Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
sagol cnm insallah senin kide gecmistir cnmben kendimde 2 kilo almisim dr normal dedi hem kendime hem cimcimeye calistik bu ay bizimki kismet artik bendenkan falan da aldi tahlil yapacak ti ameliyat icin artik hazirlaniyoruz

evet cnm.cok umitliydi firt diye cikacak dogurucam diye ama nasip artik ne ise o olcak.sagol cnm 4 5 saat ayak uyusuk mu oluyor

Geldim cnm donmemis dr 39.da spinal diyor sezeryan cok yukarda zaten inecek gibi degil dr umidi kesti
Belli olmaz kiz sana supriz yapar aniden döner
Umidini kesme. Spinal sezeryanda iyi ne yapacan dönmüyorsa elden bisey gelmiyo.

Bakalim beni zorunlu sezeryan diyolar hic istemiyorum ama epidural normal dogum istiyorum

Sezeryanda spinal.oluyo zaten. Epidural normal dogumdaoluyo
Yoo ben epidural olmuştum ilk dogumumda.
Google a sordum farki:
İkisi de belden aşağısını uyuşturmak için omurilik bölgesinden yapılır. -Ancak epidural anestezide ilaç omurilik etrafında bulunan zarın dışına enjekte edilirken, spinal anestezide bu zar geçilir ve içindeki sıvıya verilir. ... Spinal anestezi de ise ilaç enjeksiyon ile verilir ve geri çıkartılır, katater bulunmaz.

Belli olmaz kiz sana supriz yapar aniden döner
Umidini kesme. Spinal sezeryanda iyi ne yapacan dönmüyorsa elden bisey gelmiyo.

Bakalim beni zorunlu sezeryan diyolar hic istemiyorum ama epidural normal dogum istiyorum
Sezeryanda spinal.oluyo zaten. Epidural normal dogumdaoluyo
Hayirlisi kuzum kismet.esimde diyor belki doner annenler geliyor yuruyelim diyor hergun.bakalim minnosun keyfine kaldik

Hic bilmiyorum.
Ben panik yapinca kalp ritmim yukseliyor nefesim daraliyor yani olursa ters bir durum olusur mu diye korkuyorum.

Epidural.normal mi sezeryanmi mi olmustun sen

Geldim cnm donmemis dr 39.da spinal diyor sezeryan cok yukarda zaten inecek gibi degil dr umidi kesti
Ben de ctesi gittiğimde bası aşağıda ama doğum kanalına girmemiş daha var dedi. Umarım öyledir bi sürpriz yapmaz zaten sezeryan olacam. Sezeryandan da hiiç korkma. Yattigin yerde ağrısız sizisiz bebişim gelişimi görüyosun. Sonrasında da epidural olduğum için katater vardı bende. Ağrı çektikçe düğmesine basiyodum ağrı kesici veriyordu. O gece öyle geçti. Spinalde sonrası nasıl oluyor bilmiyorum.

Sagol.cnm cevap icinbeniki.cok yukarda zaten mememin hemen altinda.inmedi daha de dedi yukarda inatci senin kiz diyorpeki bebegini hemen emzirdinmi getiriyorlarmi cm

Sagol.cnm cevap icinbeniki.cok yukarda zaten mememin hemen altinda.inmedi daha de dedi yukarda inatci senin kiz diyorpeki bebegini hemen emzirdinmi getiriyorlarmi cm
Getiriyor hemeñ emzirdim. Yavrum nasıl da yapışmıştı memeye. Ama sütüm gelmedi benim hemen. Siringayla mama verdiler hastanede. Hemşire her geldiğinde önce bana emzirtti sonra mama verdi.

Getiriyor hemeñ emzirdim. Yavrum nasıl da yapışmıştı memeye. Ama sütüm gelmedi benim hemen. Siringayla mama verdiler hastanede. Hemşire her geldiğinde önce bana emzirtti sonra mama verdi.
Anladim cnm hayilirsi artik saglik sihatle gelsinler insallah

vanilya86 canım asm ye gidiyordun son zamanlarda gittin mi hastanede durum nasıl?

merhaba cnm,
ayın 22 sine randevu aldım hastanede sıkıntı yok, is yerinden bir kac gebe arkadasim var irtibat halindeyiz.9 nisanda arkadasim doğum yaptı sezeryan 3 gece yatiriyorlar hala(ki ben yatmak istiyorum rahat oluyo)
herşey normal seyrinde suan, tek refakatçiye izin var, ziyaretçi zaten yok olmasin da..
bugün arayıp yine sordum covid hasta almıyoruz dediler.. kendinden şüphe edip gelenleri de farkli hastaneye sevk ediolarmis

Masallah cnm kuzuya..seninki dönmusmuydu
Sagol canım.
Döndü benimki çok önceden ama ilki sezeryandi
Ssvd yapıyor doktorum ama şu ortamda cesaret edemiyorum
Dikişler açılır , normal doğum üstüne bir de ameliyat olmak zorunda kalırım diye korkuyorum
Çok da istiyordum ssvd denemeyi ama ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…