Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben 2 doğumda da otele gider gibi valizi aldım girrim hastaneye, o da garip geliyor insana
Ama önemli olan bizim ve bebeklerimizin sağlığı, hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin Allah
Bende valiz hazirladim ufak.cantalar.yetmiyor malesefff

Merhabalar bende bugün dr kontrolum vardı bebek az kilo alıyor ne yapmak lazim elimden gelen yapıyorum ama
Canim vitamini kan ilacini meyveni proteini muz sut kivi kabak cekirdegi ceviz bunlari yiyorsan yedigin hwlde almiyorsan genetik olabilir.

Canim vitamini kan ilacini meyveni proteini muz sut kivi kabak cekirdegi ceviz bunlari yiyorsan yedigin hwlde almiyorsan genetik olabilir.
Oğlum 3900 doğdu şimdi dua ediyorum bu oğlum 2800 olsun çünkü baya fark var ondan zaten tereddüt ediyorum çok şükür gelişimi normal ama su zor günler de 3 u bulaydi

Oğlum 3900 doğdu şimdi dua ediyorum bu oğlum 2800 olsun çünkü baya fark var ondan zaten tereddüt ediyorum çok şükür gelişimi normal ama su zor günler de 3 u bulaydi
Suan kac kilo cnm haftada kac gram aliyor

Bencede genetik ya.
Cunku eltim hep kilolu dogurmus cocuklarini.
Kizida kilolu dogurdu doktoru eltime sormus sen kac kilo dogurdun falan diye.
Bende istahim iyi yiyorum ama kendime aliyorum sanki
3 kiloyu gecmez benim kiz.
Doktorda zaten 3 kilodan fazla olmaz demisti.
Napim aglikli olsunda varsin kilosu az olsun diyorum

150 cnm suan 2400
3 kilo olur cnm sen merak etme haftada 150 iyi.birde ultrasonda eksi arti olabiliyor cok.duydum dr dusuk kilolu deyip 300 400.gram.daha fazla cikan bebek. Benim ilk oglumda dr dedi cok kiloluda olur vs sonnay diyet. Yaptirdi bana .cocuk 3 kilo anca.dogdu. yanildi yani.ilk cocugunda kilolu dogmus cnm yani sana suprizde olabilir cnm

2500 gecsin ondan sonra korkmaya gerek yok cabuk toparliyorlar zaten.benimkine dedi 3500 gecer bakalim oylemi olacak ilk oglum minyon ikinci tam tersi yapili bakalim bu kime cekecek
Sagliklari yerinde olsun.da evlerimize.sag salim gelelim.cnm

Yapmazlar zaten ilki normal olmus. Bana da cati muayenesi yapilmamisti dogum baslayinca yapildi. Ikincide zaten gerek yok bir kere normal dogurdugunuz icin cati musaittir zaten
Bende sizin gibi düşünüyorum ama çevremde yapılır diye ısrarcı olan Bi grup var 24 ünde gel dedi doktorum bakalım ne olacak. Sanırım son gidişim olacak doğumdan önce.

Bende sizin gibi düşünüyorum ama çevremde yapılır diye ısrarcı olan Bi grup var 24 ünde gel dedi doktorum bakalım ne olacak. Sanırım son gidişim olacak doğumdan önce.
cnm benim 3.dogum olcak gene.yapar incelmesine bakiyor sade acikliga bakmiyor yumisamismi diye bakiyor normalse bile atiyorum.diyorki 1.hafta sonra.gelebilir.yada 40.gecebilir.diyor

Ay ne guzel cnm kolay olmus sanirim zaman olarak insallah hepimizin kolay olur 37 hafta derken 36+... ? 37+...? Mi? Ben bu hafta işini cozemedim:) mesela dogum 38 haftadan itibaten olabilir diyorlar 38 hafta bitimimi baslangici mi 37 küsür mu 38 küsür mu yani:)

Sade madensuyuda icebilirsin cnm bende arada iciyorum magnezyum
Ben hem muz hem soda iciyorum ama bu tam olarak karsilamiyor yüzde50 sinden azını karşılıyor. Ben kalsiyum magnezyum demir iceren takviye iciyorum. Ayrıca omega protein cinko gibi bir cok vitamini iceren bi takviye daha iciyorum. Cok sukur hic kramp felan yaşamadım son 1 2 haftadir cati ve sirt agrisi var

Tam 37 +0 di dogurdugumda.ben suan 35+5 im 36 diyorlar.ama dr 35 diyor bana 36 demiyor. 37 +2 ise 38.hafta oluyor ben oyle anliyorumm

Normal sirt agrisi cati agrisi kasiķ agrisi benimde artik agrimayan yerim.yok koltuktan bile kalkarken zorlaniyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…