Mazeret olarak dogumumi gosterdiler acaba.benmkiler kendileri gelemez esimde burdan izin alip getirecek ama seyht izin mazeretleri belli maddeler dogm dahil degl.deyp duruyolar
Ben ailem gelemediği için doğum için kayseriye gideceğim ve iznim onaylandı canım. Buradaki doktorun sevkini yada kayserideki doktorun rapor yazmasını istediler.
normal yenidoğan biberonu mu kullandınız? yani şu kolay emmesini sağlayanlardan...
ben aventin anne memesini bırakmasın diye tasarlanmış olanından aldım işe yarar mı gerçi bilemiyorum
Ben dün aldım canım seyahat izni. Ptesi kayseriye gideceğim. Ben 199 dan başvuru yapmıştım. Dün birkaç kez kaymakamlıktan aradılar. Aileniz gelsin dediler, kayserideki dr da daha önce muayene olduğunuzu kanıtlamanızı istiyoruz dediler. Allah tan 1 ay önce muayene olmuştum faturası ve usg görüntüsü vardı. Verdikleri linke yükledim. Sonra aradılar gelip form doldurun dediler. Koşa koşa gittim form doldurdum. Onay mesajı gelince tekrar gelin evrakı alın dediler tam çıkmıştım peşimden koşarak geldiler komiser hamile hamile yormayalım evraklarını getirin imzalayalım demiş. İmzalayıp verdiler şükür ama pazar günü yasak bitince 12 den sonra yola çıkacaksınız dediler.
günaydınnnn ❤ 13 nisan pazartesi günü kızıma kavuştum ben. Allaha çok şükür güzel bir hamilelik geçirip yavrumu kucağıma aldım. Mr_ca da 15 nisan çarşamba günü oğluna kavuştu. Herşey yolunda,Rabbim herkese nasip etsin. Doğum bekleyen herkese hayırlısıyla kavuşmayı diliyorum. Benim gibi kuzusu koynunda olanları da Allah ayırmasın inşallah.
Amin Allah razı olsun. Sana da kolay güzel doğumlar dilerim. Yavruların emin ellerde için rahat olsun. Bende aynı kaygıları yaşıyorum. Doğum yapacağım hastane 2 gece yatırıyormuş ve kutay bensiz uyumaz yemek yemez bakalım Rabbim bir kolaylık verir inşallah
Benimde yarin büyük günüm bugun gebeligimin son günü sanirim.prensesime rabbim nasip ederse yarin kavusacagim.insallah sizlerle paylasacak bir dogum hikayem olur.bugun bir suru isim var cocuklarima yarnki yemeklerin i yapicam borek vs yapicam onlara, ufak bir temizlik yapacak ev halki camlar ve genel temizlik yapilmisti .insallah cocuklarim bugun beni huzunlendirmezler icim düğüm dügüm oluyor sonra zaten sulu gözum cok.allah herkesin yavrusuna kavusmasini nasip etsin herseye ragmen tum zorluklara ragmen karnimda bile cok sevdim seni melegim❤❤❤
Hanımlar bugün herhalde çok yorulmuş olucam ki ilk defa bu kadar akıntı geldi.Iftar sofrasını hazırlarken altıma kaçırdım.Geliyorda geliyordu durur dedim durmadı bacaklarıma kadar ıslandım.Akşam namazdan sonra uyumuşum.Kalktığımda yine ıslanmışım.Yine bacağıma kadar bir ıslaklık.Artık bahşedemedim yine gelir diye depend külot giydim.Fakat şüpheleniyorum içim rahat değil bu bebeğin suyu olabilir mi diye google araştırdım olabilir düşüncesi oluştu bende doktorada söylemedim şimdi beni çağırır bir sürü test tahlil derken bugün daha yeni gitmiştim maşallah herşey normal görünüyor du
Ilk gün biraz destek gerekiyor. Refakatçin yardim eder tabi. Hemşireler de sürekli ayağa kalkıp gezmen için uyarıp duruyorlar zaten. Sonra açılıp kendine geliyorsun her işini halledersin birkaç güne.
