Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Agrinizi biraz kontrol etseniz? Hani sık mı giriyor? kac dk bir geliyor.
Benimde baskim vardi boyle rahmime igne batiyordu sanki sancim var gibi dedim sanci cikmadi.
Yalanci sanci onlar sık gelmesi lazim demisti.
Yatinca geciyor benim
Doktorum suyun dahi gelse merak etme evde dogum hemen baslamaz hastaneye yetisirsin korkma demisti.
Insallah vaktinde gelir küveze falan gerek kalmaz

Yatinca asla gecmiyor brbek ayaklariyla.kendink asagi itiyor ve ittikce ya mesaneyi baskiliyor ya da kanali baskiliyor sabaha kadar agridan uyuyamadim ritmik dogum sancisi.olarak degil icerden.muthis bir aci olarak geliyor mutlaka bir perinatolog bakmali dedi birde tek arter durumu varya sanirim kuvozu ondan dedi geliism biraz geriden geliyordu

Şu an 35+ lardasın sanırım dimi canım? Maşallah çok güzel bebişler artık iyice büyümüştür. Ben de o günleri görürüm inşallah. Var mı önerin nelere dikkat etmeliyim? Ağrı olarak sırt ağrısı mı var ben şimdiden asla uzun süre ayakta duramıyorum 5dk lık mesafeyi yürüyemiyorum

Ayy canım geçmiş olsun inşallah ya bir daha tekrarlamaz. Evdeki aletinde doğru olduğundan emin ol canım Allah korusun tehlikeli bir durum. Kızımda yaşamıştım 18-11 olunca eve bile göndermemişti doktorum inşallah senin devam etmez düzelir

Anlıyorum sizi benim doktor da çok vurdumduymaz.Sıkmayin canınızı

İkiz anneleri nasılsınız nasıl gidiyor hiç yazmıyorsun? @peynirsiz D Deryaaa07 @cemre cemre umarım yanlış etiketlemedim önerileriniz var mı sizlerin haftaları gayet güzel maşallah
35+4 olduk biz. 5 mayısa gün verdi Dr um. 37+2 oluyorum. Umarım beklerler. Kasılmalarım arttı nst de sancım çıkıyor ama düzenli degil diye Dr önemsemedi. Fırsat buldukça dinleniyorum. Salı günü son kontrolum var. Hepimiz sagsalim kavuşalım inş

Maşallah ya beklerler inşallah süper vakitlere ulaşmışsınız ne güzel darısı bana umarım. İkiz gerçekten çok zormuş. Belirlenen vakitte gelir inşallah ani olma ihtimali de daha stres yapıyor insanı

İnş canım darısı sana tüm haftasını bekleyenlere olsun. Evt tek gebelik te yaşadığım için kıyas yapabiliyorum yatarken saga sola dönmek karnım da 5 kilo bebekler suyu plesentası derken Amann Allahm çok zormuş gerçekten. Ama gene de iyi getirdim ben kızım da zaten 40 haftasını doldurmuştu açılmam olmamıştı belki de ondan ikizleri de rahat taşıdım sanırım. Şimdi gün sayıyoruz artık. Sende rahat olup bol dinlenirsen görürsün 36 - 37 leri inş

Cnm ozaman dr git.sen o kadar agrin ve baskin varsa
Gecmis olsun suan kac tansiyonun cnm cok.dikkat et tansiyon onemli

Gruba da girmişken slm vereyim herkese hayırlı dogumlar diliyorum hepimiz sagsalim kavuşalım inş. Dogum yapanlar da güle güle büyütsünler. Bi de kilosu düşük yazanlar var biz ne yapalım geçen kontrol de kızım 2370 oglum 2670 çıktı aaa oglan tospik olcak dedik yani 2500 geçince tospik ünvanına kavuştu bizim oğlan.

İnşallah canım hastane çantamı hazırlarsam artık daha da stresim olmayacak. Onun dışında bir iş yapmıyorum aslında dinleniyorum hep. Benim ilk gebeliğim 38 de yüksek tansiyondan dolayı sezeryan olmuştu ondan mıdır nedir hiç zorlanmamıştım. Bir de 2600gr doğmuştu kızım. Şimdi dinlenirken sorun yok ama bişeyler yapmak istesem nefes nefeseyim

Geçmiş olsun canım, tekrar yüksek çıkmamıştır inşallah evde de, tansiyonunu yükseltmeyecek yiyecekler yemeye çalış, çok hareket etme, inşallah tekrar yükselmez. Vaktinde sağlıkla doğum yaparsın inşallah

Ay sen minik bebege alışıksın o zaman benim kız 4 kiloya yakın dogmustu. Bunlar baya minik gelcek bana bende öyleyim ayakta duramıyorum artık. Çantanı da hazırla canım belli olmaz bu miniklerin ne yapcagı.

Simdi iyi gibi dinleniyorum canım trombosit de baya dusmus dahada dusmeden dogum a alabiliriz her hafta 2 gun takip gerekirse hastanede yatarak takip dedi magnezyum da baya düşmüş pazartesi tekrar kontrol var büyük ihtimal ciğer geliştirici yapacaz dedi doktor erken doğum riskinden hastanede dogumhanenin üstündeki katlar hep covid maske ile yatmak da sıkıntılı nefes almak zorlaşıyor hayatı tehlike olduğundan mecbur dün geceye kadar yatırdı off bi geçse de 37 _ 38 hafta olsa

Masallah cnm ikizler.seninki guzel kilolari.ya cabuk buyuyor.amin insallah sag salim kavusalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…