Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Doğum şeklin belli mi peki? Normal doğum mu olacak?

Benimde özellikle geceleri bi kaç gündür bi kasılıyor taş gibi sürekli dönüyorum belki rahat bi pozisyonda gevselir filan diye yok dönmekten uykular haram oldu
salı günü doktora gidicem bakalim..günlerimiz aynı sağlıkla alalım bebislerimizi kucagimiza
Kızlar gece 4de yogun kanamayla uyandım. Sancı yok direk hastaneye geldik 4-5 cm acilma var yatisim yapildi. Bebek iyi durumda. Dogumu bekliyoruz benim icin dua edin
Rabbim yardımcın olsun

benim kaynana gibi desenebeninde hep uyur.ama o gun dikkat eder mecbur cocuk emanet edeceksin cnm bosa babane olmamis bakar .sen kizinin sevdigi seylerden at buzluga gidecegin gunde sevdigi yiyecekletden ulasacagi yerlere koy gorunce ister babaneden birde arada goruntulu ararsin geciyor cnm
valla nasil gobuse girdilerse oyle cikacaklar sendogumdan sonrasini hayal et bosver gerisini kadinlar herseyin ustesinden gwlir cnm.benim esim gibi oda dayanamz

Normal doğum mu olcak senin canım sat tarihlerimız aynı sanırım benim bu perşembe gunu doktor gün verecek duruma göre bebek sıkıntıda değilse bayram sonu sıkıntıda ysa 20 21 gibi olur dedi

Normal doğum mu olcak senin canım sat tarihlerimız aynı sanırım benim bu perşembe gunu doktor gün verecek duruma göre bebek sıkıntıda değilse bayram sonu sıkıntıda ysa 20 21 gibi olur dedi
36+3 üm ama bebegimin suyu 39 haftasına uyumlu ,yani baya az kalmış. Doktorum bayramı bekleyemeyiz dedi, 38 haftayi görsek ona da şükür. Hunharca su içiyorum ben de çarşamba günü doktora gidicem gün almaya, heyecan tavan. Sezaryen olacam ben. Ilk doğumum da sezaryendi

Havuc suyu ic istersen amniyon sivisini arttirir.

tr_lelli cnm gaz inşallah çıkartır da rahatlarsın.tuvalete cikamadiysan henuz o yüzden de olabilir.

Canim kefir iç bol bol. O acayip gaz çıkartıyor. Bir de kayısı dene
kayisi ve kayisi hosafi hergun tuketiyorum
Rezene iciyorum.
Sabah ki sanci sonrasi biraz rahatlama oldu.

Bence rezene iyi geldi bi de yuruyorum surekli
Gaz çıkarabiliyor musun? Cikaramiyorsan cenin pozisyonunda yat. Çıkarmadan rahatlayamazsin.
cikaramiyordum yani bi dun hastanede cikarmistim
Buraya yazdikdan sonra yine hosaf rezene ictim cikardim sancim duruldu sukur.
Bi de yuruyorun genelde evde.
Ama sabaha karsi o agri saplaniyo yine rahatlayana kadar.

Ben suan yan yatamiyorum ki

Kızlar benim sütüm az diye mama veriyoduk ama dünden beri güzel geliyo süt farkediliyo şimdi mama vermesem problem olur mu süt yeter mi bilemedim
ben sutum yok dedim hemsireye sıkiyorum yok
olur mu bebek emdikce gelecek devam dedi.
Gercekden kiz doyuyor devam

Sezaryen olacak. Bir de suyu çok kalmadıği için fazla bekleyemicez dedi doktor çarşamba günü son muayene olup doğum için gun seçicez

Doğumdan korkma canım bir şekilde hepsi yolunu buluyor korktuğun gibi olmuyor hiç bişey. Dayanamam dediklerine bile dayanıyorsun da şaşırıp kalıyorsun. Hele yanında yatan süt kuzusunu görünce o bebeğin senin olduğuna bile inanamıyorsun sağlıkla kavuşun kavuşalım inşallah

Aynen canım öyle yapıcaz artık. Eşim bile diyor ki ben eve gelirim arada annem nasıl bakacak elife. Ben de dedim dikişli halimle iki bebeğe ben tek başıma nasıl bakıcam. O kadar olaydan uzak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…