Biz de gördük bugün kızımızı herşey yolunda ama bende yoğun enfeksiyon çıktı. Bir de iki gündür baş dönmeleri kusma yaşıyordum tansiyon normaldi Vertigo dedi kbb manevra fln yapıldı ilaç veremediler inş en kısa sürede geçer bu da stresten oldu sanırım bu süreçte.
Biz de gördük bugün kızımızı herşey yolunda ama bende yoğun enfeksiyon çıktı. Bir de iki gündür baş dönmeleri kusma yaşıyordum tansiyon normaldi Vertigo dedi kbb manevra fln yapıldı ilaç veremediler inş en kısa sürede geçer bu da stresten oldu sanırım bu süreçte.
Bi cesaret gümüş göğüs ucu kapağı aldım inşallah işe yarar.
Eşim gördü diyo bu nedir, annem 8 çocuk doğurdu hiç böyle bi şey kullanmadı, sana gümüş az altın al dalga geçiyor
Eşim gördü diyo bu nedir, annem 8 çocuk doğurdu hiç böyle bi şey kullanmadı, sana gümüş az altın al dalga geçiyor
Sagol canım.
Döndü benimki çok önceden ama ilki sezeryandi
Ssvd yapıyor doktorum ama şu ortamda cesaret edemiyorum
Dikişler açılır , normal doğum üstüne bir de ameliyat olmak zorunda kalırım diye korkuyorum
Çok da istiyordum ssvd denemeyi ama ..
Epidural normal doğumda yapılan işlem. Normal doğumda çok ağrı hissetmemek için spinalde olduğu gibi belden iğne yapılıyor. Spinal sezeryanda yapılan işlem. Eğer bebek normal doğum pozisyonunda değilse epidural yapılamaz
Sezeryaninda iki cesidi var epidural ve spinal normal dogumda da epidural uygulamasi yapiliyor ne kadarda kesin konusmussun yahu bizzat gidip hastane yonetimiyle konustum