Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Cnm 32 hafta raporu almistim babam sade onu goturdu.calismiyorsanda dr dan yazi iste veriyorlar yazi isleri kismindan alabilrisin dediler. o yaziyla gidip valilikten basvuru yapsin daha iyi olur.intetnetten cok memur gorse daha etkili bence
32. Hafta raporunu 5 hafta önce almıştım zaten tahmini doğum tarih aralığı da yazıyor tamam o yeterliyse süper

Günaydın Annem küçük kardesimden sonra 35. yaşında bağlatmıştı. 3. Çocuktan sonra düşünmüyordu artık. Ve hiçbir sorun yaşamadı sağlık açısından. Zaten oldukça güvenli bir yöntem ama geri dönüşü yok gibi bir şey o yüzden emin olmak lazım.

evet donusu yok ancak tüp bebek.

Dün bende dr. dedim ki acikcasi son haftalar geldi ben korkmaya basladim.
Oglumda sanscisiz agrisiz falan gitmistim.
Ama hep sanki suyum gelecek diye korkuyorum dedim.
Su gelse bile hemen dogum baslamaz endise etme hemen hastaneye gec saat kac olursa olsun bekeleme evde dedi.

Aiy kadin benim nst bakti en son beraber ciktik odasindan o asansore bindi doguma gidiyorum dedi
Bi dogurtup gelim ben anacim der gibi gitti valla.

Kolay gelsin dedim bende.

ama adacayi emziren annelere onerilmezdi hani hep oyle derlerdi tecrubelilerden bir aciklama bekliyorum

kaçıncı haftadan sonra hurma ve adaçayına başla dedi ? doğum başlasın diye miymiş? adaçayı gebelikte zararlı diye biliyorum

günlerdir haber okumayan TV açmayan ben, kendime bir keyif kahvesi yapıp gazete açtım.
Allahim acmaz olaydım..
Ebru Şallı'nın 8 yasindaki oğlu lenfomadan vefat etmiş.
Rabbim sabır versin,Kimseye evlat acısı yaşatmasın.

ama adacayi emziren annelere onerilmezdi hani hep oyle derlerdi tecrubelilerden bir aciklama bekliyorum
kaçıncı haftadan sonra hurma ve adaçayına başla dedi ? doğum başlasın diye miymiş? adaçayı gebelikte zararlı diye biliyorum
Benim bildiğim adaçayı rahim açılmasını kolaylaştırıyor zaten günde bir fincan ..ben şuan 35 haftayım haftaya başka dedi demekki 36 haftada

Kızlar cok afedersınız ama sabhtr ishalım patates haaslaması felan yedım ama kar etmıor ne yapabilirim

Adaçayı: Rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi bulunan adaçayını ilk ve ikinci trimester'larda yoğun olarak içmenizi tavsiye etmem ( bir bardak içmekle doğumunuz başlamaz ) ama son trimester yani gebeliğinizin son üç ayı ve hatta son ayında rahatlıkla tüketebilirsiniz. Bunun yanı sıra sinirleri yatıştırıcı, bulantı azaltıcı, hazmı düzenleyici ve ödem atıcı özelliği vardır. 5-6 yaprak adaçayını, on dakika demleyip günde bir, iki bardak içebilirsiniz.
bu netten buldugum yazı.

Ama siz doktorunuza kesinlikle danışın..belki sizinki yasak der

Ben de türk kahvesi ile limonun ishale iyi geldiğini biliyorum. Kuru şekilde bir tatlı kaşığı kahvenin üstüne limon sıkıp içiliyor ama şu an içilir mi bilemedim.

Arkadaşlar ben 37 haftalık gebeyim doktorum 30 Nisanda alalım dedi sezeryan olacak sizce erkenmi yoksa olması gerekenmi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…