Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hayir olsun ruyan cnm....

Tabi gosterme kiz evi naz evi

Canim tutamadiysan suyun gelmistir.mutlaka dr a git bebeksusuz kalmasin

Kartalice_35 canım nasıl geçti doğumun bebişin ve sen nasılsınız? Kombine sezaryen olacaktın ağrın sızın oldu mu? Büyük ihtimal benim de kombine olacak 20 mayısta.

Yazamamisim bebeğimi yanima getirmediler daha 11 de doğdu ama su an cok zor yazıyorum size Allah hepimizin yardımcısı olsun
Niye getirmediler canim?
Bir de agri icin agri kesici yapiyorlar aslinda tabiki ameliyat agri sizi olaacak hepimizde ama dindiriyordu biraz olsun seruma karistirdiklari agri kesici

Yazamamisim bebeğimi yanima getirmediler daha 11 de doğdu ama su an cok zor yazıyorum size Allah hepimizin yardımcısı olsun
Gozun aydin cnm allah anali babali buyutmeyi nasip etsin cnm agrilarinda hemen gecsin insallah

Bu ilk çocuksa sadece esin ve sen daha rahat bile olabilirsiniz. Ilk doğumumda 1 hafta eşimle yalnızdık. Her şey halloluyor merak etme

İlkinde de tektik, bu ikinci bunda da tek olacağız.. Ben zaten kalabalığı, her kafadan bir ses çıkmasını hiç sevmiyorum. Hele o herşeyi ben bilişimciler.. Ay ayy.. Böylesi en iyisi evet ama en azından annemi isterdim yanımda

P peynirsiz @Deryaaa07 @cemre cemre kızlar nedir son durumlar doğum yaptınız mı? Tecrübelerinizi merak ediyorum
Ben yaptim 24 nisanda 36+3 de oglan 2720 kiz 2240 gram. Kuveze girmediler 24 saat sonra ciktim eve geldim. Spinal anestezi ile oldu. Gittigimde 4 cm acilmam vardi. Serklaj dikisleri biraz rahim agzina zarar vermis ama cok sukur hersey cok guzel. 1 gun bile yatmadim.

Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah sana da şifa versin. Çabucak iyileş bebeğini doyasıya kucakla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…