Agrinizi biraz kontrol etseniz? Hani sık mı giriyor? kac dk bir geliyor.Kizlar gunaydin gece dr umu aradim malum 2 gundur mssanede agrili baski hissediyordum drum dogum baslangici olma.ihtimalinin yuksek oldugunu soyledi ve 36 hafta dolmadigindan beni perinatologu olan bir devlet hastanesine sevk edecegini cunku kendi hastanemin kuvoz bakiminin yetersiz oldugunu soyledi 36 dolmadan dogum olursa kuvoze koyuyorlarmis sokaga cikma yasagina drnk geldi devletler pandemi zaten virus yuvasi ben ne yapicam.simdi?
Yatinca asla gecmiyor brbek ayaklariyla.kendink asagi itiyor ve ittikce ya mesaneyi baskiliyor ya da kanali baskiliyor sabaha kadar agridan uyuyamadim ritmik dogum sancisi.olarak degil icerden.muthis bir aci olarak geliyor mutlaka bir perinatolog bakmali dedi birde tek arter durumu varya sanirim kuvozu ondan dedi geliism biraz geriden geliyorduAgrinizi biraz kontrol etseniz? Hani sık mı giriyor? kac dk bir geliyor.
Benimde baskim vardi boyle rahmime igne batiyordu sanki sancim var gibi dedim sanci cikmadi.
Yalanci sanci onlar sık gelmesi lazim demisti.
Yatinca geciyor benim
Doktorum suyun dahi gelse merak etme evde dogum hemen baslamaz hastaneye yetisirsin korkma demisti.
Insallah vaktinde gelir küveze falan gerek kalmaz
cok iyicnm sever annesi kardesler hem kiskanilir hem sevilir.ne onlarla olur ne o nlarsiz.
ben tutamam cok acikiyorum bu ara ve cok ates basiyor su cok iciyorum.cnm emzirme donemi biraz gecsin tutariz.
❤
ebet 36 oncesi premature geciyor cnmcok iyicnm sever annesi kardesler hem kiskanilir hem sevilir.ne onlarla olur ne o nlarsiz.
ben tutamam cok acikiyorum bu ara ve cok ates basiyor su cok iciyorum.cnm emzirme donemi biraz gecsin tutariz.
❤
ebet 36 oncesi premature geciyor cnm 37 olsa sıkıntı olmaz bence.cokmuki agrin sancin biraz daha dursa yavrucuk
Dr da aynisini soyledi.bol sivi alip soluna yat p.tesiye kadar tutmaya calisalim dedi ama bu acili agri dayanilcak gibi degil kimi zaman agrirken belime yumruk atilmis gibi oluyor tarifsiz feci birsey hani idrar yolu enfeksiyonu olsa ne alaka diyorum bebek niye baskilasin orayi
Canım benim pazartesi son kontrolüm var artık şu hamilelik bitsin istiyorum çünkü dayanılmaz ağrılarım var ve aşırı şişim pazartesi kontrole gidince sezeryan gününü netleştireceğiz inşallah
Dün kontrole gittiğimde 15/10 tansiyon yuksekliginden yatis verdiler gebelik zehirlenmesi riskinden gece çıktık hastaneden saat başı tansiyon olcuyorum yine yukselir se erken doğum olacakmis şeker yetmezmiş gibi birde tansiyon çıktı basima
Anlıyorum sizi benim doktor da çok vurdumduymaz.Sıkmayin canınızıKızlar sözde bugün ara kontrolüm vardı, doktora gittim. yarım saat nst ye girdim. Sonra doktor geldi nst sonucuna baktı "herşey normal senin bir şikayetin var mı " dedi ben de ağrılarımla ilgili biraz soru sordum onlara da normal dedi , ultrasona gerek yok haftaya salı tekrar gel diyip gitti. 2 hafta bekledim ne ultrasona baktı ne bir ölçüm yaptı sadece nst ye bakıp gitti sinirim bozuldu. sözde sezeryan olcam ne doğuma alacağı gün belli ne hangi hastanede doğuracağım belli, doktor acayip ağırdan alıyor. Kocam da kızdı " nasıl doğumun olacağı günü sormazsın ben ona göre bankadan izin alcam " falan acayip darladı beni.Adama telefon aç sordiyo. Ben de telefon edemem adamın beni ne zaman tersleyeceği belli değil haftaya sorarım dedim, boşu boşuna tartıştık...yeminle bu doktorun rahatlığı ve vurdumduymazlığı beni bıktırdı ya...
