Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
sagolun kizlar sukur kizimda iyi.
pazartesi kontrolum var sonra kizin topuk kani var
Onlarida halledince rahat etcem
Disari cikmalar geriyo beni

Tebrik ederim saglijla buyut darisi basima insallah

sagolun kizlar sukur kizimda iyi.
pazartesi kontrolum var sonra kizin topuk kani var
Onlarida halledince rahat etcem
Disari cikmalar geriyo beni

Canım çok dikkat et, cehalet kol geziyor dışarda! hayat sokakta diyen kendini atmış dışarı, Allah sonumuzu hayretsin, bu günlerimizi mumla aramayalim

Emziren anneler sizde bazen titreme ve gogus sizlamasi oluyormu

Kızlar bende dogum yaptim dun. Aniden surpriz yapti bize tam tanisma yildonumumuzde. Sabah suyum geldi biraz korktum 36+5 tik. Sonra hastaneye geldik. Cok zor oldu. Tam 12 saat sancı cektim ve sonuc sezaryen oldu oglumun basi bi turlu asaya inmedi . Oluyodum artik dayancak gucum kalmamisti. Beni sezaeyene alin dayanamiycam dedim yalvardim doktora. Son ana kadar doktor normal olsun diye ugrasti ama olmadi. Oglum geldiginde tum acilari unuttum ruya gibi. 3.160 kg 51 cm dogdu. Cok sukur cok iyi. Sutum cok az gliyo ama doktor yeter ugras surekli dedi. Bunlari yazacagim an geldi cok sukur. Allah herkese nasip etsin

Gözünüz aydın canım erkenci kuş hoşgelmiş dünyanıza sağlıkla büyüsün inşallah

Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.sut her istediginde emzir artar ilk iki gun zaten kolostrum gelir sonra sut gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…