Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Erken doğum değil de zorunlu dogum yaptirabiliriz dedi bebek hareketlerini devamli kontrol et saatte 5 den aza duserse sikinti dedi en ufak değişiklikte hemen alacaz dedi

Evet cnm akıntı normal kokusuzsa ama islaklik korkuttu beni acaba su sızıntı felan mi yapiyor diye bende oyle surekli camasir degistiriyorum aticam hepsini dogumdan sonra :)

Erken doğum değil de zorunlu dogum yaptirabiliriz dedi bebek hareketlerini devamli kontrol et saatte 5 den aza duserse sikinti dedi en ufak değişiklikte hemen alacaz dedi
Allah korusun kuzumuzu insallah zamaninda gelsin sende kendini yorma.

Bende hastaneden yazi ile.ilgili gorusecektim esimin arkadasi orda calisiyor 8 tane vaka varmis

Bende bi ara öyleydim kendimi hep teselli ettim ..sizde öyle yapın bence insaAllah geçecek biticek gözüyle bakın yoksakafayı yeriz

Sağlık ocağı beni de aradı bu cuma dr kontrolüm var ondan sonra alırım bilgileri dedi zaten cağırmıyolar telefonda soruyor soracağını da bebişi topuk kanı için aşı için nasıl götürcez şu günlerde ya

dogumu gectimde testler asilar kontroller can sıkıcı dönem

Şeker değerleriniz nasıl çıktı ki acaba bende sınırdayım doktor banada diyet verdi dikkat etmezsn erken alınma durumu olur demişti dikkat etmeye calısıyorum bende arada kaçıyor tabi

İnşallah gerek kalmaz canım çok stresli bir süreç biliyorum ama sonu güzel olur inşallah bebişin güzelce büyür ve vakti zamanında doğar

bugün ben de temizlik yaptım süpürdüm sildim toz aldım dinlene dinlene...o kadar yoruldum ki belim ağrıyor. yarına biraz daha iş kaldı onları yapıcam. Bizim temizlikçi abla istesem gelir ama çağırmaya korkuyorum. maaşım yatınca ona da temizliğe gelmiş gibi ödeme yaptım onun da 3 kızı var mağdur kalmasın diye

Evet özelde 24 saat izin verildi gidip geldim ama konuşacak dogum yakın uzun izin alacam ilçedeyim ben başka ilde doktorum
Yazı gönderdi doktorum yarın izin alıcaz biz de. Mantıklı düşünmüşsünüz doğuma yakın biz de öle yapalım inş gerek kalmaz hafifler o günlere sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Kızlarr happy mom uygulamasını kullanan var mı. Foruma giremiyorum dün bugün gıcık oldum

İs başa dustu cnm yavas yavas yapacagiz.bakalim annem ve babam bugun basvuru yapmislar yarin bellinolacak gelirlerse.zaten onlar yapar babam cok guzel cam.siler kismet gelirlerse persembe gelecekler

İs başa dustu cnm yavas yavas yapacagiz.bakalim annem ve babam bugun basvuru yapmislar yarin bellinolacak gelirlerse.zaten onlar yapar babam cok guzel cam.siler kismet gelirlerse persembe gelecekler
ne güzel canım Allah kavuştursun. Çok şanslısın bizde ana baba yok maalesef, olduğu kadar yapacağız artık. .. bu arada camlar leş, nasıl olsa kimse bu salgın sürecinde ziyarete gelmez diye kendimi teselli ediyorum.

Amin gelmezler ziyarete cnm.virusten dolayi kimse riske girmek istemiyor sahsen bende yeni dogum yapmis birine gitmezdim.

Amin gelmezler ziyarete cnm.virusten dolayi kimse riske girmek istemiyor sahsen bende yeni dogum yapmis birine gitmezdim.
bakalım mayısta da böyle devam edecekmiyiz..ani salgın biraz hafifler diye bir yandan umuyorum ama bir yandan da hafiflemesi için hiçbir neden yok Avrupada aylardır devam ediyor...inşallah bir çaresi bulunsa bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…