Ben 2 doğumda da otele gider gibi valizi aldım girrim hastaneye, o da garip geliyor insana
Ama önemli olan bizim ve bebeklerimizin sağlığı, hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin Allah
Oğlum 3900 doğdu şimdi dua ediyorum bu oğlum 2800 olsun çünkü baya fark var ondan zaten tereddüt ediyorum çok şükür gelişimi normal ama su zor günler de 3 u bulaydi
Oğlum 3900 doğdu şimdi dua ediyorum bu oğlum 2800 olsun çünkü baya fark var ondan zaten tereddüt ediyorum çok şükür gelişimi normal ama su zor günler de 3 u bulaydi
Bencede genetik ya.
Cunku eltim hep kilolu dogurmus cocuklarini.
Kizida kilolu dogurdu doktoru eltime sormus sen kac kilo dogurdun falan diye.
Bende istahim iyi yiyorum ama kendime aliyorum sanki
3 kiloyu gecmez benim kiz.
Doktorda zaten 3 kilodan fazla olmaz demisti.
Napim aglikli olsunda varsin kilosu az olsun diyorum
3 kilo olur cnm sen merak etme haftada 150 iyi.birde ultrasonda eksi arti olabiliyor cok.duydum dr dusuk kilolu deyip 300 400.gram.daha fazla cikan bebek. Benim ilk oglumda dr dedi cok kiloluda olur vs sonnay diyet. Yaptirdi bana .cocuk 3 kilo anca.dogdu. yanildi yani.ilk cocugunda kilolu dogmus cnm yani sana suprizde olabilir cnm
Bencede genetik ya.
Cunku eltim hep kilolu dogurmus cocuklarini.
Kizida kilolu dogurdu doktoru eltime sormus sen kac kilo dogurdun falan diye.
Bende istahim iyi yiyorum ama kendime aliyorum sanki
3 kiloyu gecmez benim kiz.
Doktorda zaten 3 kilodan fazla olmaz demisti.
Napim aglikli olsunda varsin kilosu az olsun diyorum
2500 gecsin ondan sonra korkmaya gerek yok cabuk toparliyorlar zaten.benimkine dedi 3500 gecer bakalim oylemi olacak ilk oglum minyon ikinci tam tersi yapili bakalim bu kime cekecek
Sagliklari yerinde olsun.da evlerimize.sag salim gelelim.cnm
Yapmazlar zaten ilki normal olmus. Bana da cati muayenesi yapilmamisti dogum baslayinca yapildi. Ikincide zaten gerek yok bir kere normal dogurdugunuz icin cati musaittir zaten
Bende sizin gibi düşünüyorum ama çevremde yapılır diye ısrarcı olan Bi grup var 24 ünde gel dedi doktorum bakalım ne olacak. Sanırım son gidişim olacak doğumdan önce.
Bende sizin gibi düşünüyorum ama çevremde yapılır diye ısrarcı olan Bi grup var 24 ünde gel dedi doktorum bakalım ne olacak. Sanırım son gidişim olacak doğumdan önce.
Anladim cnm bu ay biraz merak stres ile geçiyor aman ne zaman doğacak bir yerimiz ağrıyınca doğum mu başlıyor gibi endişelerimiz çok normal ama kuzular gelmeden önce belirti veriyor benim ilk bebekte ağrılarım artmaya başlamıştı hatta annem yanımdaydı.anne nasıl olcak nasıl hissedecegim ağrıları diye sordum annem.de dedi kızım o ağrılar başlayınca hissetmemek mümkün değil hiç yaşamadığım bir ağrı dedi kadinla bu konuşmayı yaptım tuvalete gittim pembe sümüksü akintı geldi .37 .haftaydi.sonra anneme söyledim annem dedi bir duş al hemen aldım giyindim. Daha sanci yok ama annam sonra belden bir bir ağrı saplanıyor bıçak gibi kasıklara vuruyor derken tabi bunun şiddeti artık 10 dakkaya inince gittik hastaneye 4 cm acılık vardı.hemen yatış suni sanci verdiler 2 saat içinde 10 cm oldu o şekilde doğurdum. Yanı bebek sinyali veriyor geliyorum diye.
Ay ne guzel cnm kolay olmus sanirim zaman olarak insallah hepimizin kolay olur 37 hafta derken 36+... ? 37+...? Mi? Ben bu hafta işini cozemedim:) mesela dogum 38 haftadan itibaten olabilir diyorlar 38 hafta bitimimi baslangici mi 37 küsür mu 38 küsür mu yani:)
Ben hem muz hem soda iciyorum ama bu tam olarak karsilamiyor yüzde50 sinden azını karşılıyor. Ben kalsiyum magnezyum demir iceren takviye iciyorum. Ayrıca omega protein cinko gibi bir cok vitamini iceren bi takviye daha iciyorum. Cok sukur hic kramp felan yaşamadım son 1 2 haftadir cati ve sirt agrisi var
Ben hem muz hem soda iciyorum ama bu tam olarak karsilamiyor yüzde50 sinden azını karşılıyor. Ben kalsiyum magnezyum demir iceren takviye iciyorum. Ayrıca omega protein cinko gibi bir cok vitamini iceren bi takviye daha iciyorum. Cok sukur hic kramp felan yaşamadım son 1 2 haftadir cati ve sirt agrisi var