Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar dogumdan once hummana,rezene cayi
Hosafa falan baslamak sizce dogrumu?
zarari olur mu?
1 hafta once falan baslasak diyelim ki merak ettimde.

Biz de gördük bugün kızımızı herşey yolunda ama bende yoğun enfeksiyon çıktı. Bir de iki gündür baş dönmeleri kusma yaşıyordum tansiyon normaldi Vertigo dedi kbb manevra fln yapıldı ilaç veremediler inş en kısa sürede geçer bu da stresten oldu sanırım bu süreçte.

Kizlar dogumdan once hummana,rezene cayi
Hosafa falan baslamak sizce dogrumu?
zarari olur mu?
1 hafta once falan baslasak diyelim ki merak ettimde.
bence hosaf icebililirsin ama rezene vs icme cnm.
Gecmis.olsun kuzum.allah sifa versin.masallah kizina

Bi cesaret gümüş göğüs ucu kapağı aldım inşallah işe yarar.
Eşim gördü diyo bu nedir, annem 8 çocuk doğurdu hiç böyle bi şey kullanmadı, sana gümüş az altın al dalga geçiyor
Bnm yok o kapaktan. Krem aldim çocuklarda hep oyle yaptim. Dogumdan 1 hafta once kullanmaya başlarım.

moon83 canım inşallah gönlüne göre olur bir daha ki gidişinizde dönmüş olur nazlı prenses
Insallah cnm annemle gorustum simdi sabah yola cikip geliyorlar gelince ben kizimla konusurum döner diyorcok nazli teyzesi yuzunu bile goremiyoruz

Risk alma canim normal bir donem degil.

Seze Sezeryaninda iki cesidi var epidural ve spinal normal dogumda da epidural uygulamasi yapiliyor ne kadarda kesin konusmussun yahu bizzat gidip hastane yonetimiyle konustum

Aradim bebegin kilosunun az olmasini buna bagladi ama gel demedi ay sonu bekliyorum dedi ani yuksrlmede acile gel dedi
Takip et cnm.dusukte bisey olmuyor ama yukselmesin.benide tekrar 2 hafta sonra cagirdi.bakalim neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…