Bende onumuzdeki hafta alacağım inşallah temizliğe bir abla gelecek. Camları ben silemem eşim de hiç yardım etmez sağolsun mecburen birinin gelmesi.lazim
isimi detayli yapamadigim icin bende uzuluyorum.
Yani birilerinden bisi de beklemek istemiyorum sevmiyorum.
Ama camlarim cok kirlendi.
Silinmesi gerek.
Esime diyorum hafta sonu silelim diye.
Anneme dedim artik dolaplarin ust raflarina uzanamiyorum gel bi gun duzenleyelim diye ki hic huyum diildir bisi istemek.
Ama amann kalsinda diyemiyorum cunku hep bi duzenim var bozulunca modum dusuyor.
Yetisememek agir hareket etmek yorgun hissetmek agrilar benide zorluyor artik
Benim de camlar fena. Havalar yagmurlu ruzgarli gidince kötü oldular baya. 2 haftada bir temizlik icin yardimci kadin alirdim. Evim dubleks. Simdi durumlardan dolayi alamiyorum. Dün eşimle yatak odasi dolaplar duvarlar perdesi hallettik. Bir gun arayla her yeri tamamlayalim dedik. Ama camlar kalacak bu gidisle. Alt katın camlarini icerden sonra bahceye çıkıp dışardan yaparim ama ustleri yapamam. Esim de silemem cam diyor. Olduğu kadar artık bir de buna kafami yoramicam
Detaylı yapmamak beni çok uzuyor , çam silmek dolap silmek perde yıkamak, halı ,koltuk silmek ... vs vs hepsi duruyor . Anneme minnet etmek beni daha çok uzuyor durumlar malum zaten virüs cıktı başımıza. Temizlikçi felan mi tutsam ne yapsam bilemedim
Bende dusundum ama su zamanda disaridan biri yine eve girmis olcak.
Bir de 1 defa yapmakla bitse keske
Ancak camlar dolaplar temizlenmis olur 1gunde.
Kapisi dip kosesi yine gundelik isler bize bakiyor.
Banyo duvarlari bile batiyo bana sandaleye cikip degilde yine mopla falan siliyordum yukaralari ama uzanmak istemiyorum bu ay artik.
Benimki bu sabah kıpır kıpır bu hormonlar beni delirtcek galiba dün gece yüzüm şişti diye ağladım ,bugün temizliği nasıl yapicam diye ağlıyorum ..devamlı ağlıyorum
Ben şanslıyım galiba annemde kayınvalidemde aynı mahalledeyiz sürekli ne zaman yapalım temizliği diyolar bende erteliyorum ama önümüzdeki hafta yaparız artık ramazan girmeden
Günaydın akıntısı olan var mı ilaç kullanan benim akıntım var çok da değil az da değil en son 32.haftada gittim.dr sormuştu yoğurt kıvamlı, kokulu akıntı var mı,idrar da yanma var mı diye bunlar yok ama biraz nasıl diyeyim günlük bı avuç içinden az vardır herhalde sizlerde böyle olan var mı Dr a 1 ay sonra gel demişti ayın 20 su falan oluyor
Detaylı yapmamak beni çok uzuyor , çam silmek dolap silmek perde yıkamak, halı ,koltuk silmek ... vs vs hepsi duruyor . Anneme minnet etmek beni daha çok uzuyor durumlar malum zaten virüs cıktı başımıza. Temizlikçi felan mi tutsam ne yapsam bilemedim
canım ben de bu işleri yapmak için normalde de temizlikçi çağırıyorum ama bu salgında şimdilik temizlikçi de çağırmayacağım. çünkü kadın kimin evine girip çıkıyor, gelirken toplu taşıma kullanıyor, her an o da enfekte olabilir.
Sanırım doğurana kadar çağıramayacağım ablayı, hepimiz aynı şekilde mağduruz. senin yine annen varmış bende o da yok.
haftasonları kocamla yapabildiğimiz kadar temizlik yapıyoruz. Demin 10 dk balkon yıkadım 2 tane ambulans gördüm içindeki görevlilerde koruyucu kıyafetler vardı. Moralim bozuldu
Ben şanslıyım galiba annemde kayınvalidemde aynı mahalledeyiz sürekli ne zaman yapalım temizliği diyolar bende erteliyorum ama önümüzdeki hafta yaparız artık ramazan girmeden
Bebeğin döndumu canm ,gün ağrıların oluyormu?? ayy çok az kaldı grubun ilk anneleri olucaz galiba çok heycanlı
Dediginiz gibi temizlikçi çağırmak daha tehlikeli olabilir ,yapicak birşey yok ben zaten soba kullanıyorum o çıkmadan da büyük bir temizlik yapamam silmek süpürmek haricinde allah izin verirse mayıs sonu gibi bebisimi annem bakar biz boya badana girişirizz
Bugün bizim de görüş günüydü 34+5, 2800 gram olmuş.
muayeneye eşimi aldılar. İstanbul’da Avrasya hastanesi. Ama doğuma alacaklar mı soramadım, doktorumu acil sezaryene çağırdılar çünkü. Bir dahakine soracağım artık
Bebeğin döndumu canm ,gün ağrıların oluyormu?? ayy çok az kaldı grubun ilk anneleri olucaz galiba çok heycanlı
Dediginiz gibi temizlikçi çağırmak daha tehlikeli olabilir ,yapicak birşey yok ben zaten soba kullanıyorum o çıkmadan da büyük bir temizlik yapamam silmek süpürmek haricinde allah izin verirse mayıs sonu gibi bebisimi annem bakar biz boya badana girişirizz
Bugün bizim de görüş günüydü 34+5, 2800 gram olmuş.
muayeneye eşimi aldılar. İstanbul’da Avrasya hastanesi. Ama doğuma alacaklar mı soramadım, doktorumu acil sezaryene çağırdılar çünkü. Bir dahakine soracağım artık
Çok teşekkür ederim cevap için :) ben de fransa da yapacağım doğumu. Doktora anestezisiz yapmayı denesem sonra fikrimi değiştirsem olmaz mı dedim, ilk doğum için öyle bir kahramanlık yapmanı önermem epidural acıtmıyor dedi :) İğne aşaması sıkıntılı oluyor mu ? İnşallah ben de senin gibi çabuk toparlanırım her ne kadar 4 gün mecburi hastanede tutsalar da :)
Benim 11 haftalıkken baya bir kanamam olunca doktor tüm hareket işini yasakladı hatta 4 gün hastanede yattım. O zamandan beri yaklaşık 4,5 aydır evin işleri eşimde asla güzel yapamıyor ve bu durum beni çok mutsuz ediyor ama takmamaya çalışıyorum napalım elbet yapılır diyorum. Eşime de bişey diyemiyorum elinden geleni yapıyor. Bu arada izin olayımız halloldu eşim yarın sabah yola çıkacak kayınvalidemi almaya gidecek 2 gün burada kızımla tek kalıcaz bakalım sağ salim gidip gelsin inşallah
Evet doğru hatırladım nasılsın :) benim iyi gidiyor canım çok şükür zaman zaman ufak aksilikler olsa da başından beri çok üzmedi beni. ben de hep rahat ve stressiz olmaya, ufak şeyleri takmamaya çalıştım inş böyle devam eder :) 33. Haftadayız, bize kız bebiş geliyor :)) senin ne cinsiyet? Nasıl gidiyor herşey yolunda mı? İyi misin?