Hanımlar bugün herhalde çok yorulmuş olucam ki ilk defa bu kadar akıntı geldi.Iftar sofrasını hazırlarken altıma kaçırdım.Geliyorda geliyordu durur dedim durmadı bacaklarıma kadar ıslandım.Akşam namazdan sonra uyumuşum.Kalktığımda yine ıslanmışım.Yine bacağıma kadar bir ıslaklık.Artık bahşedemedim yine gelir diye depend külot giydim.Fakat şüpheleniyorum içim rahat değil bu bebeğin suyu olabilir mi diye google araştırdım olabilir düşüncesi oluştu bende doktorada söylemedim şimdi beni çağırır bir sürü test tahlil derken bugün daha yeni gitmiştim maşallah herşey normal görünüyor du
Benm ilk kizimda ole oldu lokantada tuvalete gittim daha kiyafetmi indrmeden su bosaldi bacaklarma asagi.bnde ilk oldugu icin idrar sanmstm 2 gun sora gttm hc su kalmamis nasl bekledn dediler korkutmak istemem ama riske atlcak sey degil kesinlikle
Kızlar bir sorum var. Ilk basta yine sutumun gelmemesi ihtimaline karşın mama tavsiyesi olan var mi? Kizim da aptamil almıştık 10 gün falan kullandık sütüm gelene kadar. Ama yavrum sindiremedi uyuyamadı gece. Sutum gelince rahatlamıştık. Mamalar hakkında hiç bir bilgim yok. Bilgisi ve tavsiyesi olan var mi?
Bende agda olayi icin tuy dokucuyle alicam o gun surebildigim kadarini kalirsada aynayla bakip jiletle halledicem.
Napalim caremiz yok anlarlar diye dusunuyorum.
Bacak ve koltuk altimda zaten cok az var mak. 10dk hallediyorum.
Ani bisi olmazsa doguma girecegim sabah halledicem.
Dusumu falan alirim cikariz.
Ameliyat Eldiveni pudrali olanlardan kullanmayı dene ben agda yapamıyorum normalde de ayagima bile yapsam mosmor oluyor ve kanıyor cildin çok hassas bir tek şu inci agdalar var pembe olanı o bi daha iyi acı ve morarma çok az yapıyor oda sıcak uygulaninca hamilelikte zarar olur mu diye cesaret edemedim ben normalde iyi bi agda cesidi
oysa ki ben çok inanmıştım onun beni kurtarıcağına inşallah süt erken gelir de gerek kalmaz ona... bişe daha sorucam emmeye alışan bir çocuk arada bu biberonlarla sağılan sütü alsa memeyi bırakıyor mu?