Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Aradim bebegin kilosunun az olmasini buna bagladi ama gel demedi ay sonu bekliyorum dedi ani yuksrlmede acile gel dedi

Aman canım dikkat et yüksek tansiyon sıkıntılı Allah korusun. Ben ilkinde yaşadım 18-11 olmuştu hatta acil sezeryana girdim kızımda ufak doğdu yüksek tansiyon olunca bebeğe giden kan akışı yavaşladığı için beslenemiyormuş. Sen takip et yükselmesin inşallah

Insallh cnm takipteyim bklm

Seze
Sezeryaninda iki cesidi var epidural ve spinal normal dogumda da epidural uygulamasi yapiliyor ne kadarda kesin konusmussun yahu bizzat gidip hastane yonetimiyle konustum
Ben bana anlatılanı direk yazdım. Hiçbirimiz doktor değiliz sadece duyduğumuzu ve yaşadığımızı aktarıyoruz. Benim de ilk gebeliğim doğumun hiçbir şeklini yaşamadığım için duyduğumu yazdım. Verdiğim bilginin doğruluğundan emin olmadığımı yazmam gerekirdi sadece. Şimdi internetten tekrar baktım evet her ikisi de sezeryanda kullanılıyomuş. Kesin bilgi için doktoruma sorcam

🖒

Kızlar adet sancısı çeken var mı. Tam böyle adet olmaya bir kaç saat kala hafiften başlar ya ağrılar. Hep onu yaşıyorum:/
Benim artık sık sık olmaya başladı..karin sadece değil.bugun bel de ağrımaya başladı ...bebişim bir yerde toplanıyor ve derin nefesle burundan al ağızdan ver nefesini bu şekilde rahatlıyorum biraz

Hakkinda seninde bebisinde hayirlisi olsun ..saglikli olsunlarda

Benim artık sık sık olmaya başladı..karin sadece değil.bugun bel de ağrımaya başladı ...bebişim bir yerde toplanıyor ve derin nefesle burundan al ağızdan ver nefesini bu şekilde rahatlıyorum biraz
Evet nefes rahatlatıyor bi de namaz kılarken sevde pozisyonu çok rahatlatıyor

İyi akşamlar kızlar. Emzirme sütyeni alan var mı? Normalde destekli kullanıyorum ama emzirme döneminde penye mi iyi olur destekli mi bilmiyorum. Alanlar hangi marka hangi model aldı acaba.
Canim penye alma ben gogus ucu belli oluyor. Ben memnun kalmadim gogus uclarim büyüdü çünkü baya bellioluyor. Diğerleri daha guzel

Ahh sorma benimkiler de o kadar karışık ki hiç bir yerini göremiyoruz doktor nasıl görüyor anlamadım
kiyamam seninki daha heyecanli iki tane birden
Hakkinda seninde bebisinde hayirlisi olsun ..saglikli olsunlarda
Amin cnm bakalim yarindan itibaren esim de edi yuruyelim biraz bizim buralar tenha kimse yok.donerse doner donmezse sezercikesimde benden heyecanli hic istemiyor sonucta ameliyat diyoesanki zevkimden cocugu döndürmuyom

Ben kızımda da aventin gögüs kalkanını kullanmıştım bunda da onu kullanıcam çok aşırı rahat etmiştim göğsümün ucu bir yere değmediği için sütten dolayı sürekli nemli oluyordu gögüs ucu için de lanolin krem kullanmıştım şimdi inşallah yine öyle yapıcam. İnşallah bu seferde kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…