Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benm ilk kizimda ole oldu lokantada tuvalete gittim daha kiyafetmi indrmeden su bosaldi bacaklarma asagi.bnde ilk oldugu icin idrar sanmstm 2 gun sora gttm hc su kalmamis nasl bekledn dediler korkutmak istemem ama riske atlcak sey degil kesinlikle

CANIM yenidoğan a sivi mama kullanıyorlar devlette hastanede birde prematüre dogarsa onun sivi maması ayrı onlar veriyorlar gerekirse

Ameliyat Eldiveni pudrali olanlardan kullanmayı dene ben agda yapamıyorum normalde de ayagima bile yapsam mosmor oluyor ve kanıyor cildin çok hassas bir tek şu inci agdalar var pembe olanı o bi daha iyi acı ve morarma çok az yapıyor oda sıcak uygulaninca hamilelikte zarar olur mu diye cesaret edemedim ben normalde iyi bi agda cesidi

Bebekten bebeğe değişiyor ama ben de ilk oğlumda aventin anne memesine en yakın denen biberondan almistim. Ama yine meme reddi oldu
oysa ki ben çok inanmıştım onun beni kurtarıcağına inşallah süt erken gelir de gerek kalmaz ona... bişe daha sorucam emmeye alışan bir çocuk arada bu biberonlarla sağılan sütü alsa memeyi bırakıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…