- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
Hadi hayırla gelsin. Aramızda 1 hafta olduğundan ben de kendimi 12 mayısa hazırlayayım o zmaanMerhabalar dogum tarihimiz belli oldu 5 mayıs ayarlandı spinal olacak fakat çok aşağıda olduğu için süpriz de olabilirmiş insallah erken gelmezkilomuzda çok şükür geçen haftaya göre daha iyi artış oldu .Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin
Amin canım.. kaç kilo oldu şimdi?Merhabalar dogum tarihimiz belli oldu 5 mayıs ayarlandı spinal olacak fakat çok aşağıda olduğu için süpriz de olabilirmiş insallah erken gelmezkilomuzda çok şükür geçen haftaya göre daha iyi artış oldu .Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin
Spinal i siz mi tercih ettiniz yani neden epidural değil. Spinal daha iyi diyen var epidural iyi diyen var acaba arastirarao mi istediniz merak ettimMerhabalar dogum tarihimiz belli oldu 5 mayıs ayarlandı spinal olacak fakat çok aşağıda olduğu için süpriz de olabilirmiş insallah erken gelmezkilomuzda çok şükür geçen haftaya göre daha iyi artış oldu .Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin
tuzlu ve tursu yiyince bendede sisme oluyor cnm.ama suyum benim.normal
masallah bebise.yok benimde hic acimamisti.benimkide yukarda daha
Aramızda 1 gün var herhaldeBenide pıt pıt aramaya basladilar dogurdun mi diye.
Herkes erken dogurcam bekliyo, öyle bir izlenim birakmisim sanirim.
Dün babamin kuzeni aradi
Dayim aradi.
Arkadasim aradi.
Hepsi dogurdun mu diye ariyolar.
Gununu soruyorlar sona geldikce bende baya geriliyorum artik dogusam diye.
Doguramadim daha dedim.
Karnimda suan yine sertlesti gerildi ona uyandim uyumustum erkenden oysa.
Geri nasil dalarim mechul
35+kaçtınız36. Hafta dün gittim bpyu 47 cm kilosu 2800 falandı. Sizlerin nasıl ve nasıl doğum istediginize karar verdiniz mii benim kafam cok karişik
Benim sezeryan olacak ama muhtemelen mayis 7 gibi dusunuyor doktor bu hafta kesin tarih belirlicezAramızda 1 gün var herhalde
bas aşağı dönük ama kanala girmemis çok hareket etmen lazım dedi aslında bu hafta çok temizlk fln yaptık ama bi işe yaramamıs ne yapmak lazım evde bilmiyorumtuzlu ve tursu yiyince bendede sisme oluyor cnm.ama suyum benim.normal
masallah bebise.yok benimde hic acimamisti.benimkide yukarda daha
Uykumuz çok iyi maşallah sürekli uyuyor :) biraz fazla iştahlı doyurması zor oluyor, gece mama takviye etmek zorunda kaldık. kayınvalide gelebildi kendi annem gelemedi maalesefMasallah sizenasil uykulari tekmisin geldimi annenler falan yardima
yok cnm.sen stres yapma bosver millet benide ariyor surekli her goren soruyor zamani gelince gelsinler suan gobisler en guvenli.yerBenide pıt pıt aramaya basladilar dogurdun mi diye.
Herkes erken dogurcam bekliyo, öyle bir izlenim birakmisim sanirim.
Dün babamin kuzeni aradi
Dayim aradi.
Arkadasim aradi.
Hepsi dogurdun mu diye ariyolar.
Gununu soruyorlar sona geldikce bende baya geriliyorum artik dogusam diye.
Doguramadim daha dedim.
Karnimda suan yine sertlesti gerildi ona uyandim uyumustum erkenden oysa.
