Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benimde bu pazartesi doğumum nasipse arkadaşlar.. ilk gun hasta bezimi falan refakatcim mi degistirir ki tuvalete falan nasıl giderim mesela??
Ilk hemşireler hastabakicilar koyuyor sonra uyuşukluk geçince bikac saate kendin yapıyorsun sorun yok canım zaten uyusukluk geçince yuruyup narkozu atacaksin korkma kendin yaparsin

Kızlar bir sorum var. Ilk basta yine sutumun gelmemesi ihtimaline karşın mama tavsiyesi olan var mi? Kizim da aptamil almıştık 10 gün falan kullandık sütüm gelene kadar. Ama yavrum sindiremedi uyuyamadı gece. Sutum gelince rahatlamıştık. Mamalar hakkında hiç bir bilgim yok. Bilgisi ve tavsiyesi olan var mi?

Benimde bu pazartesi doğumum nasipse arkadaşlar.. ilk gun hasta bezimi falan refakatcim mi degistirir ki tuvalete falan nasıl giderim mesela??

Simdiden hayirli olsun.

Ameliyata zaten tamamen ciplak giriyorsunuz..hemsire ya da refakatcin depend hasta bezi giydirebilir sonra..ic camasiri gibi oluyor o. Zaten kaldiriyolar sezaryanda hemen. Yanlardan yirtarak cikarirsin kendin.
Benim de yanimda esim kalacagi için onu dusundum de. Dependi giydirmek zor degil.

Arkadaşlar sonda 4-5 saat duruyomu mutlaka sevindim ben hemen çıkarırlar sandım

Hoşgeldin Mayıs... Hepimize bebişlerimizi sağ salim kavuştur inşallah her doğum ayrı bir heyecan oluyor. Kızımda aniden doğuma girince heyecan falan yaşamamıştım inşallah bu sefer günlü saatli olur da hazırlıklarımı doğum öncesi uykusuz gecemi yaşamak nasip olur tüm bebişler sağlıkla huzurla doğsunlar inşallah

Arkadaşlar sonda 4-5 saat duruyomu mutlaka sevindim ben hemen çıkarırlar sandım

Bana hic takmadilar. Benim doktorum istemiyormus..sezaryan olmustum ben. Bi gece onceden bir sey yenmediginden ihtiyaç olmuyor demislerdi galiba. Ama doktoruna gore degisiyormus.

Aboo ciplakmiheryanimiz meydandami onluk falandami yok

Bende agda olayi icin tuy dokucuyle alicam o gun surebildigim kadarini kalirsada aynayla bakip jiletle halledicem.
Napalim caremiz yok anlarlar diye dusunuyorum.
Bacak ve koltuk altimda zaten cok az var mak. 10dk hallediyorum.
Ani bisi olmazsa doguma girecegim sabah halledicem.
Dusumu falan alirim cikariz.

Kiz gidilmezmi. o buyuk ihtimal bebegin suyu. Kesinlikle git allah korusun bebegine bisey olur. Normal değıl okadr islanmak.

Bana hic takmadilar. Benim doktorum istemiyormus..sezaryan olmustum ben. Bi gece onceden bir sey yenmediginden ihtiyaç olmuyor demislerdi galiba. Ama doktoruna gore degisiyormus.
12 Saat yemek yemesende insan heyecandan ediyor bende yemediim ama küçük tuvaletim gelmisti hele o uyuşukluk varken hep etmişim 4 saat kolay değil diye düşünüyorum sonda takmamak riskli olur bence

@moon83cuum en duygusal gun ve gece rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
aynen kuzu son gun.simdi abim aradi gene gozler doldu yahu nasil bir psikoloji bu.amin cnm hepimiz insallah kavusalim yavrularimiza
Kuzum önlük giydiriolar evet ama ameliyatta kafana kadar cekiolar görme diye heralde çıplak yatiosun iste
Oraya yaprak falan yapistirsilar zaten sezeryananladim kuzum yarin yasayacagim.bakalim.neler.olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…