Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar ben suan 36 haftalik hamileyim bu zamandan sonra bebegim donermi suan makat pozisyonda

ben zaten daha 34 teyim , doktorum özel bir tavsiyede bulunmadı, ben de hamilelik sürecimde sadece ıhlamur içtim arda limonlu zencefil içtim az miktarda.
Normal doğum olmayacağı için özellikle bir şey yiyip içmem diye düşünüyorum hayırlısı

Teyzem halam baglatti.
Bende baglatacagim.
Hatta dr. soyledim.
Sadece iyi dusundun mu dedi.
Yasim 35.
2.bile 15 sene sonra ancak karar verdim baska istemiyorum dedim
O da sende haklisin tabiki düşün yinede konusuruz dedi.
Ben baglaticam.
normal dogurursam olmaz ama sezeryan olursa olabilir aslinda ama karar veremedim
Bana mantıklı geliyo,eşime söyledim ama o istemiyo bağlatmamı,spiral taktırcam,bir daha bebek düşünmüyorum Allah can sağlığı versin,kuzularımıza
ben de sprial ve baglatma arasinda kararsizim.annem onunla hamile kalmisti ama tip ilerledi belki sıkıntı olmaz arastirayim birazcnm
seker su toplar fazla tuzda cnm bunlarada dikkat et insallah duzelir
aynem cok hasas bir konu cnm
evet cnn sanirim 3 sezeryandan sonra sezeryan önerilmiyordu diye kalmis aklimda sezeryanda mantikli iki is birden halolur kafam karisik
32. Hafta raporunu 5 hafta önce almıştım zaten tahmini doğum tarih aralığı da yazıyor tamam o yeterliyse süper
evet cnm yeterli olur izin cikar.bence.
ama adacayi emziren annelere onerilmezdi hani hep oyle derlerdi tecrubelilerden bir aciklama bekliyorum
evet gebelikte yasak bemde illa icilcekse 38 39.dan sonra icilse daha iyi aslinda normal surec beklensin ya.su kosullarda beklesinler biraz daha
cok uzuldum cocuk 1 yildan uzun.suredir.tedavi goruyordu rabbim.kimseye yasatmasin
Kızlar cok afedersınız ama sabhtr ishalım patates haaslaması felan yedım ama kar etmıor ne yapabilirim
muz limon patates bunlari tuket kuzum kabiz olmaktan iyi ama ben bu .ara cok oluy orum. Kabiz bol su ic.cnm
Arkadaşlar ben 37 haftalık gebeyim doktorum 30 Nisanda alalım dedi sezeryan olacak sizce erkenmi yoksa olması gerekenmi bilemedim
benimde bebek donmezse donmezse 39 da alcak yani 2 mayis gibi falan
Kizlar ben suan 36 haftalik hamileyim bu zamandan sonra bebegim donermi suan makat pozisyonda
Ahhh yarama parmak bastin cnm ya iki gebeligim normal dog urdum32 de donduler.bu 36+3 donmedi makat durus dr zor dedi donmesi ama ben umut ediyorum insallah donerler

te
Beyaz olan guzele benziyor gelince banada fikrinizi soylerseniz bende siparis veriyim 1 tane daha alsam iyi olacak gibi eski sutyenlerim olmuyor zaten
Canım benim sütyenler geldi gayet kaliteliler. Normalde 90 kullanıyorum(gebelikten bu yana) yine 90 sipariş verdim. Normale göre bir tık genişler yani tam emzirme dönemi için uygun. Orkide telsiz nbb telli

Selam güzeller
Kontrolümüz vardı bizim de bugün. Doktor iyi dedi çok şükür ama benim oğlanın değerleri ilerde çıkıyor haftasına göre 3140 gram dedi afalladım. Boyu 49 cm dedi. Genel anlamda önden gidiyormuş

Normal doğum yapamam o zaman dedim, belli olmaz dedi. Sonra alttan muayene edelim açılma var mı dedi. Alttan muayenede çok zorlandım benim şapşallığım tuttu gene panikledim. Doktor dedi tamam en iyisi sezaryenle alalım

Sende sezeryan istiyordun sanki cnm istedgn olmus oldu

Korkuttu vala hala daha gecmis degil de karnima asagiya vuruyo bklm nolucak boyle nasil gecircez son 3 haftayi
allah yardimcimiz olsun
Benimde 22 sinde bir kontrolüm daha var. Bakalım kilo aldırma çabalarım ne alemde.
insallah almistir annesi.
Masallah kuzuya kiyamam sana niye korkuyorsun yavrumhakkinda hayirlisi.olsun allah gonlune gore versin

vajinal muaynede bu adar zorlanıyorsan sezeryan ol zaten, hem doğuracağın gün hazırlıklı oluyorsun herşeyi önceden planlayabilirsin, bu bakımdan avantalı bence
Evet 3 yıllık evliyim hala muayenede zorlanıyorum, canım sıkıldı çok da nazlı biri değilimdir ama işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…