Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıklı hayırlı huzurlu bir ömrü olsun oğluşunun. Bana en yakın sendin. Sen de doğum yaptın. Sanırım en son ben doğum yapcam

Ben şuan 38. Haftami doldurdum. Biran önce doğurmak istiyorum ☺1 haftadır regli sancısına benzer sancım var. Hatta bazen itiyor kendisini ama ne gelen var ne giden
Normal dogum olacak heralda.saglik sihatle gelsin kuzucuk

Sagol canim amin insallah. Valla surpriz yapti oglus bize beklemedigin anda gelebilir

Kizlar hic sutum yok diye dusunmeyin bebek emdikce gelecek.
Benim gogsumude sıkınca bisi yok ama masallah kiz emdikce geliyor demek ona yetiyor.
Bez dayanmiyo kucukhanima simdiden gunde 3-4 defa kaka yapiyor..
Demek doyuyor diyorum cok sukur.
Bazen 3 saat deliksiz uyuyor ellemiyorum cunku emince rahat 20-25 dakika emiyor keyifci benim piremses.
Doyuruyor demek uykuya daliyor.

Hayat rutinim emzir, gazini cikar, kaka temizle, uyusun. Donguye girdik.
Cani sag olsunda mememde uyusun yeterki raziyim.

Bende meme yarasi yasamaya basladim malesef.
Tahin yagi, lansinoh donusumlu kullaniyorumm.
Canim yaniyor evet ama doysun yeterki

Gözünüz aydın. Rabbim analı babalı büyütsün.

Ben şuan 38. Haftami doldurdum. Biran önce doğurmak istiyorum ☺1 haftadır regli sancısına benzer sancım var. Hatta bazen itiyor kendisini ama ne gelen var ne giden
Aynen bende 2 gündür adet sancısı gibi karnım ağrıyor , belim ağrıyor , dizlerim ağrıyor hazırlık yapıyor gelmek için sanırım

Masallah canim.aynen benim kizda 20 25.dakka kaliyor bir goguste dr ne zaman isterse ver dedi e bebekten kalkan almistik ben o baya iyi geliyor cnm sen dene istersen nemli tutuyor memeyi

Masallah canim.aynen benim kizda 20 25.dakka kaliyor bir goguste dr ne zaman isterse ver dedi e bebekten kalkan almistik ben o baya iyi geliyor cnm sen dene istersen nemli tutuyor memeyi
canim hic bakmadim onlara bakim sagolasin

Normal dogum olacak heralda.saglik sihatle gelsin kuzucuk
Orası karışık :) ilki sezeryan oldu zorunlu olarak. Aradan 4 yıl geçti . Koşullar uygun olursa normal olacak. Ama doktorum sezeryan yapsa bile çocuğun hazır olmasını bekliyor

Günaydın.
Gaz sancisindan oluyorum
önerisi olan var mi?
yuruyorum, rezene iciyorum, sicak tutuyorum.
Ne yapabilirim baska.
Bu sanci beni mahvediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…