- 29 Haziran 2019
- 737
- 779
- 18
- 32
Ksc haftalik oluyirsun cnmArkadaşlar ben 37 haftalık gebeyim doktorum 30 Nisanda alalım dedi sezeryan olacak sizce erkenmi yoksa olması gerekenmi bilemedim
ben zaten daha 34 teyim , doktorum özel bir tavsiyede bulunmadı, ben de hamilelik sürecimde sadece ıhlamur içtim arda limonlu zencefil içtim az miktarda.Adaçayı: Rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi bulunan adaçayını ilk ve ikinci trimester'larda yoğun olarak içmenizi tavsiye etmem ( bir bardak içmekle doğumunuz başlamaz ) ama son trimester yani gebeliğinizin son üç ayı ve hatta son ayında rahatlıkla tüketebilirsiniz. Bunun yanı sıra sinirleri yatıştırıcı, bulantı azaltıcı, hazmı düzenleyici ve ödem atıcı özelliği vardır. 5-6 yaprak adaçayını, on dakika demleyip günde bir, iki bardak içebilirsiniz.
bu netten buldugum yazı.
Ama siz doktorunuza kesinlikle danışın..belki sizinki yasak der
normal sanki 38 hatta 39 olur o zamana ?Arkadaşlar ben 37 haftalık gebeyim doktorum 30 Nisanda alalım dedi sezeryan olacak sizce erkenmi yoksa olması gerekenmi bilemedim
normal dogurursam olmaz ama sezeryan olursa olabilir aslinda ama karar veremedimTeyzem halam baglatti.
Bende baglatacagim.
Hatta dr. soyledim.
Sadece iyi dusundun mu dedi.
Yasim 35.
2.bile 15 sene sonra ancak karar verdim baska istemiyorum dedim
O da sende haklisin tabiki düşün yinede konusuruz dedi.
Ben baglaticam.
ben de sprial ve baglatma arasinda kararsizim.annem onunla hamile kalmisti ama tip ilerledi belki sıkıntı olmaz arastirayim birazcnmBana mantıklı geliyo,eşime söyledim ama o istemiyo bağlatmamı,spiral taktırcam,bir daha bebek düşünmüyorum Allah can sağlığı versin,kuzularımıza
seker su toplar fazla tuzda cnm bunlarada dikkat et insallah duzelirMerhaba mayıs anneleri size de sorayımDün şeker yüklemesi yapıldı bana 75 gr. Bi sıkıntı çıkmadı. Ama dr suyun biraz fazla dedi. İlk defa demiş oldu. Şekerli yiyecekler şekerli meyveler hamurişi yeme dedi. Zaten bunları aşırı yiyen biri değildim. İyice kesmeyi düşünüyorum. Bakalım 1 ay sonra suyum normale dönecek mi? Benim gibi olup da sonradan düzelen var mı aranızda?
aynem cok hasas bir konu cnmBu bağlatmak bence çok hassas bir mevzu , elbet şuan bebek düşünmüyor olabilirsiniz ama hiç düşünmeyeceginiz anlamına gelmiyor . Lütfen iyi düşünün cevremde pişman olmuş insanlar var 10 sene sonra da isteyen olmuştu bir sürü masraf cıktı tekrar bebek sahibi olmak için kadın 45 yaşını geçmişti ama yinede tedavi görüyor şuan lutfen iyi duşunun
evet cnn sanirim 3 sezeryandan sonra sezeryan önerilmiyordu diye kalmis aklimda sezeryanda mantikli iki is birden halolur kafam karisikGünaydın
Benim de doktorum bana tavsiyede bulundu tiplerini bağlat diye. Yaşım 38 ve bu 3. sezeryan , bir de rahimden çok fazla operasyon geçirdim. Başka çocuk düşünmüyorsanız bağlatmanı tavsiye ederim, sezeryana kadar düşün ona göre ameliyatta onu da halledelim dedi. Bana da mantıklı geldi. İlerde pişman olur muyum evet belki, ama sağlığım açısından düşününce çok doğru bir karar olur benim için. Ben olumlu bakıyorum bağlatmaya. Benim kafamı kurcalayan dini açıdan sakıncalı mıdır düşüncesi vardı. Ama dinen de sağlık önceliği olduğu için uygun olduğunu okudum.
Doktorum yaşın genç olsaydı önermezdim dedi, ama yaşın bir sonraki hamilelik için baya ileri olacak dedi
32. Hafta raporunu 5 hafta önce almıştım zaten tahmini doğum tarih aralığı da yazıyor tamam o yeterliyse süper
evet cnm yeterli olur izin cikar.bence.GünaydınAnnem küçük kardesimden sonra 35. yaşında bağlatmıştı. 3. Çocuktan sonra düşünmüyordu artık. Ve hiçbir sorun yaşamadı sağlık açısından. Zaten oldukça güvenli bir yöntem ama geri dönüşü yok gibi bir şey o yüzden emin olmak lazım.
evet gebelikte yasak bemde illa icilcekse 38 39.dan sonra icilse daha iyi aslinda normal surec beklensin ya.su kosullarda beklesinler biraz dahaama adacayi emziren annelere onerilmezdi hani hep oyle derlerditecrubelilerden bir aciklama bekliyorum
cok uzuldum cocuk 1 yildan uzun.suredir.tedavi goruyordu rabbim.kimseye yasatmasingünlerdir haber okumayan TV açmayan ben, kendime bir keyif kahvesi yapıp gazete açtım.
Allahim acmaz olaydım..
