Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende onumuzdeki hafta alacağım inşallah temizliğe bir abla gelecek. Camları ben silemem eşim de hiç yardım etmez sağolsun mecburen birinin gelmesi.lazim

Benim de camlar fena. Havalar yagmurlu ruzgarli gidince kötü oldular baya. 2 haftada bir temizlik icin yardimci kadin alirdim. Evim dubleks. Simdi durumlardan dolayi alamiyorum. Dün eşimle yatak odasi dolaplar duvarlar perdesi hallettik. Bir gun arayla her yeri tamamlayalim dedik. Ama camlar kalacak bu gidisle. Alt katın camlarini icerden sonra bahceye çıkıp dışardan yaparim ama ustleri yapamam. Esim de silemem cam diyor. Olduğu kadar artık bir de buna kafami yoramicam

Bende dusundum ama su zamanda disaridan biri yine eve girmis olcak.
Bir de 1 defa yapmakla bitse keske
Ancak camlar dolaplar temizlenmis olur 1gunde.
Kapisi dip kosesi yine gundelik isler bize bakiyor.
Banyo duvarlari bile batiyo bana sandaleye cikip degilde yine mopla falan siliyordum yukaralari ama uzanmak istemiyorum bu ay artik.

Canımız sağolsun ne yapalım zaten kimse gelmicekevin içi temiz olsun bebisler için yeter
Bende öyle tesellii buluyorum.
Aman kimse gelmicek dikislerim toparlaninca biraz yavas yavas yaparim oda oda diyorum.

Ben şanslıyım galiba annemde kayınvalidemde aynı mahalledeyiz sürekli ne zaman yapalım temizliği diyolar bende erteliyorum ama önümüzdeki hafta yaparız artık ramazan girmeden

Bende de akınti oluyo canim renksiz kokusuz surekli oluyo doktor olabilir dedi

canım ben de bu işleri yapmak için normalde de temizlikçi çağırıyorum ama bu salgında şimdilik temizlikçi de çağırmayacağım. çünkü kadın kimin evine girip çıkıyor, gelirken toplu taşıma kullanıyor, her an o da enfekte olabilir.
Sanırım doğurana kadar çağıramayacağım ablayı, hepimiz aynı şekilde mağduruz. senin yine annen varmış bende o da yok.
haftasonları kocamla yapabildiğimiz kadar temizlik yapıyoruz. Demin 10 dk balkon yıkadım 2 tane ambulans gördüm içindeki görevlilerde koruyucu kıyafetler vardı. Moralim bozuldu

Ben şanslıyım galiba annemde kayınvalidemde aynı mahalledeyiz sürekli ne zaman yapalım temizliği diyolar bende erteliyorum ama önümüzdeki hafta yaparız artık ramazan girmeden
Hiç kiskanmadik ki

Ay benim kaynanam da sözde yardım.eder tüm.isi bana yaptirir

Günlerimiz aynı benimkide öyle bu sabah hareketlerinden uyuyamıyorum
Bebeğin döndumu canm ,gün ağrıların oluyormu?? ayy çok az kaldı grubun ilk anneleri olucaz galiba çok heycanlı

Dediginiz gibi temizlikçi çağırmak daha tehlikeli olabilir ,yapicak birşey yok ben zaten soba kullanıyorum o çıkmadan da büyük bir temizlik yapamam silmek süpürmek haricinde allah izin verirse mayıs sonu gibi bebisimi annem bakar biz boya badana girişirizz

30. Haftada dönmüstü evet ağrılarım oluyo ama az kaldı kavuşmaya

Masallahhh cnm koca çocuk gibi oldular allah nazardan saklasin bebeklerimizi

Iğne hiç acımıyor cnm, kesinlikle hemen vurdur.
Inş herşey gönlünce

Benim 11 haftalıkken baya bir kanamam olunca doktor tüm hareket işini yasakladı hatta 4 gün hastanede yattım. O zamandan beri yaklaşık 4,5 aydır evin işleri eşimde asla güzel yapamıyor ve bu durum beni çok mutsuz ediyor ama takmamaya çalışıyorum napalım elbet yapılır diyorum. Eşime de bişey diyemiyorum elinden geleni yapıyor. Bu arada izin olayımız halloldu eşim yarın sabah yola çıkacak kayınvalidemi almaya gidecek 2 gün burada kızımla tek kalıcaz bakalım sağ salim gidip gelsin inşallah

Selam nasil gidiyor hamilelik, ne kadar kaldi? onceden mesajlasmistik haziran anneleri grubnda
Evet doğru hatırladım nasılsın :) benim iyi gidiyor canım çok şükür zaman zaman ufak aksilikler olsa da başından beri çok üzmedi beni. ben de hep rahat ve stressiz olmaya, ufak şeyleri takmamaya çalıştım inş böyle devam eder :) 33. Haftadayız, bize kız bebiş geliyor :)) senin ne cinsiyet? Nasıl gidiyor herşey yolunda mı? İyi misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…