Çok teşekkur ederim aşırı zormuş insan tutamıyor kendini Ramazan ayının suyunun hürmetine geçecek insallah Rabbim kimseye yasatmasin sağlıkla alsın herkes kucağına
Tansiyon İçin bana ilaç başladı doktorum Alfamet içiyorum günde 4 tane bende şişlik fln yok öyle abartılacak kadar bi gün göz kapaklarım çok ağır hissettim ölçtüm 14/9 doktoruma söyledim hemen ilaç başladık şimdi 11/7 12/8 çok şükür ama kuzular bu kilolar ne olacak 17!kilo aldım doğum 16 sında görünüyo 62 ile hamile kalmıştım 80 i bulacak gibiyimOh iyi bari gecer onlarda.aynen sua na bizim icin tansiyon onemli
Allah hayırlısıyla tez zamanda yavrunuza sağlıcakla kavuşmanızı nasip etsin. Güzel haberlerinizi bekliyoruz enn yakın zamandaHerkes e iyi akşamlar bende bugün ani gelen sancıyla doguma alındım doğum yaptım bebeğim dünyaya adapte olamadı tam oksiJen sıkıntı yasadigi için vermediler banayarın belli olacak
Çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin. Sağlıklı, huzurlu, güzel bir ömrü olsunHerkes e iyi akşamlar bende bugün ani gelen sancıyla doguma alındım doğum yaptım bebeğim dünyaya adapte olamadı tam oksiJen sıkıntı yasadigi için vermediler banayarın belli olacak
Çok teşekkur ederimmmmzor, çok zor.. bebeğini senden almışlar gibi ama değil.. inan bana. onu kimse senden alamaz, almayacaklar da zaten. onun için en iyisi şimdilik bu. farzet ki hala karnında. böyle düşünmeye çalış ve lütfen ağlamadan dinlen. uyuyamasan da dinlen
Allah razi olsunÇok geçmiş olsun. Allah tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin. Sağlıklı, huzurlu, güzel bir ömrü olsun
Allah razı olsunAllah hayırlısıyla tez zamanda yavrunuza sağlıcakla kavuşmanızı nasip etsin. Güzel haberlerinizi bekliyoruz enn yakın zamanda
Geçmiş olsun Rabbim sağlık sıhhat versin yavrunuza. Sezeryan mi normal mi oksijen nasıl yetersiz kalirAllah razi olsun
Çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı acil şifalar versin inşallah bebeğinede sanada afiyetler ihsan eylesinAllah razi olsun
aminDün belge aldim yolladım kargoyla ..
İnşallah izin çıkar
annem kalacak gibi esimi kan tutuyor bebek alti vs igrenen bir yapisi var gerci ona hemsirede yardim eder ama evhamli yani o yuzden annem.hemsireler de yardimci olur cnm merak etme sen sag salin gelsinlerde yavrular.Kızlar refakatçi kim kalacak yanınızda ben eşim ile gidip alıp geleceğim Allah nasip ederse yavrumu annemi götüremem evde ananem babam var rahatsız riske atamam kayınvalidem kalp tansiyon şeker hepsi var riske atamam ama korkuyorum da biz halledemezsek diye Allah hepimizin yardımcısı olsun
aminnnnn kuzum aminnn hemencik al bugun insallah yavrunuÇok teşekkur ederim aşırı zormuş insan tutamıyor kendini Ramazan ayının suyunun hürmetine geçecek insallah Rabbim kimseye yasatmasin sağlıkla alsın herkes kucağına
olsun kilolar gider cnm asiri almamissin 20 25 kilo alnlar oluyor.canlar sagolsunTansiyon İçin bana ilaç başladı doktorum Alfamet içiyorum günde 4 tane bende şişlik fln yok öyle abartılacak kadar bi gün göz kapaklarım çok ağır hissettim ölçtüm 14/9 doktoruma söyledim hemen ilaç başladık şimdi 11/7 12/8 çok şükür ama kuzular bu kilolar ne olacak 17!kilo aldım doğum 16 sında görünüyo 62 ile hamile kalmıştım 80 i bulacak gibiyim
Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah.normalse hemen gidliyor.sezeryansa sanirim 2 saat sonra yuruyorsun kendin degistirirsin gibime geliyor cnmBenimde bu pazartesi doğumum nasipse arkadaşlar.. ilk gun hasta bezimi falan refakatcim mi degistirir ki tuvalete falan nasıl giderim mesela??
