Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Evet dün eve getirdim uyor zar zor emiyor süt tam gelmedi ne yapsam uyanmiyor. İnatçı biri

ilk dogumumda olmuştu bana da , süt hemen gelmemişti uyumaktan emziremiyordum çocuğu, meğer açlıktan şekeri düşmüş ondan gözünü acamiyormus kuzum, sonrada hafif sarılık atlatti aç kaldığı için..takip edin mutlaka gözünün beyazını falan, bi de kac kez kakali bez degistiriyosunuz..

Gözün aydın sağlıkla büyüsün kuzucuk inşallah

Dün 3 defa değişti siyah gece değiştim rengini değişmiş ve göbeği gece düşmüş hastanede ilk günü etmiyor sandık mama vermedik hemen sarıldık diye kuveze aldılar 8sin verdiler dün cikti şimdi ezmiirm süt degilde sarımsı sıvı geliyor sonra mama ve şekerli su veriyorum

Günaydın.
Gaz sancisindan oluyorum
önerisi olan var mi?
yuruyorum, rezene iciyorum, sicak tutuyorum.
Ne yapabilirim baska.
Bu sanci beni mahvediyor.
Gunaydin cnm kimyonda iyi geliyor gaza kimyon cayi diyorlar bir bak istersen.4,5 gun suruyor bagirsaklarin duzene girmesi

Günaydın.
Gaz sancisindan oluyorum
önerisi olan var mi?
yuruyorum, rezene iciyorum, sicak tutuyorum.
Ne yapabilirim baska.
Bu sanci beni mahvediyor.

Canım 1 çay bardağı sıcak suya yarım çay kaşığı kimyon koy 5dk beklet sonra iç. O da gaz sancısına iyi geliyor. İnşallah faydası olur

Kızlar benim de zamanım yaklaştıkça stresim artıyor sanki bu zamana kadar pek düşünmedim nasıl olur bakabilir miyim diye hep erken doğum korkusu olunca doğum sonrasını pek düşünmemiştim. Şimdi düşününce nasıl olur çok karmaşığım. Özellikle hastanede yanımda eşim kalacak ve hiç bişey bilmiyor kızımda da farklı şehirde aniden doğum olunca ertesi gün ancak gelebilmişti ilk günün zorluğunu görmedi. Ben tecrübeliyim tamam ama iki bebek olması çok farklı geliyor inşallah sorunsuz sıkıntısız doğsunlar da diyorum hepsi hallolur ama yine de korkuyorum yetebilirmiyim diye

Dün yine bir çatal muaynesinden çıktım bebişin gelmeye niyeti yok sabırsızlığımın sonucunda sezeryan dicam diye korkuyorum
vaktini bekliyor demekki cnm
Düzenli sancım gelmediği için servise aldılar beni doğum başlayamadı. Bu kızın dogmaya niyeti yok gibi
nazli kızzzz
Yetersin niye yetemeyesin cnm biraz zor olur ama zamanla bir duzen oluyor.sag salim gelsinlerde gerisi halolur

vaktini bekliyor demekki cnm
nazli kızzzz

Yetersin niye yetemeyesin cnm biraz zor olur ama zamanla bir duzen oluyor.sag salim gelsinlerde gerisi halolur

İnşallah canım kendi annem olsa yanımda hiç korkum olmaz ama kayınvalidem biraz değişik evde kızımla kalacak olması bile beni tedirgin ediyor. Uyku ilacı içip uyuyor ve asla duymuyor. Kızım da gece uyanıyor sabah erken kalkıyor falan. Bilmiyorum inşallah sıkıntısız geçer daha vaktimiz var nasılsa

Ben de doğumun kendisinden korkuyorum. Burdakiler doğurdukça ben strese giriyorum benim sıram da geliyor diye stres yaptikça içim titriyor. Eşim de diyor ki, niye stres yapıyorsun giricen çocuğu alip çıkıcaksın. manavda karpuz almak gibi birşey sanıyor galiba. Benimle gir doğuma diyorum. Yok beni kan tutar bayılırım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…