Ebru Şallı'nın 8 yasindaki oğlu lenfomadan vefat etmiş.
Rabbim sabır versin,Kimseye evlat acısı yaşatmasın.
muz limon patates bunlari tuket kuzum kabiz olmaktan iyi ama ben bu .ara cok oluy orum. Kabiz bol su ic.cnmKızlar cok afedersınız ama sabhtr ishalım patates haaslaması felan yedım ama kar etmıor ne yapabilirim
benimde bebek donmezse donmezse 39 da alcak yani 2 mayis gibi falanArkadaşlar ben 37 haftalık gebeyim doktorum 30 Nisanda alalım dedi sezeryan olacak sizce erkenmi yoksa olması gerekenmi bilemedim
Ahhh yarama parmak bastin cnm ya iki gebeligim normal dog urdum32 de donduler.bu 36+3 donmedi makat durus dr zor dedi donmesi ama ben umut ediyorum insallah donerlerKizlar ben suan 36 haftalik hamileyim bu zamandan sonra bebegim donermi suan makat pozisyonda
Oyle sanki cok is yapmisiz gibiKizlar cok bunaldim dye bi markete gittim geldim sirt agrisindan öluyorum bildiginiz nefesim kesiliyor
Canım benim sütyenler geldi gayet kaliteliler. Normalde 90 kullanıyorum(gebelikten bu yana) yine 90 sipariş verdim. Normale göre bir tık genişler yani tam emzirme dönemi için uygun. Orkide telsiz nbb telliBeyaz olan guzele benziyor gelince banada fikrinizi soylerseniz bende siparis veriyim 1 tane daha alsam iyi olacak gibi eski sutyenlerim olmuyor zaten
Günümüz aynı canım,ben de bugün gün aldım 30 nisan dedi. 38+4 oluyor. 5.5.20 olmazmı dedim geç olabilir dediArkadaşlar ben 37 haftalık gebeyim doktorum 30 Nisanda alalım dedi sezeryan olacak sizce erkenmi yoksa olması gerekenmi bilemedim
Korkuttu vala hala daha gecmis degil de karnima asagiya vuruyo bklm nolucak boyle nasil gecircez son 3 haftayiOyle sanki cok is yapmisiz gibi
Ben aldım canım 24 Nisanda 38+1 de olacak. Kan tahlillerim ve anestezi ile görüşme işlemlerimi tamamladım son olarak 20 Nisan da bir komtrolüm daha var.
Sende sezeryan istiyordun sanki cnm istedgn olmus olduSelam güzeller
Kontrolümüz vardı bizim de bugün. Doktor iyi dedi çok şükür ama benim oğlanın değerleri ilerde çıkıyor haftasına göre 3140 gram dedi afalladım. Boyu 49 cm dedi. Genel anlamda önden gidiyormuş
Normal doğum yapamam o zaman dedim, belli olmaz dedi. Sonra alttan muayene edelim açılma var mı dedi. Alttan muayenede çok zorlandım benim şapşallığım tuttu gene panikledim. Doktor dedi tamam en iyisi sezaryenle alalım
Di miSende sezeryan istiyordun sanki cnm istedgn olmus oldu
allah yardimcimiz olsunKorkuttu vala hala daha gecmis degil de karnima asagiya vuruyo bklm nolucak boyle nasil gecircez son 3 haftayi
insallah almistir annesi.Benimde 22 sinde bir kontrolüm daha var. Bakalım kilo aldırma çabalarım ne alemde.
Masallah kuzuyaSelam güzeller
Kontrolümüz vardı bizim de bugün. Doktor iyi dedi çok şükür ama benim oğlanın değerleri ilerde çıkıyor haftasına göre 3140 gram dedi afalladım. Boyu 49 cm dedi. Genel anlamda önden gidiyormuş
Normal doğum yapamam o zaman dedim, belli olmaz dedi. Sonra alttan muayene edelim açılma var mı dedi. Alttan muayenede çok zorlandım benim şapşallığım tuttu gene panikledim. Doktor dedi tamam en iyisi sezaryenle alalım
Yok kizma vala bende hic rahat olamiyorum oyle drumlarda ilk baslarda kanamm cok oldu elle muayne edyrlar acilde gnlde onun etkisi heraldeDi mi ☺ gene de vajinal muayenede rahat olabilmek isterdim kendime kızdım kastığım için
vajinal muaynede bu adar zorlanıyorsan sezeryan ol zaten, hem doğuracağın gün hazırlıklı oluyorsun herşeyi önceden planlayabilirsin, bu bakımdan avantalı benceDi mi ☺ gene de vajinal muayenede rahat olabilmek isterdim kendime kızdım kastığım için
Aminn sağol canım annenler nasıl iyi mi keyifler nasılMasallah kuzuyakiyamam sana niye korkuyorsun yavrum hakkinda hayirlisi.olsun allah gonlune gore versin
Evet 3 yıllık evliyim hala muayenede zorlanıyorum, canım sıkıldı çok da nazlı biri değilimdir ama işte..vajinal muaynede bu adar zorlanıyorsan sezeryan ol zaten, hem doğuracağın gün hazırlıklı oluyorsun herşeyi önceden planlayabilirsin, bu bakımdan avantalı bence
olsun her şeyin çaresi var artık çok şükür, sezeryan olacaksa bir daha alttan muayne olmaz umarımEvet 3 yıllık evliyim hala muayenede zorlanıyorum, canım sıkıldı çok da nazlı biri değilimdir ama işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?