35+4 olduk biz. 5 mayısa gün verdi Dr um. 37+2 oluyorum. Umarım beklerler. Kasılmalarım arttı nst de sancım çıkıyor ama düzenli degil diye Dr önemsemedi. Fırsat buldukça dinleniyorum. Salı günü son kontrolum var. Hepimiz sagsalim kavuşalım inşİkiz anneleri nasılsınız nasıl gidiyor hiç yazmıyorsun? @peynirsiz D Deryaaa07 @cemre cemre umarım yanlış etiketlemedimönerileriniz var mı sizlerin haftaları gayet güzel maşallah
35+4 olduk biz. 5 mayısa gün verdi Dr um. 37+2 oluyorum. Umarım beklerler. Kasılmalarım arttı nst de sancım çıkıyor ama düzenli degil diye Dr önemsemedi. Fırsat buldukça dinleniyorum. Salı günü son kontrolum var. Hepimiz sagsalim kavuşalım inş
İnş canım darısı sana tüm haftasını bekleyenlere olsun. Evt tek gebelik te yaşadığım için kıyas yapabiliyorum yatarken saga sola dönmek karnım da 5 kilo bebekler suyu plesentası derken Amann AllahmMaşallah ya beklerler inşallahsüper vakitlere ulaşmışsınız ne güzel darısı bana umarım. İkiz gerçekten çok zormuş. Belirlenen vakitte gelir inşallah ani olma ihtimali de daha stres yapıyor insanı
Cnm ozaman dr git.sen o kadar agrin ve baskin varsa
Gecmis olsun suan kac tansiyonun cnm cok.dikkat et tansiyon onemliDün kontrole gittiğimde 15/10 tansiyon yuksekliginden yatis verdiler gebelik zehirlenmesi riskinden gece çıktık hastaneden saat başı tansiyon olcuyorum yine yukselir se erken doğum olacakmis şeker yetmezmiş gibi birde tansiyon çıktı basima
İnş canım darısı sana tüm haftasını bekleyenlere olsun. Evt tek gebelik te yaşadığım için kıyas yapabiliyorum yatarken saga sola dönmek karnım da 5 kilo bebekler suyu plesentası derken Amann Allahmçok zormuş gerçekten. Ama gene de iyi getirdim ben kızım da zaten 40 haftasını doldurmuştu açılmam olmamıştı belki de ondan ikizleri de rahat taşıdım sanırım. Şimdi gün sayıyoruz artık. Sende rahat olup bol dinlenirsen görürsün 36 - 37 leri inş
Ozel hastaneye mi devlete mi gıdıyorsunuz?ozelde pek boyle davranmazlar amaAnlıyorum sizi benim doktor da çok vurdumduymaz.Sıkmayin canınızı
Geçmiş olsun canım, tekrar yüksek çıkmamıştır inşallah evde de, tansiyonunu yükseltmeyecek yiyecekler yemeye çalış, çok hareket etme, inşallah tekrar yükselmez. Vaktinde sağlıkla doğum yaparsın inşallahDün kontrole gittiğimde 15/10 tansiyon yuksekliginden yatis verdiler gebelik zehirlenmesi riskinden gece çıktık hastaneden saat başı tansiyon olcuyorum yine yukselir se erken doğum olacakmis şeker yetmezmiş gibi birde tansiyon çıktı basima
Ay sen minik bebege alışıksın o zaman benim kız 4 kiloya yakın dogmustu. Bunlar baya minik gelcek banaİnşallah canım hastane çantamı hazırlarsam artık daha da stresim olmayacak. Onun dışında bir iş yapmıyorum aslında dinleniyorum hep. Benim ilk gebeliğim 38 de yüksek tansiyondan dolayı sezeryan olmuştu ondan mıdır nedir hiç zorlanmamıştım. Bir de 2600gr doğmuştu kızım. Şimdi dinlenirken sorun yok ama bişeyler yapmak istesem nefes nefeseyim
Simdi iyi gibi dinleniyorum canım trombosit de baya dusmus dahada dusmeden dogum a alabiliriz her hafta 2 gun takip gerekirse hastanede yatarak takip dedi magnezyum da baya düşmüş pazartesi tekrar kontrol var büyük ihtimal ciğer geliştirici yapacaz dedi doktor erken doğum riskinden hastanede dogumhanenin üstündeki katlar hep covid maske ile yatmak da sıkıntılı nefes almak zorlaşıyor hayatı tehlike olduğundan mecbur dün geceye kadar yatırdı off bi geçse de 37 _ 38 hafta olsaGeçmiş olsun canım, tekrar yüksek çıkmamıştır inşallah evde de, tansiyonunu yükseltmeyecek yiyecekler yemeye çalış, çok hareket etme, inşallah tekrar yükselmez. Vaktinde sağlıkla doğum yaparsın inşallah
Sağol canim dikkat ediyorumGecmis olsun suan kac tansiyonun cnm cok.dikkat et tansiyon onemli
Masallah cnm ikizler.seninki guzel kilolari.ya cabuk buyuyor.amin insallah sag salim kavusalimGruba da girmişken slm vereyimherkese hayırlı dogumlar diliyorum hepimiz sagsalim kavuşalım inş. Dogum yapanlar da güle güle büyütsünler. Bi de kilosu düşük yazanlar var biz ne yapalım geçen kontrol de kızım 2370 oglum 2670 çıktı aaa oglan tospik olcak dedik yani 2500 geçince tospik ünvanına kavuştu bizim oğlan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?