzirmen ayaga kalkman zaman alır ameliyatlısın sonuçta sana da bakacak biri gerekir. Yine de doktorunla konuş tabiki normal dogum icin sartlar uygun mu diye.

Rabbim sağlıkla ve zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim arkadaşım ocakta ikiz bebeklerini dünyaya getirdi. 37. Haftasına kadar bekledi. Bir sıkıntı yoksa neden daha erken olsun ki.

Doktorumla konuşup karar vericem evet
Eşim çalışmıyor okullar kapandı kendisi öğretmen, ona güveniyorum bu süreçte inşallah üstesinden geleceğiz.

Kuzum benimkiler 35+3 de doğdu lar ama eşimin arkadasinin aynı gün dogan ikizleri 37 haftaliktilar o sana ve bebisler e bağlı senin veya bebislerin durumu kotulesince hemen alıyorlar benim ikizlerden birinin plesentası çürümüştu ondan beklemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…