- 2 Ağustos 2019
- 555
- 684
- 53
- 31
Böyle dusununce bile cok heycanli.Gunaydinlarrr❤
Tahmin 15 20 gün sonra doğum hikâyelerimiz basliyacak
Kuzucuklar biraz daha beklesin hepsi zamanında gelsin
senin ki zaten sanki ilk gebelik kadar heyecanli olur kuzum cok uzun bir.sure ara vermişsiniz birde cinsiyet farklı çok güzel olurBöyle dusununce bile cok heycanli.
Esime aksam diyorum ki bir daha ki ay yarin sabah doguma gircem(ayin 8i demisti dogum icin dr) Ben bi de okadar sey yasadim ki.
Hem 15 sene sonra 2. karar verdim.
1 kimyasal 1 kurtajim oldu.
Bu gebeligimde ev tasidim.
Yani cok degisik seyler oldu.
Herseyin hayirlisi alip evimize gelip koklasak surda yanimizda uyusalar yeterdi.
aynen canım hergün mutlu sona yaklaşıyoruz allahın izniyle .Günaydın herkese
Bir gün daha yaklastik bebislerre
Ne güzel
Kiyamam size ağlama cnm bu hormonlar başa bela. Yavaş yavaş yaparsın dinlene dinlene yap yorma kendini zatenBenimki bu sabah kıpır kıpırbu hormonlar beni delirtcek galiba dün gece yüzüm şişti diye ağladım ,bugün temizliği nasıl yapicam diye ağlıyorum ..devamlı ağlıyorum
moon83 gercekden öyle Amin.
Oglumda yas olarak kucuktum bilincli degildim.
Nasil buyudu anlamadim bile.
Hem esim cok kiz istiyordu gonlune gore oldu hemde seneler sonra evde bir bebek nesesi sesi
isimi detayli yapamadigim icin bende uzuluyorum.Benimki bu sabah kıpır kıpırbu hormonlar beni delirtcek galiba dün gece yüzüm şişti diye ağladım ,bugün temizliği nasıl yapicam diye ağlıyorum ..devamlı ağlıyorum
Detaylı yapmamak beni çok uzuyor , çam silmek dolap silmek perde yıkamak, halı ,koltuk silmek ... vs vs hepsi duruyor . Anneme minnet etmek beni daha çok uzuyor durumlar malum zaten virüs cıktı başımıza. Temizlikçi felan mi tutsam ne yapsam bilemedimisimi detayli yapamadigim icin bende uzuluyorum.
Yani birilerinden bisi de beklemek istemiyorum sevmiyorum.
Ama camlarim cok kirlendi.
Silinmesi gerek.
Esime diyorum hafta sonu silelim diye.
Anneme dedim artik dolaplarin ust raflarina uzanamiyorum gel bi gun duzenleyelim diye ki hic huyum diildir bisi istemek.
Ama amann kalsinda diyemiyorum cunku hep bi duzenim var bozulunca modum dusuyor.
Yetisememek agir hareket etmek yorgun hissetmek agrilar benide zorluyor artik
Akıntı benim devamlı geliyor önemli olan idrar da yanma ,akıntıda koku olması.. ve kan gelmesi şu boşalması bunlar yoksa endiselenicek birşey yok diye biliyorum canmGünaydın akıntısı olan var mı ilaç kullanan benim akıntım var çok da değil az da değil en son 32.haftada gittim.dr sormuştu yoğurt kıvamlı, kokulu akıntı var mı,idrar da yanma var mı diye bunlar yok ama biraz nasıl diyeyim günlük bı avuç içinden az vardır herhalde sizlerde böyle olan var mı Dr a 1 ay sonra gel demişti ayın 20 su falan oluyor
Günaydınlar herkese. Iyice baskı yapıyor artik oğlum nerdeyse hiç bir şey yapamıyorum ben de. Ayağa kalktığım gibi baskı yapıyor nefes nefese kalıyorum. Kızım 3.5 yaşında sürekli oyun istiyo. Dün gece ağrım vardı. Eşim de hemen uyudu sağolsun. Sabah da ise gitti ben ne yiycem orda ac kalıcam diye bana sizlaniyor trip atiyor bi de. Normalde de her şeyi yapar. Bu ara sanki o da cocuk gibi. Zaten bu salgın moralimizi bozdu. Karnim iyice gerildi ignelerimi zor vuruyorum. Off sabah sabah iyi dertlendim size de
Hepimiz ayni durumdayiz. Detayli temizlik cok zor bu ara. Esim süpürüp ben siliyorum viledyla. Banyo ev mutfak siliyorum toz aliyorum ama çamaşır suyu kullanamamak bile can sıkıcı. Cif krem aseriyorum resmen. Sürekli tezgah lavaboları onunla temizliyorum kokusunu duyunca mutlu oluyorumDetaylı yapmamak beni çok uzuyor , çam silmek dolap silmek perde yıkamak, halı ,koltuk silmek ... vs vs hepsi duruyor . Anneme minnet etmek beni daha çok uzuyor durumlar malum zaten virüs cıktı başımıza. Temizlikçi felan mi tutsam ne yapsam bilemedim
Yaa canim sarilmis kadar oldumgel sarılalım ağlayalım diyeceğim de virüs var cnm yaa
Cnm beyaz kokusuz akintı benim baştan beri var o normalmiş diğer gebeliklerdede oldu bendeGünaydın akıntısı olan var mı ilaç kullanan benim akıntım var çok da değil az da değil en son 32.haftada gittim.dr sormuştu yoğurt kıvamlı, kokulu akıntı var mı,idrar da yanma var mı diye bunlar yok ama biraz nasıl diyeyim günlük bı avuç içinden az vardır herhalde sizlerde böyle olan var mı Dr a 1 ay sonra gel demişti ayın 20 su falan oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?