Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar oruc tutacak olan var mı doktora sormayı unuttum dayanabilir miyim bilmiyorum ama bi yanımda tutmak istiyor

Kızlar oruc tutacak olan var mı doktora sormayı unuttum dayanabilir miyim bilmiyorum ama bi yanımda tutmak istiyor
Ben pazar doğuma gideceğimden dolayı 2 gün tutmayacağım. Susuzluk çok zorlar diye düşünüyorum.

Yesil gıdalar da ishal yapar salata ispanak taze fasulye gibi. Salata malzemelerini sirkeli suda beklet yesil sebze yemeklerini 2.gün yeme. Ishali kesmesi icin turk kahvesine hakiki nar eksisi koy hemen keser nar eksisi yoksa limonla deneyebilirsin. Gecmis olsun.

Eveet gece sertleşiyo yaramazlar doktora gidince uslu çocuk numarası

Çok üzücü. Mekanı cennet olsun Allah sana ve sevdiklerine sabır versin

Dert değil bu üzülme lütfen, Doktorum normal karşıladı üzerinde durmadı hiç.

Oglum diyorki annecigim cok endiseliyim.neden dedim sen ve bebek icin doguma gideceksiniz ya ya bisey olursa icimin yagini eritti cocuk cok duygulandirdi beni 7 yasinda kendi minik ama yuregi buyuk oglum.iyi kim❤❤
Öperim kalbini onun

Bende leblebi yiyorum surekli gecer insallah bi de bunun icin hastaneye gitmek zorumda kalmayalim
Bende bunun icin direniyorum
su saat bile karin agrisi ishalle uyandim
pirinc lapasini denicem bi de

Ishal icin genelde dogum belirtisi derler ama
evet oyle okudum nette bende ama sali nst girdim sancisi yoktu.
Benimde sancim yok
semizotu pisirdim canim istedi tadina bile bakmadim korkudan.
Duymustum cunku ispanak falan bagirsagi calistiriyo.
Muz, leblebi,patates napcami sasirdim
Vucudumun direnci dusuyor.
Halsiz dusuyorum.
Bir de nete baktik biraz ishal bebegin kilosunu gelisiminide etkileyebilirmis.
Surda ne kaldi ya korkuyorum

Kasıktan bacağa sızlama şeklinde ağrım var yürürken zorluyor topallıyorum rahat 20 gün daha böyle sonra bebişe kavuşma hafifleme ve bebek ağlamaları kakalı bezler uykusuz geceler
İnşallah bugünleri özlemem
tr_lelli çok zamandır mı ishalsin?

1 hafta oldu canim
Doktorumada soyledim.
Gunde 3-4 defa normal dedi.
Ama benim fazla olmaya basladi.
Nettede bebegin kilosu duser, erken dogum riski ishal gibi seyler okudum.
patates, leblebi, muz denedim banamisin demiyor.
Simdi pirinc lapasi yaptim yedim.

Su son gunler bari kilo alir diye seviniyordum boyle okuyunca korktum.

Tekrar tahliller, serum falan hastaneye gitmek istemiyorum acikcasi yeterince korkuyoruz zaten.
Ama napcami sasirdim

Kizlar gunaydin gece dr umu aradim malum 2 gundur mssanede agrili baski hissediyordum drum dogum baslangici olma.ihtimalinin yuksek oldugunu soyledi ve 36 hafta dolmadigindan beni perinatologu olan bir devlet hastanesine sevk edecegini cunku kendi hastanemin kuvoz bakiminin yetersiz oldugunu soyledi 36 dolmadan dogum olursa kuvoze koyuyorlarmis sokaga cikma yasagina drnk geldi devletler pandemi zaten virus yuvasi ben ne yapicam.simdi?

Canım benim pazartesi son kontrolüm var artık şu hamilelik bitsin istiyorum çünkü dayanılmaz ağrılarım var ve aşırı şişim pazartesi kontrole gidince sezeryan gününü netleştireceğiz inşallah

Hersey yolunda şükürler olsun oğlumda kardeşini cok seviyor biraz ondan umutsuzdum ama ilerde ne olur tamda kestiremedim kıskançlik illaki olacak uyku anlaminda belli belirsizlik var
cok iyicnm sever annesi kardesler hem kiskanilir hem sevilir.ne onlarla olur ne o nlarsiz.
ben tutamam cok acikiyorum bu ara ve cok ates basiyor su cok iciyorum.cnm emzirme donemi biraz gecsin tutariz.
Öperim kalbini onun

ebet 36 oncesi premature geciyor cnm 37 olsa sıkıntı olmaz bence.cokmuki agrin sancin biraz daha dursa yavrucuk
Hayirli haberlerle gel canim.benimde kontrokum var benimde gun netlesecek artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…