Geri nasil dalarim mechul
esim 05 05 istiyor spinal olursaBenim sezeryan olacak ama muhtemelen mayis 7 gibi dusunuyor doktor bu hafta kesin tarih belirlicez
daha iner cnm vaktin var bas asagiysa normal istiyorsan gununu bekle acele etmebas aşağı dönük ama kanala girmemis çok hareket etmen lazım dedi aslında bu hafta çok temizlk fln yaptık ama bi işe yaramamıs ne yapmak lazım evde bilmiyorum
Sen kendini yorma kuzum .ben de dun fena düstüm ayagim takildi cok.korktum baya agladim korkudan allahtan diz ustu dustum karna darbe almadim baya uzun sure bebek harkeket etmedi sonra hareketlendi rahatladim valla son zaman yat dinlen ya.benimnhic bir sey yapasim yok annem.ve esim yapiy orGünaydın bukadar uykusuzluk yasamakda normal mi ya
Ben uykuyu asiri seven biriydim oglen uykusu bile uyurdum.
Esimin pesine geri uyurdum falan asla uyuyamiyorum artik.
Agrim baskimda yok
ya wc icin ya da bi anda öyle uyaniyorum.
Geri uyumak saatlerimi aliyor.
Yani hani kocaman bir karnimda yok beni cok rahatsiz ediyor dicem.
Aksam 2 saat uyudum sonra sabah 5 gibi gozum aldi 7 de uyandim tamam daha gunduz falanda uyku yok.
Dunde oysa baya yoruldum esimle camlari sildik, supur sil yaptik.
Bu enerjiyi kiz dogunca da bekliyorum.
Keske kiz doguncaya saklayabilsem öyle sansim olsa.
☺
Kapi silcem kahvaltidan sonra.
MasallahhhhUykumuz çok iyi maşallah sürekli uyuyor :) biraz fazla iştahlı doyurması zor oluyor, gece mama takviye etmek zorunda kaldık. kayınvalide gelebildi kendi annem gelemedi maalesef
7 ve 8 mayıs çok güzel tarihler astrolojik açıdan :)Benim sezeryan olacak ama muhtemelen mayis 7 gibi dusunuyor doktor bu hafta kesin tarih belirlicez
günaydın. kaşıntıyı doktora söylediniz mi, onun için bir kan testi yapılıyor, karaciğerdeki değerler yüksek çıkarsa sezeryan oluyor diye biliyorum. kaşıntı durumunu mutlaka doktorunuza söyleyin. ya da sizi takip eden sağlık ocağına gidip test isteyin (orda ücretsiz yapıyorlar)Günaydın uykusuzluk zaten var da bendede kaşıntı çok var yaglana yağlana bir hal oluyorum karnım da kıpkırmızı oldu.yarin bende Dr a gidicem 1 ay oldu dönmüştü zaten ne diyecek çok meraktayim.kac kilo oldu bide aşağıdan çok sıkıştırıyor bazen aysonu doğum yaparsın demişti ama diğer çocuklar 39 da gelmişti normal.zaman geçmiyor heyecandan☺
merhaba canım. benim ablam gelecek hastaneye evde de kaynanamla bakacağız. siz evdeyseniz anneniz de karantinadaysa gelsin bence eşinizle sosyal mesafeyi koruyup siz annenizle bakarsınız.Meraba kızlar ,saglıkla kucagınıza alın bebişlerı,hayırlı saglıklı kolay dogumlar inşallah . Ben hazıran annesi olcam nasipse, şunu merak edıyorum, ailelerinizi cagırıyor musunuz doguma ve dogum sonrası yardıma ? Koronodan dolayı soruyorum,ben evdeyım ama eşim işe gıdıp gelıyor onlara bulaştırırsak diye korkuyorum ,hiç gelmeselee cok mu zorlanırım
Allah korusun canim surda nekadarimiz kaldiyok cnm.sen stres yapma bosver millet benide ariyor surekli her goren soruyor zamani gelince gelsinler suan gobisler en guvenli.yer
esim 05 05 istiyor spinal olursa
daha iner cnm vaktin var bas asagiysa normal istiyorsan gununu bekle acele etme
Sen kendini yorma kuzum .ben de dun fena düstüm ayagim takildi cok.korktum baya agladim korkudan allahtan diz ustu dustum karna darbe almadim baya uzun sure bebek harkeket etmedi sonra hareketlendi rahatladim valla son zaman yat dinlen ya.benimnhic bir sey yapasim yok annem.ve esim yapiy or
Ne oluyor. cnm o gunler azicik aydinlat.beni7 ve 8 mayıs çok güzel tarihler astrolojik açıdan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?