Ohh şükürler olsun cnn çok sevindimmBenim 11 haftalıkken baya bir kanamam olunca doktor tüm hareket işini yasakladı hatta 4 gün hastanede yattım. O zamandan beri yaklaşık 4,5 aydır evin işleri eşimde asla güzel yapamıyor ve bu durum beni çok mutsuz ediyor ama takmamaya çalışıyorum napalım elbet yapılır diyorum. Eşime de bişey diyemiyorum elinden geleni yapıyor. Bu arada izin olayımız halloldu eşim yarın sabah yola çıkacak kayınvalidemi almaya gidecek 2 gün burada kızımla tek kalıcaz bakalım sağ salim gidip gelsin inşallah
Az kalmis cnmMerhaba arkadaşlar, sabahtan beri hastanede bir o yana bir bu yana gidip gelmekten yoruldum. Kan ,drar tahlili, nst, ultrason ve en son anestesi uzmanı ile görüşme sonunda sezeryan tarihini aldım. 24 Nisanda geliyor inşallah bizim hanfendi. Sezeryandan önce 20 Nisanda da son randevum var artık.
Spinal olacağım canım. Evet 15 gün var, evde son işlerimi yapıp dinlenmeye çekilmem lazımAz kalmis cnmgenel anestezimi olacaksin epidural mi .heyecan başlıyor mis kokusunu cekeceksin içine
Bende bugun kontrole gittim 36+2 deyim gun verin dedim veremem daha dedi haftaya tekrar cagirdi kan idrar nst bugun yaptirdim haftaya sonuclara gore degerlendirelim dedi ama takvime bakarak nisanin son haftasi dediSpinal olacağım canım. Evet 15 gün var, evde son işlerimi yapıp dinlenmeye çekilmem lazıminşallah hayırlısıyla gelsin hepimizin evladı. Ben Ramazandan önceye verse günü diye bakıyordum ama doktor 38 i doldurmuş ol deyince, iyi dedim
Benim 3. doğum olunca 38 i doldursan yeterli dedi. Benim de ultrason ölçümlerinde 36+2 çıkıyor bebekBende bugun kontrole gittim 36+2 deyim gun verin dedim veremem daha dedi haftaya tekrar cagirdi kan idrar nst bugun yaptirdim haftaya sonuclara gore degerlendirelim dedi ama takvime bakarak nisanin son haftasi dedi
boşver cnm 38.dolsun daha iyi.bol bol dinlen enerji toplaSpinal olacağım canım. Evet 15 gün var, evde son işlerimi yapıp dinlenmeye çekilmem lazıminşallah hayırlısıyla gelsin hepimizin evladı. Ben Ramazandan önceye verse günü diye bakıyordum ama doktor 38 i doldurmuş ol deyince, iyi dedim
Benimki de aynı valla çok özendim kaynanasi gorumcesiyle arkadaş olanları malesef ben yapamadımHiç kiskanmadik ki
Ay benim kaynanam da sözde yardım.eder tüm.isi bana yaptirir
Yok canim nerdeBenimki de aynı valla çok özendim kaynanasi gorumcesiyle arkadaş olanları malesef ben yapamadım
Yok canim nerdebende kaynanasıyla iyi olanlara imreniyorum .allah bozmasın aralarını da. bizde kaynana yönünden şanslı değiliz. Çocuk baksın diye cagiririz hasta olur ona bakarız.yemek yapsın diye cagiririz kendine göre yapar a ci yapar yiyemeyiz. Yanı.siralasam sonsuz seyler.yazarim.kisaca fayda oranı 00000
Bizde de durum böyle olabilir ama bakalımkızım doğduğu zaman hastanede uyku ilacı alıp sabaha kadar bir güzel uyumuştu
bizimki de ilaç kullanıyor oda onu uyutuyor hep uyumak istiyor bize gelince. o yüzden gelmesinler evlerinde uyusunlar Yanı uyumaya mi geliyorlar. bizimki birde denizi çok seviyor koştura koştura.denize gider tek başına ama iş çocuk.bakma ev işi oldumu ya.dizi ağrıyor ya tansiyonu yükselir ne hikmetse .
Ne güzel az kalmış . Sizin yerine heyecanlandım. Sağlıkla gelsin insaAllah :)Merhaba arkadaşlar, sabahtan beri hastanede bir o yana bir bu yana gidip gelmekten yoruldum. Kan ,drar tahlili, nst, ultrason ve en son anestesi uzmanı ile görüşme sonunda sezeryan tarihini aldım. 24 Nisanda geliyor inşallah bizim hanfendi. Sezeryandan önce 20 Nisanda da son randevum var artık.
Evet artık taşırken yoruluyorum, kucağımda taşıyayım artıkNe güzel az kalmış . Sizin yerine heyecanlandım. Sağlıkla gelsin insaAllah :)
Canim benimde son dogum 7 mayis sezeryan ocin tarih 30 nisana verdiMerhaba arkadaşlar, sabahtan beri hastanede bir o yana bir bu yana gidip gelmekten yoruldum. Kan ,drar tahlili, nst, ultrason ve en son anestesi uzmanı ile görüşme sonunda sezeryan tarihini aldım. 24 Nisanda geliyor inşallah bizim hanfendi. Sezeryandan önce 20 Nisanda da son randevum var artık.
Az kaldı artık, aramızda 1 hafta varmış. Sağ salim kucağımıza alalım inşallah. Hastaneden de çabucak sağlıkla çıkmak nasip olsunCanim benimde son dogum 7 mayis sezeryan ocin tarih 30 nisana verdi
Gözün aydın canımCanim benimde son dogum 7 mayis sezeryan ocin tarih 30 nisana verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?