Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim doktorum kilosuna takılma gelişim olarak sorun yok gayet iyi gidiyoruz dedi. Ben de rahatladım biraz daha arkadaşım geçen sene ikiz bebek doğum yaptı kız 1900gr erkek 2600gr dı. Oğlu 40 gün küvezde kaldı ciğerindeki bir lekeden dolayı. Kızı ise hiç küvezde kalmadı. O yüzden kilosu geride olan arkadaşlar bebeklerini sağlıklı ise 2000gr da olduysa çok korkmayın bir şekilde Rabbim in izniyle toparlanır. Benim kızım 2600gr doğdu ama hemen ilk aydan farkı kapattı. Şimdi ise 3,5 yaşında maşallah tombul denebilir kilo olarak benim bebekler ikiz olduğu ve küvez farklı bir şehirde olduğu için korkuyorum inşallah hepimizin gönlünden geçtiği gibi bir doğum olur şu zor süreçlerde hiç hastanede kalmamız gerekmez.

Ben devlet hastanesine gidiyorum ve doktorum kilosunu makine ölçümünden değil kafasından söylüyor o yüzden artık kilosuna takılmayıp hafta ölçümüne dikkat edicem sonuçta verilen kilo ölçümleri hep tahmini. Dün mesela erkek 30 haftalık 1100gr kız 29 haftalık 900gr dedi. Çok az değil mi kilo olarak söyledikleri? Ultrason aletinden bakıp söylemedi tahmini kendi söyledi

Benim abimin ikizleri oldu şu an 1.5 yaşini gectiler biri sadece 740 gr digeri 1400 gr doğdu Allah yiyip içecegi varsa yaşatir şuan gayet sağliklilar kontroller oluyor arada sadece

Canım agraf alabilirsin çok işe yarıyor. Ben de kilo alınca hep sıktı sütyenlerim. Sanki biri sıkıca bana sarılıyor da nefes alamıyorum gibiydi. Kaburga ağrısı sırt ağrısı.. şimdi iyi

Anladım canım şimdiden hayırlı yolculuklar ailene. Ben de şimdiden çok ağırlaştım, ayakta duramıyorum ayaklarım vucudumu taşımıyor artık, evde kalmaktanda iyice hareketsizleştik. Benim ailemde izin alabilirlerse kendi arabalarıyla gelecekler inşallah.

Kızlar hic burnu kanayan var mi?
Hapsurdum biraz burnum kanadi ama öyle oluk oluk akan bir kan diil.
Biraz peceteye kanadi durdu.
Uzandim hemen kafami arkaya yasladim.
Normalmidir.
merhaba, benim de arada burnumkanıyor. hamile kaldığımdan beri burnum hep tıkalıydı zaten. doktor "burun içi kuruyordur" dedi. açmak için bitkisel bir fısfıs kullanıyorum. ama arada hala kanıyor doktor da çok önemsemedi açıkçası. sen yine de kendi doktoruna sor istersen

Günaydın çokkk sevindim bakalım biizmkiler ne yapar gerçi gelmelerini istiyor muyum emin değilim annemin yanında öyle memeyi açıp emziremem ben ya
İlk çocuk ama eşimle hallederiz özgüveni var
Emzirirsin canım añne oldugun anda herşey değişiyor sadece bebegini beslemeye odaklaniyorsun ve kimseden utanmiyorsun

100 dediğin sırt ölçüsü, meme kısmı boş kalıyorsa cup ı küçük alman lazım. 100 A gibi.. 100 C mesela meme kısmı büyüktür.

Günaydın çokkk sevindim bakalım biizmkiler ne yapar gerçi gelmelerini istiyor muyum emin değilim annemin yanında öyle memeyi açıp emziremem ben ya
İlk çocuk ama eşimle hallederiz özgüveni var

aynı ben hamileliğin başından itibaren düşünüyordum ay hastaneye kimseyi çağırmasak mı acaba, ben kimsenin yanında bebek emziremem, dışarı çıkın demek zorunda kalırım kırılan bozulan olur, hemşireyle mi anlaşsam emzirme için geldiğinde herkesi kovalar mısın falan diye... en iyisi eve çıktığımızda “haaa bu arada bebek doğdu yav” diye herkese haber veririz artık diyordum :)) emzirme örtüsü ilk aldığım şeylerdendi. Eşim de diyor ki öyle çok istedin ki kimse hastaneye gelemesin kimse görmesin etmesin diye al sana corona çıktı istesen de kimse gelemez artık

Kızlar hic burnu kanayan var mi?
Hapsurdum biraz burnum kanadi ama öyle oluk oluk akan bir kan diil.
Biraz peceteye kanadi durdu.
Uzandim hemen kafami arkaya yasladim.
Normalmidir.
Benim 1 ay önce epey bi kanadı. Burnum akıyo sandım baya bi kan geldi. O ara calisiyodum ve aşırı derece kolonya kullaniyodum ondan oldu sanırım benim. Ara ara da hafif kanamam oluyo normal sanırım. Ama bişey diycem burun kanayınca kafayı arkaya yaslamamak lazım. Kafayi hafif öne yaslayip burnun üst kısmına doğru iki parmağınızla sikistirirsaniz durur.

Kizlar benimde en son 32+3 te 2240 kg di. Olcumleri 34 haftayla uyumlu demisti. Bide 2 gundur sanki karnim asada gibi suan bas gelis. Ama sanki gogsumun alti bosalmis karnim asaya inmis gibi erken dogum olur diye korkuyorum. Hastaneye cuma gidicem mecbur

Sagolun kizlar yarin sabah kontrolum var sorcam doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…