Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
BettyRuble muayenede zorlanman çok normal, alışık olduğumuz bir durum değil alttan muayene olmak, insan istemsizce kasılıyor. Hayırlısı olsun senin için canım. Allah en güzelini nasip etsin.

Bende ilkini normal yaptim bunuda normal istiyorum ama donmezse sezeryan olur heralde ama doktorada gidemiyorum sezeryanmi olucak yoksa sancimimi beklemem lazim kafam cok karisik

Kizlar bn seker yuklemesi icin gittigimde o sekerli icecegi ictkten sonra kustm yani bakilamadi sekerime. doktorda aclik ve tokluk bakalm dedi kan sonuclarinda aclik 62 tokluk 78 normal mi ?
Benimde açlık 73 tokluk 77 cikmis.doktorunla görüşemedim henüz sizinki normalmiymis.

Bende ilkini normal yaptim bunuda normal istiyorum ama donmezse sezeryan olur heralde ama doktorada gidemiyorum sezeryanmi olucak yoksa sancimimi beklemem lazim kafam cok karisik
Cnm neden gidemiyorsun ? donmediyse sancin gelirse sıkıtı olur.

Cnm neden gidemiyorsun ? donmediyse sancin gelirse sıkıtı olur.
Korona belası yuzunden evden bile cikmiyorum hastaneye ondan gidemiyorum bebegin kafasini yukarda surekli hissediyorum ayaklarinida asagida

Korona belası yuzunden evden bile cikmiyorum hastaneye ondan gidemiyorum bebegin kafasini yukarda surekli hissediyorum ayaklarinida asagida
Ama artık sona yaklaştık önlemimizi alıp gitmek şart bence. Ben de bebeğin başını kaburgamın altında hissettiğime emindim meğer poposuymuş. Başı aşağıdaymış.

Doktor bana evde iş yapmayı yasakladı kızlar aslında açılma yok ama nst’de biraz sancı mı ne görmüş. Süpürge paspas bunlar yasak dedi dinlen dedi

kızlar bebeğin hareketleri inanılmaz canımı yakıyor, bazen gözümden yas geliyor.ayni durumda olan var mi,bu anormal bir durum degil dimi?
ilk gebeligimde hiç yaşamadım böyle birşey..resmen sağ alt köşeye bir vuruyor apandist imi patlatacak gibi, çığlık atıyorum.
eşim bu gidişte doktora dicem, alsanız mı diye sitem ediyo bi de bana
onlara hava hoş tabii, uykusuz olan heryeri agriyan ben! 2 gün of dedik ya hemen söz oldu..

Ama artık sona yaklaştık önlemimizi alıp gitmek şart bence. Ben de bebeğin başını kaburgamın altında hissettiğime emindim meğer poposuymuş. Başı aşağıdaymış.
Ayyy insallah benimkide oyledir elime gelen poposudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…