Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benimki de bikaç gündür aşağı ittiriyor geriniyor sertlesiyor biraz canım yanıyor ama geçiyor bel ağrısı yada nişan belirtisi vs yok. 29.haftalardan beri ara ara yalancı kasılmalar oluyodu zaten

Benimki de bikaç gündür aşağı ittiriyor geriniyor sertlesiyor biraz canım yanıyor ama geçiyor bel ağrısı yada nişan belirtisi vs yok. 29.haftalardan beri ara ara yalancı kasılmalar oluyodu zaten
Bende suan iyiyim sukur.
Sanirim normal artik bu kasilmalar agrilar.
Oglumda hic yasamadim boyle seyler ondan panik yaptim galiba

Ben büyük tuvaletimi yaparken veya gaz çıkarırken çok zorlanıyorum şancı oluyor bildiğin pazartesi yine kontrol var bakalım açılma olmuşmu merak ediyorum

Ben malesef geceleri bacak kamplardan uyuyamıyorum çok kotu.

Bizimki tam tersi korkuttu beni gece gece neyse şu an sakin bu karışıklıkta o da heyecan yaptı heralde

Cnm normal korkma benim 32 den beri öyle karnımda taş gibi çok yapıyor kendini bu ay boyle doğum için hazırlanıyor kanama su
g edilmediği sürece b e b ek hareketini hissettiğin surece korkma

Ben büyük tuvaletimi yaparken veya gaz çıkarırken çok zorlanıyorum şancı oluyor bildiğin pazartesi yine kontrol var bakalım açılma olmuşmu merak ediyorum
bende kabız olmazdım bu ara kabız oluyorum bebekler içimizi doldurdu baskı yapıyorlar doğum şeklini alınca baskı makat bolgesinde oluyor cnm

Anladim cnm bu ay biraz merak stres ile geçiyor aman ne zaman doğacak bir yerimiz ağrıyınca doğum mu başlıyor gibi endişelerimiz çok normal ama kuzular gelmeden önce belirti veriyor benim ilk bebekte ağrılarım artmaya başlamıştı hatta annem yanımdaydı.anne nasıl olcak nasıl hissedecegim ağrıları diye sordum annem.de dedi kızım o ağrılar başlayınca hissetmemek mümkün değil hiç yaşamadığım bir ağrı dedi kadinla bu konuşmayı yaptım tuvalete gittim pembe sümüksü akintı geldi .37 .haftaydi.sonra anneme söyledim annem dedi bir duş al hemen aldım giyindim. Daha sanci yok ama annam sonra belden bir bir ağrı saplanıyor bıçak gibi kasıklara vuruyor derken tabi bunun şiddeti artık 10 dakkaya inince gittik hastaneye 4 cm acılık vardı.hemen yatış suni sanci verdiler 2 saat içinde 10 cm oldu o şekilde doğurdum. Yanı bebek sinyali veriyor geliyorum diye.

Ay ne güzel anlatmışsın bizimkilerde inşallah böyle kısa sürer

Benim ilk bebek ama gebe okulundan buralardan kitaplardan araştırdığımda göre kimisinin ilk suyu geliyo,kimisinin nişanı, kimisinin direkt sancıyla başlıyo sırası düzenli olcak diye bişey yok kimisinde nişan bile gelmiyo yada farketmiyo ama bi şekilde anlarız bence Ben şimdiden tetikteyim

Evet herkeste aynı olmuyor cnm ama illaki belirti veriyor ikincide dediklerim olmadı mesala38 de dr dedi 2 cm acılık var gel doğurtalım dedi saf gibi gittim ne açılma var ne bisi çocuğun vakti gelmemişti serum taktılar gene tık yok dr dedi sabaha gelmezse sezeryan olursun bende hiç istemiyorum sezeryan ağla ağla mahvoldum sabah oldu ikinci serumu taktılar yok gene gelmiyor sanci dr geldi alttannsuyu patlattı 1 saat içinde 10 cm oldu aciklik işte o bir saat sanci çektim sonra doğdu pasam.yani bunda evimde cekiyim sancimi diyorum ilkteki gibi nisan gelmeden şu gelmeden gitmeyi düşünmüyorum.birde ikinci doğumların çoğunda 2cm aciklik olurmuş olmayanda olabilir

Selam kizlar. bugün randevum vardı sabah hastaneye gittik. Dün gece hastaneden yazı yolladılar. Hastaneye giderken 5 kere polis durdurdu hepsine ayrı ayrı bilgi verdik. Oğlus çok iyiymis. 2 hafta sonra tekrar gel günü de netlestiririz 38 haftadan sonr da aliriz dedi. 3.200 olmuş bu arada minnoş. 2 hafta önden gidiyordu zaten. Erken doğum riski görmüyorum dedi umarım bir sürpriz yapmaz. Doktorlar da hafta hafta dönüşümlü çalışıyolarmis ve malesef doğuma eşleri almiyolarmis

Hay maşallah kuzum 4 u bulur bile hatta geçer 40 i tamamlasa.sezeryandi demi seninki.nerde yaşıyorsunuz şehir olarak

O zaman bizim ki 3. olduğuna göre 4 cm açıklık olması lazım

Ben 2 doğumda da otele gider gibi valizi aldım girrim hastaneye, o da garip geliyor insana
Ama önemli olan bizim ve bebeklerimizin sağlığı, hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…