evet son zamanlar ayakta cok kalinca akıntı olur ama miktari onemli canim mesala benim de oluyor ikiparmak kadar cok ayakta kalirsambeyaz akintiyla bir.bence bebeg in hareketlerini takip et ve dr ile gorus cnm.çis deg ilsede dr gitmenide oneririm ilk bebegim kendiliginden 37 haftads gelmisti.bu haftalardan sonra hersey olabilir geledebilir.dikat etmek lazim.dr derse hersey yolunda eczanede test etmek icin kağit sati liyor turnusol kagidi amniyon sivisimi degilmi diye ondan alipbakarsin akintin olunca.Hanımlar bugün herhalde çok yorulmuş olucam ki ilk defa bu kadar akıntı geldi.Iftar sofrasını hazırlarken altıma kaçırdım.Geliyorda geliyordu durur dedim durmadı bacaklarıma kadar ıslandım.Akşam namazdan sonra uyumuşum.Kalktığımda yine ıslanmışım.Yine bacağıma kadar bir ıslaklık.Artık bahşedemedim yine gelir diye depend külot giydim.Fakat şüpheleniyorum içim rahat değil bu bebeğin suyu olabilir mi diye google araştırdım olabilir düşüncesi oluştu bende doktorada söylemedim şimdi beni çağırır bir sürü test tahlil derken bugün daha yeni gitmiştim maşallah herşey normal görünüyor du
Çok teşekkür ederimevet son zamanlar ayakta cok kalinca akıntı olur ama miktari onemli canim mesala benim de oluyor ikiparmak kadar cok ayakta kalirsambeyaz akintiyla bir.bence bebeg in hareketlerini takip et ve dr ile gorus cnm.çis deg ilsede dr gitmenide oneririm ilk bebegim kendiliginden 37 haftads gelmisti.bu haftalardan sonra hersey olabilir geledebilir.dikat etmek lazim.dr derse hersey yolunda eczanede test etmek icin kağit sati liyor turnusol kagidi amniyon sivisimi degilmi diye ondan alipbakarsin akintin olunca.
Benimde yarin büyük günümbugun gebeligimin son günü sanirim.prensesime rabbim nasip ederse yarin kavusacagim.insallah sizlerle paylasacak bir dogum hikayem olur.bugun bir suru isim var cocuklarima yarnki yemeklerin i yapicam borek vs yapicam onlara, ufak bir temizlik yapacak ev halki camlar ve genel temizlik yapilmisti .insallah cocuklarim bugun beni huzunlendirmezler icim düğüm dügüm oluyor sonra zaten sulu gözum cok.allah herkesin yavrusuna kavusmasini nasip etsin herseye ragmen tum zorluklara ragmen karnimda bile cok sevdim seni melegim❤❤❤
Kızlar burda esomesom ve mr_ca falan vardı onlari uzun zamandır görmüyorum. Haberi olan var mı acaba ben mi gecmis yazılarda biseyler kacırdım acaba
Ben dün aldım canım seyahat izni. Ptesi kayseriye gideceğim. Ben 199 dan başvuru yapmıştım. Dün birkaç kez kaymakamlıktan aradılar. Aileniz gelsin dediler, kayserideki dr da daha önce muayene olduğunuzu kanıtlamanızı istiyoruz dediler. Allah tan 1 ay önce muayene olmuştum faturası ve usg görüntüsü vardı. Verdikleri linke yükledim. Sonra aradılar gelip form doldurun dediler. Koşa koşa gittim form doldurdum. Onay mesajı gelince tekrar gelin evrakı alın dediler tam çıkmıştım peşimden koşarak geldiler komiser hamile hamile yormayalım evraklarını getirin imzalayalım demiş. İmzalayıp verdiler şükür ama pazar günü yasak bitince 12 den sonra yola çıkacaksınız dediler.Seyahat izni alacak anneler ne yapti acabaciktimi izinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?