Amin Allah razı olsun. Sana da kolay güzel doğumlar dilerim. Yavruların emin ellerde için rahat olsun. Bende aynı kaygıları yaşıyorum. Doğum yapacağım hastane 2 gece yatırıyormuş ve kutay bensiz uyumaz yemek yemez bakalım Rabbim bir kolaylık verir inşallah
Hanımlar bugün herhalde çok yorulmuş olucam ki ilk defa bu kadar akıntı geldi.Iftar sofrasını hazırlarken altıma kaçırdım.Geliyorda geliyordu durur dedim durmadı bacaklarıma kadar ıslandım.Akşam namazdan sonra uyumuşum.Kalktığımda yine ıslanmışım.Yine bacağıma kadar bir ıslaklık.Artık bahşedemedim yine gelir diye depend külot giydim.Fakat şüpheleniyorum içim rahat değil bu bebeğin suyu olabilir mi diye google araştırdım olabilir düşüncesi oluştu bende doktorada söylemedim şimdi beni çağırır bir sürü test tahlil derken bugün daha yeni gitmiştim maşallah herşey normal görünüyor du
Canım korkutmiyim ama sen doktoruna gozuk
Su gelmesi farklı şekillerde olabilir ya filmlerdeki gibi bir anda gelmesi yada kese üstten açılmışsa sızıntı şeklinde hafif hafif gelebilir.
Doktor bana endişe duyuyorsan akıntı mi su mi diye iccamasirini değiştir yarım saat uzan sonra bak eğer iccamasirun islanmissa suyun geliyor olabilir demisti
sondayla geliyosun odaya(yani sezeryanda öyle) sonda duruyo 4-5 saat.
Sonra yurumen icin kaldiriyorlar sondayi cikarip kendi ihtiyacini halledebiliyorsun wc gidip
Ben refakatci annemi istedim.
Esimde asagida beklicek.
Esimde bakar hakkini yemimde o yenidogan bebeklerden korkuyor yani bir yerini acitirim nasil tutucam nasil yapicam diye panikliyor.
Bezlerken falan gobek bagina dikkat edemez.
O sebeple annem kalacak.
Ama evde ben sana bakarim diyor.
Umarim hemen toparlaniriz agrimiz sizimiz cok olmaz
Herkes dogurdun mu diye ariyor
Ruyamda gordum dogurmussun diye arayanlar, Esimin cevresinden arkadaslarindan aradiklarinda dogdumu diye soranlar, bana mesajlar.
Herkes merak icinde.
Birazida hamile oldugumu bilmiyor supriz olacak.
Ben hic wp durum instada story falan paylasmadim ne hamileligimle ilgili ne kendi resmim.
Bilenler story atinca damliyo paylastim mi dogurdum mu diye
Bilmeyenler zaten habersizler.
Goruntulu ara hastaneden bebegi merak ediyoruz diyo arkadaslar
Gelemicekler ya.
Tepkileri merak ediyorum.
Cunku 2. umudunu kesmilerdi benden istemiyorum diye sok olacaklar.
Halam 64 yasinda dun telf diyoki kizim ben nasil gelicem hastaneye almiyorlar ya
Hala canini sıktigin seye bak ben sag salim alim eve gelin ortalik durulunca gelirsin bunlari dusunme sen zaten kimseyi almiyorlarki dedim.
Teyzem bebek ördurmus kiza oyuncak
Biz nasil gorucez nezaman gorucez artik diyolar.
Süprizli kiz benim ki hemen yuzunu gistermicek size diyorum
Sorma tatlım ya ne şanş varmış bizdede bende acaba makine ile kısaltsam mi dedim ama bilemiyorum valla göbeğinizide alıyormusunuz benim seyrek seyrek var göbeğimdede normalde insanların bacaklarında çok olur benimde belimle kalçamda var
Ben refakatci annemi istedim.
Esimde asagida beklicek.
Esimde bakar hakkini yemimde o yenidogan bebeklerden korkuyor yani bir yerini acitirim nasil tutucam nasil yapicam diye panikliyor.
Bezlerken falan gobek bagina dikkat edemez.
O sebeple annem kalacak.
Ama evde ben sana bakarim diyor.
Umarim hemen toparlaniriz agrimiz sizimiz cok olmaz