Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bizimki nerdeyse aynı ölçü yerim ben onları yaaaa mazallah kuzuyaaa öptüm onu çok gösterdimi kendinii

Bizimki nerdeyse aynı ölçü yerim ben onları yaaaa mazallah kuzuyaaa öptüm onu çok gösterdimi kendinii
Masallah cnm senin kuzuyada tum.kuzularimiza.yok nerde.canim eskiden eliyle kapati yordu simdi koluyla kabapatiyor iyice abartti birde cok tekmeledi ultrason cihazini istemiyor

Ozaman seninki dönmüs cnm ozamanda bosluk oluyormus .allah korusun hemen gelmesin sanci varmiydi nst.ye girdinmi

Hakkında hayırlısı canım belki döner belli olmaz ama dönmezse de spinalden memnun kalıyor yaptıranlar. Ayacıklarını çıkarmasın da
Dr dedi zatensancin gelirse cabuk gel seninki acilmaya musait bir bakmissin ayakalr.gelmis

moon83 masallah ne guzel buyumus
insallah beninkide 2.500 gecmistir.
Bu ay yedim ya gecen ay yiyemeyince korktum kilo almaz diye yuklendim.

Bende spinale daha sicak bakmaya basladim
Yarin direk ben genelanestezi istiyorum diye pazarlik yapacaktim ama bi durdum.
Zaten panik atak falan gelirse spinal falan derken ben direk bayilirim☺ atakdan.
Spinali denemek istiyorum
Bi cesaret geldi.
Son gebelik, bebek olacak tecrube etmek o ani yasamak istiyorum bu sefer.

Tecrübem yok ama o an yaşanmalı diye düşünüyorum, videolarda güzel görünüyor bebiş çıkınca annenin mutluluğu. Keşke eşler de yanımızda olabilseydi çok isterdim.
Cesaret iğnesi gibi bişey mümkün olmaz mı senin için
Yaptıran var diye duyuyorum.

Bu haftadan sonra dönmesi biraz zor galiba ama insallah döner. 2 normalin üstüne sezeryan olmak istemez sanirim insan. Ben spinal olmustum canım korkulacak bir yanı yok. Bas ağrısı oldu birkac gün sonra. Nescafeyle gecti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…