Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben de ben dee, karı koca hastaneye gidelim doğdu diye insanlara haber verelim istiyorum dediğimde kaç kişi kızmıştı bana. Şimdi birçoğumuz öyle yapacak

Bende kimse gelsin istemiyordum en bastan beri.
Hatta dogum yapacagim tarihi soylememe karari almistim.
Sorana belli diil dicektim cat doguma gircektim.
Işime geldi benimde.
Sadece annem kalacak esime hic bi gostermezler mi , kizimizi goremez mi onu merak ediyorum.
Hani ameliyathanenin kapisinin onunden falan cikarken gorse

İkeaya baktım da 500 TL minimum sipariş vermem lazımmış bir de siparişin yüzde onu kadar Kargo ücreti falan
Hadi ya bnm besigimde ikea kizimdan 3 tane
nevresim var bi tanede erkege uyumlusunu alsam mi dyorum acaba kime sorsam gereksiz dyorlar gerci su drumda bnde almam sanirim

Merhaba kızlar. Hastane valizini çoktan hazırladım ama virüsten dolayı ek birseyler koyacak var mı? Koyuyorsaniz bunlar neler? Ben eşimle gitcem. Eger oğlumun seyahat etmesine izin verirlerse onu da götürüp görümceme bırakcam. burada babannede kalmayı kabul etmiyor. Sokağa çıkma yasakları oldugu icin izin verirler mi bilmiyorum. Insallah verirler benim de hic burada birakasim yok.
Ha arabaya 3 kişi alındığı için oglum burada kalırsa kv ben geleyim dedi. Gece hastanede kalmak için. Ama ben istemedim. Ilk emzirtme işi vs önemliymiş eşim nasıl yapacakmış. Bir sürü hemşire var dedim. Sanki ilkinde kendi emzirtmis gibi bu konu konuşulunca birden o anlara döndüm. Ayyyy. O korona stresi icinde kv nin Süt geldi gelmedi emdi emmedi sözleri fazla gelir bana. Kalp kirmak da istemiyorum. O yuzden gelmemesi hayırlı.

Bizde yatak bile yok henüz besigi gorumceye vermistik. Kurmucam diye almadim. Park yatak tarzi bir sey almak istiyordum ama durumlar degisince gidip bakamadik da. Ilerleyen aylarda alırım bu gidisle

Bizde yatak bile yok henüz besigi gorumceye vermistik. Kurmucam diye almadim. Park yatak tarzi bir sey almak istiyordum ama durumlar degisince gidip bakamadik da. Ilerleyen aylarda alırım bu gidisle
Ben de ikinci elden anne yanı aldım, temiz geldi zaten 6-7 ay kullanılıyormuş.

Ben normal ihtiyaçlar dışında klozet örtüsü, kağıt havlu, tuvalet kağıdı, sabun aldım. Ben devlet hastanesinde yapavağım geeçi biraz ondan herşeyimi kendim aldım oradan hiçbirşey kullanmak zorunda kalmyayım diye.
Oğlun nerde daha iyi duracaksa orda kalsın en azından senin aklın bir de orda kalmasın, stres olmayasın. Bence doğuma gidiyoruz galasına bırakacağız dersen herhangi bir sıkıntı olmaz. Ben de öyle yapacağım, kızımı bir arkadaşıma bırakacağım hastaneye yakın oturuyor. En azından eşim ben sezeryandan çıkınca yarım saatliğine bile kızımı görmeye gider ve aklımız da orda kalmaz diye düşünüyorum ben.

moon83 naptın canım gördün mü cimcime hanımın yüzünü?
Yeni geldim cnm.nst ye girdim kan alindi tahlil yapildi cimcime.donmemis daha donmeye niyeti yok dedi drsanci yok cikmadim.38.de.gidecegim suan 36+3 .bakacak ozaman donemzse 39 +0 da se z eryanle aliriz dedi cunku 2 normal in var sancin baslarsa bakarsin hemem cikar.dedi alttan ayaklar.riske atamam dedim.49 cm 2900 olmus.spinal olanlar biraz bilgi verin olurmu korkuyorum

Mesajlara bakicam daha bakmadim

Maşallah kızına. Sağlıkla zamanında kucağına alırsın inşallah. Belki bir dahaki gittiğinde dönmüş olur. Bazı bebekler doğum anına kadar dönmeyebiliyormuş. Sen normal doğum istiyordun inşallah gerek kalmaz spinale. Benim bir yakınım geçen hafta spinal ile doğum yaptı ilk bebeği. Korkulacak hiçbir şey yok gayet rahattı dedi. Doktorun ve aneztezi uzmanının bilgilendirmeleri onlara güven çok önemli. Ben de eğer sezeryan olursam spinal tercih edecem. Doktorum da hep onu tavsiye ediyor

tesekkurler bende umutluydum cnm doner diye tahmin ediyirordum da abiler hep 32 civari dondu ama 37 38 de dogdular.belki bu gec.dogacak ondanmi donmuyor anlamadim. Ben sezeryanada alistirayim kendimi donmezse yapacak birsey yok.rabbim hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…